NETeller alebo Moneybookers?
Re: NETeller alebo Moneybookers?
-bolo to 100k jednorazovo
-ja viem o co ti islo,bolo by to idealne ze by ta mb upozornila na platby pomocou sms ako byvaju aj alarmy auta/obchody zapojene na mobil,len by si musel mat stale zapnuty a zdrzovat sa tam kde je signal
-ja viem o co ti islo,bolo by to idealne ze by ta mb upozornila na platby pomocou sms ako byvaju aj alarmy auta/obchody zapojene na mobil,len by si musel mat stale zapnuty a zdrzovat sa tam kde je signal
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
lol neuveris, ale ja sa zdrzujem tam kde je signal a mam aj zapnuty
skor som nemyslel SMSku typu buschle prave ti niekto ukradol roll z MB a chod rychlo pisat na support , nech su hned "na stopě" myslel som skor verifikacny kod cez sms ako ma ebanking.
skor som nemyslel SMSku typu buschle prave ti niekto ukradol roll z MB a chod rychlo pisat na support , nech su hned "na stopě" myslel som skor verifikacny kod cez sms ako ma ebanking.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
-tak ja by som mal problem-oblubene pivnicky,pri futbale,nehovoriac uz o plavani...,ja zasa mobil vypinam celkom rad
-ak by to bolo tak zabezpecene ako e-banking bolo by to o hodne lepsie
-ak by to bolo tak zabezpecene ako e-banking bolo by to o hodne lepsie
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
buschle napísal:Tuke - to vypada lakavo s tym vyberom z Neteller karty z penazi z accountu. Len by ma zaujimalo kde je nettelerbankomat na slovensku ?
Je to štandardná MasterCard, teda vyberať s ňou môžeš vo všetkých bankomatoch na Slovensku, dokonca sa dá platiť aj priamo u obchodníkov.
Výber hotovosti v bankomate stojí 4eurá. Platba u obchodníka je free.
Cenník tu:
https://help.neteller.com/cgi-bin/netel ... _topview=1
Viac info: http://www.neteller.com
buschle napísal:Niekto tu nieco spominal o oznamovacej povinnosti banky platby od 100tis , kolko je to teraz v E ?
Žeby 100 000/30.126?
Inak to posielanie SMS by asi stálo nejaký pravidelný mesačný paušál pri týchto službách, lebo zadarmo posielať mesačne XY smsiek asi nebudú, ale ako nápad to nie je zlé, že napr. za 3eurá/doláre by človek dostal grid kartu + sms notifikáciu.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
hmm 4 eura vyber to neni zrovna malo.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:hmm 4 eura vyber to neni zrovna malo.
lepsie ako dan
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
asi mi to nejak nedochadza ale aky je rozdiel ked si z moneybookers poslem cash na ucet do banky a ked pouzijem neteller kartu?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
No asi ten, ze jejich kartu pouzijes pri vyberu z jakyhokoliv bankomatu a cerpas z uctu Neteller. A mas okamzite cash u sebe.
Zatimco kdyby sis posilal penize na ucet, tak to nejaky ten den potrvá.
Zatimco kdyby sis posilal penize na ucet, tak to nejaky ten den potrvá.
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
asi ze ked vyberies kartou tak zaznam o tom je niekde v psej materi na kajmanskych ostrovoch a ked si to posles na ucet na slovensku tak banka to posle vsetkym uradom aj s darcekovym kosom s maslou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:asi ze ked vyberies kartou tak zaznam o tom je niekde v psej materi na kajmanskych ostrovoch a ked si to posles na ucet na slovensku tak banka to posle vsetkym uradom aj s darcekovym kosom s maslou
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.