Sun Wu-kchung poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Sun Wu-kchung poker blog

Odoslaťod Sunwu 08 Feb 2009 01:01

nespravne :-)

malo 3betujem, to je pravda, ale nejako neviem ako na to.

Dlhodobo mam AF 2,5. Cbet mam normalne menej, okolo 77. Ale zda sa mi, ze je to na tomto limite pomerne ziskove, dost vela mi to skladaju.
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod Sunwu 08 Feb 2009 01:02

Horsey7 napísal:stvrtok -6BI? sick :shock:

btw. to bezne hras 14/9 ?

spravne :-) mas to za jedna.

Yo, hram 14/9/2,5

EDIT: triafal som boardy jedna radost :-) akurat ze vzdy sa z toho vyklulo 2nd nuts. A absolutne som nevyhraval coinflipy so shortmi. Ale som debil, lebo po prvych dvoch, troch BI som to mal zabalit a nesnazit sa o even. Nemoze byt kazdy TuKE. Drahe poucenie do buducnosti.
Naposledy upravil Sunwu dňa 08 Feb 2009 01:09, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod Sunwu 08 Feb 2009 01:03

dzejkej napísal:
Mmm, mozno to bude full ringom, uz si tam nepamatam zdrave stats :fish: .

na jednom z tych videi ;) hovoril chlapik, ze na NL25 mal 14/8/2
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod dzejkej 08 Feb 2009 15:02

Sunwu napísal:na jednom z tych videi ;) hovoril chlapik, ze na NL25 mal 14/8/2

Nehadam sa :). Ja tiez nemam velke AF a to teraz robim 6max fishku :fish: .

Ale asi taky c-bet% nemal. Take cisla, to vyzera, ze c-betujes takmer vsetko automaticky. Je dobre uvazovat s akym rangeom calluje Tvoj super a ci ho ten flop triafa. Casto sa da vidiet aj vo videach, kde coach komentuje niekoho hru, ze Hero raisne so 77, dostane 1-2 callerov, flop je QT9 a on veselo c-betne :). To su dlhodobo vyhodene peniaze, pokial sa Ti teda nechce nebodaj 3barrelovat :crazy: .

Co sa tyka 3betu, tak nemavas tam situacie, kde mozes 3betovat s vacsim range? Necele 2%, to mi pride ako QQ+. Napr. BTN vs CO situacie.

Samozrejme tym nechcem tvrdit, ze nieco robis zle - pisem to len na zamyslenie, ci tam nenajdes nejaky ten leak :angel: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Sunwu 08 Feb 2009 16:34

mne sa to tiez zda vela, podla toho, co citam. Skusim si este raz prejst veci k tomu. V zasade v HU potoch c-betujem vsetko okrem pripadov, ked som proti fishke s call cbet> 50 a nic netrafim.
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod Sunwu 08 Feb 2009 17:02

dzejkej napísal:
Samozrejme tym nechcem tvrdit, ze nieco robis zle

ale pokojne mozes, ak robim, ja to len privitam :D
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod Sunwu 09 Feb 2009 23:54

dnesna session bola taka divoka.

Najskor som sa velmi rychlo dostal takmer 2BI do plusu, co malo za nasledok, ze som zacal hrat divoko ( :fish: ) a v priebehu dvoch hier som o to prisiel. Najskor som v 3betnutom pote na Khi boarde pushol QQ (pot bol 15$, super mal 15$, bol reg a mal AA :-) a potom som s JJ na bezpecnom boarde valuebetoval fishku, ktora mala KK.

Tak som sa isiel vyvetrat a nakoniec som uhral este +3BI, aj ked je to zasluha skor toho, ze mi Party vynahradzalo vsetky tie missnute boardy z minulych tyzdnov a mal som tusim viac setov ako pocketparov :D

Zobral som si k srdcu dzejkejove dobre rady a skusil som viac 3betovat, najma ako BTN proti CO a ako obranu blindov proti pravidelnym stealerom, co malo zmiesane vysledky, kedze v polovici pripadov aj nieco mali :D tato session 1200 ruk mam 3bet 3,6.

Ale stale si neviem rady s takymito situaciami - ako mam napriklad hrat OESD + par, alebo len cistu OESD. Mam to hrat agresivnejsie a pripadne sa stacknut na flope alebo skor pasivne a cakat ci trafim? Poprosim o radu. Je to fullring.

Party Poker $25 No Limit Hold'em - 10 players - View hand 32805
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG+1: $6.72
UTG+2: $25.55 = 60/6/1 wtsd 40
MP1: $27.30
MP2: $4.52
MP3: $5.37
CO: $7.84
Hero (BTN): $42.77
SB: $21.82
BB: $5.00
UTG: $22.67

Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN with JObrázok KObrázok
2 folds, UTG+2 calls $0.25, 4 folds, Hero raises to $1, 2 folds, UTG+2 calls $0.75

Flop: ($2.35) QObrázok 8Obrázok TObrázok (2 players)
UTG+2 checks, Hero bets $1.50, UTG+2 raises to $3, Hero calls $1.50

Turn: ($8.35) 7Obrázok (2 players)
UTG+2 bets $3.97, Hero calls $3.97

River: ($16.29) 6Obrázok (2 players)
UTG+2 bets $7.74, Hero folds

Final Pot: $16.29
UTG+2 wins $15.48
(Rake: $0.81)

Party Poker $25 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 32806
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $25.00
UTG: $43.73 = 14/6/3
UTG+1: $24.30
UTG+2: $14.97
MP1: $23.82
MP2: $43.66
CO: $4.20
BTN: $6.17
Hero (SB): $25.00

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with 8Obrázok 8Obrázok
UTG raises to $1.50, 6 folds, Hero calls $1.40, 1 fold

Flop: ($3.25) TObrázok 9Obrázok JObrázok (2 players)
Hero checks, UTG bets $3, Hero calls $3

Turn: ($9.25) JObrázok (2 players)
Hero checks, UTG bets $8, Hero folds

Final Pot: $9.25
UTG wins $8.79
(Rake: $0.46)
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod dzejkej 10 Feb 2009 01:52

Sunwu napísal:mne sa to tiez zda vela, podla toho, co citam. Skusim si este raz prejst veci k tomu. V zasade v HU potoch c-betujem vsetko okrem pripadov, ked som proti fishke s call cbet> 50 a nic netrafim.

Ooops, som si nevsimol, ze si odpisal :).

No c-betovat vsetko nie je az taky dobry napad :). Napr. si zober, ze mas hracov, co 3betuju AK, JJ+ a Ty raisnes so 88 a on iba call. Na flop pride 2farebny KT9. Tu c-betovat je absolutne vyhadzovanie penazi. Nezlozi ziadnu broadway ruku a tych kombinacii je viac ako jeho moznych pocket pairov. Zlozi range, ktory porazas (22-77) a callne/raisne range, ktory poraza na tom flope Teba.

Preto je dolezite si pocas hry skusit uvedomovat, co mozu mat superi a ako ich ten flop trafi. Napr. betovat s KQ dvojfarbeny 478 proti chlapikovi, co rad calluje PP, SC je nezmysel, no zase c-betovat suche flopy aj proti 2 mozes o 106 :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 10 Feb 2009 02:06

Sunwu napísal:Zobral som si k srdcu dzejkejove dobre rady a skusil som viac 3betovat, najma ako BTN proti CO a ako obranu blindov proti pravidelnym stealerom, co malo zmiesane vysledky, kedze v polovici pripadov aj nieco mali :D tato session 1200 ruk mam 3bet 3,6.

No co uz .. ale si zober, ze aj ked v tych spotoch nie si ziskovy cez session, lebo akosi lapaju dobre ruky, tak Ti to urobi aspon o nieco divokejsi image a budu Ta platit omnho lahsie. CO raisne, Ty 3betnes, on call a si predstav, ze jeho JJ porazis nejakymi divnymi 2 parmi .. na to uz nikdy nezabudne :-D.

Moj nespavy nazor ..

Ruka 1:

Hrat toto agresivnv by bola samovrazda. Mas sice 1 over + OESD, ale ak Ta minraisne 60/6/1 hrac, tak cakaj prinajhorsom 2 pary a aj keby si sa na hlavu postavil a chcel to zahrat agresivne, tak Ti to nezlozi. Hrat draws agresivne ma vyznam vtedy, ked je sanca, ze Ti svoju ruku zlozi a aj ked nie, tak mas velmi slusnu zalohu alebo mas taky silny draw, ze chces natlacit dolare do potu teraz, aby sa potom nevyplasil.

V tejto ruke mas 8 outs, pricom diamond alebo 9 ho mozu niekedy predsalen spomalit (aj ked fishky sa nedaju len tak lako zastrasit). Flop fajn, turn call je tiez ok, ale Tvoje 4 outs vytvoria 4 kartovu postupku a to sa asi az tak rad nestackne, no tie implied odds si myslim su pri nom v pohode.

Ruka 2:

No toto je pre mna dost zaujimava zalezitost. Jeho range mozes rozdelit vacsinou dajme tomu sety, overpairs, AK/AQs a obcas KQs. Proti tomu range mas equity okolo 38%, pricom si nie som isty, ze Ti na check/raise z toho nieco zlozi. Aj AK ako overs + gutshot sa mu tazko na jeden raise podla mna zlozi a ked pride a tuto cast range (AK/AQs) by si donutil zlozit vacsinou az na turne, pricom o foldovani zvysku jeho range zasadne pochybujem. Aj keby bol dost nit, tak je to vysoko divoka hra a ak mas radsej pokojne zarabanie, tak sa tomu vyhni. Callovat to nema vyznam, pretoze ak ma overpair/set a pride Ti postupka, tak je to tak okate, ze zabrzdi a nemusis mat az take implied odds. Donkovanie tu asi nie je zrovna na mieste, lebo raisne silne ruky a 3betovat to tam nechces, lebo proti tomu range si na tom zle a co raisuje, to skor rad odcalluje a ak callne, tak musis barrelovat a to je tiez na tom boarde divocina, IMO :).

EDIT: prepisal som blaboly k druhej ruke :crazy:
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Sunwu 14 Feb 2009 22:21

2/2 -15,5

aka Sun Wu-kchung and the Temple of Doom.

Tento tyzden uz nehram, nemam na to nervy.

Moja pokrova kariera na NL25 sa zacina uberat podla rovnakej sablony. Cely tyzden sa snazim, pomalicky po bigblindoch sa posuvam hore a potom ide vsetko do <> za par minut.

Napriklad za desat, ako dnes:

dooooom.png
dooooom.png (8.86 ) Zobrazená 1637 krát

Okrem toho, uz som to raz spominal, ale opakovanie matka mudrosti: nenavidim shortstackov a Party poker je ich semeniskom, je to tam uplne zamorene - co bude zrejme tym, ze na Party sa dost rychlo ziskavaju Pokerstrategy body.

Doclearujem bonus a padam odtial tak rychlo ako sa len da.
Prílohy
stats.png
stats.png (1.99 ) Zobrazená 1611 krát
graf2-2.png
graf2-2.png (18.09 ) Zobrazená 1613 krát
Obrázok používateľa
Sunwu

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!