Dnes nam na iPokroch v skorych rannych hodinach robili udrzbu, tak som bol zvedavy co tato zmena priniesla a sadol som si k zopar sng-ckam
ako si tak hram, prichadza push/fold faza kde mam na kazdom stole pekny zdravy stack. Spokojne si hram, pokial sa nezacali diat nasledovne zverstva
1.hand -
JJ < 66 ..najvacsia fish stola s ROI -30% raisuje tretinu svojho stacku, kedze viem, ze otvara takmer vsetko (50/50) s radostou ho pushujem AI, typek insta call, flop 776
vravim si dobre stane sa, otvaram novy stol a na dalsich pokracujem dalej
2.hand -
AJ < KJ ..pushujem a dostavam call. po turn same male karty, potom sa herna na 10s sekne a na river pricvalal konik
3.hand -
AK < A4 ..typek pushuje A4, ja callujem board A4x4x
4.hand -
AK < AK ..prehravam na farbu
5.hand -
KJ > AJ ..pushujem a typek vola, kde ze si konik moj, kde ?..aha na turne ma caka
6.hand -
A8 < A6 ..na inom stole SB pushuje, ja z BB callujem a posielam do boja posledne chips, ktore mi ostali, ako sa odkryli karty uz som vedel ze je zle, ano ano o sekudu uz na flope svietila krasna 6
7.hand -
AT > AJ ..akonahle ma typek volal, hlavou mi preblesklo a prosil som vyssie mocnosti, bodaj by mal AJ, moja prosba bola vypocuta a flop odkryva TTx
Vsetko sa to odohralo behom asi pol hodinky, pocas ktorej som to live pisal vladovi do icq ( snad sa mu to bude chciet citat, kedze bol off-line
) No aby toho nebolo malo, dame aj mensi pridavok zopar dobrodruhov, ktory sa tiez snazili pokorit dnesne iPoker pasce a nastrahy
AK < A8 ..fish z prvej ruky zase navysuje pf, typek na BB push AI, fishiak call a hned bolo jasne co sa zjavi na flope
KK < K7 ..sedem statocnych konikov je viac ako koniky dva a tak nasli na boarde farbu
Na záver dobra rada nad zlato - nehrajte dnes na iPokri a ked aj predsa, tak rozhodne horsie ruky