Phil Galfond alias OMGClayAiken
Re: Phil Galfond alias OMGClayAiken
no ziadnych inych svojich kamosov nespomenul
napriklad s raptorom byvali dlho spolu v jednom dome, myslim ze ho este stale aj maju len uz byvaju inde a s nim by si zahral
napriklad s raptorom byvali dlho spolu v jednom dome, myslim ze ho este stale aj maju len uz byvaju inde a s nim by si zahral
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:no ziadnych inych svojich kamosov nespomenul
-mozno ich spaja nieco viac ,ani ja by som so svojou zenou nehral poker o peniaze
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
stymi turnajmi som sa sekol ...velke turnaje su dost o lucku ...
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
MiskoKvo napísal:a este k ludom co napisu nieco na sposob... ze live hraci davaju live ready podla toho ako betujes,potis sa etc....
tak natoto rychlo zabudnite ... taky profi netovy multytableri robia rozhodnutia do par sekund s kludnou hlavou a este ich to aj bavi... dat nanom opodstatneny read je nemozne ....
SAMOZREJME MYSLIM CASH GAME nie TURNAJe... bo v turnajoch vplyva viac stress kvoli blajndom,bubble....
pri multitablingu nema cas na take rozmyslanie a rozbor hry ako pri 1 stole...pri live ma casu kolko chce a ver tomu ze nebude davat check/bet/fold v priebehu par sekund a z toho vznikaju tells podla toho co uz robí nemyslís?...taktiez nemá v hlave zabudovaný pokertracker a vsetky podobne programy ktore mu na desatinu ciarku ukazu preflop agression a podobne statistky nevyznam sa dotoho lebo online nehravam...a taktiez si myslim ze napisat ze "strcia do vrecka iveyho hellmutha brunsona kida prip. iných hráčov" je na smiech keby si povedal ze zahraju vyrovnanu partiu keby hrali takyto "turnaj" aj live aj online je to uplne pohode...Prirovnal by som to k futbalu...majster sveta sa nemoze porovnavat s majstrom sveta vo futsale...lebo obaja su profesionali v tom svojom...
Naposledy upravil Komedia dňa 14 Feb 2009 18:00, celkovo upravené 1 krát.
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:pri multitablingu nema cas na rozmyslanie...hraje tutti a nema cas sa venovat statistikam supera...
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trosku som upravil tu spravu nespravne som ju formuloval
-
vyrazne pochybujem ze tito high stakes hraci nejak masivne multitabluju, staci sa pozriet kolko ruk za rok odohraju
phil ivey hrava dva stoly a ani u inych to nebude vyrazne ine... pri 2-4 stoloch 6max ci pri dvoch stoloch HU mas kopu kooooopu casu kazdy krok dokladne premysliet aj na zaklade dokladneho prestudovania statistik supera... a najvacsia hovadina je ze hraju tutti, pozri si obcas akciu alebo nejake ruky na tych najvyssich online stakes, tam sa hra vselijako len nie tutti...
phil ivey hrava dva stoly a ani u inych to nebude vyrazne ine... pri 2-4 stoloch 6max ci pri dvoch stoloch HU mas kopu kooooopu casu kazdy krok dokladne premysliet aj na zaklade dokladneho prestudovania statistik supera... a najvacsia hovadina je ze hraju tutti, pozri si obcas akciu alebo nejake ruky na tych najvyssich online stakes, tam sa hra vselijako len nie tutti...
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
ja vobec nesledujem online veci len som reagoval na miskoKVOov argument zeby online hraci znicili live islo iba oto To tuti bolo myslene na ten masivny multitabling
-
to zas tak neber komedia to su len take reci
ja si medzi top hracmi nezavisle na tom ci live alebo online predstavujem ze totalne znicit znamena mat winrate 1PTBB/100 ruk
live hraci vedia vsetko to co aj onlinenisti akurat sa to naucili inym sposobom a volaju to cit pre hru a nie matematika
jedinu totalnu dominaciu co som kedy videl bol bryce co hraval HU limit a bol schopny svojim matematickym stylom behom pol hodinky najst leaky supera a tlacit na ne plnu supu, myslim ze vytrieskal vsetko co sa dalo a za rok uhral 3+ miliona USD co je uplne huge
ja si medzi top hracmi nezavisle na tom ci live alebo online predstavujem ze totalne znicit znamena mat winrate 1PTBB/100 ruk
live hraci vedia vsetko to co aj onlinenisti akurat sa to naucili inym sposobom a volaju to cit pre hru a nie matematika
jedinu totalnu dominaciu co som kedy videl bol bryce co hraval HU limit a bol schopny svojim matematickym stylom behom pol hodinky najst leaky supera a tlacit na ne plnu supu, myslim ze vytrieskal vsetko co sa dalo a za rok uhral 3+ miliona USD co je uplne huge
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
MiskoKvo napísal:sa kuknite kdo teraz vyhrava WSOP a podobne sutaze? 21 rocny Dan ...druhy bol 23 rocny rus ... ktory skoncil 2hy na WSOP europe etc...
Toto ma pobavilo, pretoze prave ten 21 rocny Dan je najviacsia fishka na Full Tilte . Odvtedy ako vyhral, tak sa zacal venovat cash games na nosebleedoch, tak je vyhladavany easy money ciel.
Radsej nech zostane pri MTT a nech ma nadalej stastie .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.