good job, grats
..co sa auta tyka, tak nove za 5K EUR asi nezozenies, ja by som urcite ako prve auto odporucal jazdene z niekolkych dovodov. Sem tam to znese nejaky ten skrabanec, ked si doteraz nejazdil
..a pokial auto nekupujes na najblizsich x rokov tak je vyhodnejsie si kupit jazdene, pretoze nove za prve 2 roky velmi stratia na hodnote. No a ked uz budes kupovat afto tak treba ratat s tym, ze poistky tiez nie su lacna zalezitost a aj to volaco spapa, na druhu stranu pre NL100 winnig grindera np
Urcite sa opalti priniest si auto z Nemecka. Sice ceny su uz porovnatelne s nasimi ale ludia tam casto kupia nove auto, preleazuju, o 3 roky daju do bazaru a kupia nove. Serioznost obchodnikov je na uplne inej urovni (ziadne stacane kilometre a podobne podvody, jednak to nepotrebuju robit a za druhe su za to v Nemecku dost vysoke pokuty) ktori do popisu auta daju aj malinky skrabanec na spodku zadneho naraznika, ktory ani nevidno. Dalej su to ovela kvalitnejsie cesty ako u nas, cize auta nie su vyhrkane, pricom nemci casto pouzivaju auta len na cestu do prace a s5
no a donedavna este aj vyssia vybava aut na zapade v porovnani s autami dodavanymi na nas trh. Celkove naklady na dovoz a prihlasenie Ta vyjdu do max. 30K Sk.
No a ze si to Ty, tak som Ti aj nieco nasiel
Pouzity filter : karoseria vsetky typy okrem kombi, vanu a pick-upov, vsetky znacky, prve prihlasenie vozidla 2001-2004, do 100K km, vykon 75+ koni, cena 3K - 5K EUR, paliva vsetky, klima manual alebo aut., okna v elektrike, servo, kolesa z lahkych zliatin, ABS, servisna knizka.
vysledok 305 kusov
..urcite tam budu aj burane, treba to prebehnut. Vpravo hore si mozes prepnut aj do cestiny.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... CE_HISTORY