Phil Galfond alias OMGClayAiken

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Phil Galfond alias OMGClayAiken

Odoslaťod yegon 14 Feb 2009 13:05

no ziadnych inych svojich kamosov nespomenul

napriklad s raptorom byvali dlho spolu v jednom dome, myslim ze ho este stale aj maju len uz byvaju inde a s nim by si zahral :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 14 Feb 2009 13:08

yegon napísal:no ziadnych inych svojich kamosov nespomenul

napriklad s raptorom byvali dlho spolu v jednom dome, myslim ze ho este stale aj maju len uz byvaju inde a s nim by si zahral :)

-mozno ich spaja nieco viac :Rose: ,ani ja by som so svojou zenou nehral poker o peniaze :lol2:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod MiskoKvo 14 Feb 2009 13:17

stymi turnajmi som sa sekol ...velke turnaje su dost o lucku ...
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod Komedia 14 Feb 2009 17:45

MiskoKvo napísal:a este k ludom co napisu nieco na sposob... ze live hraci davaju live ready podla toho ako betujes,potis sa etc....

tak natoto rychlo zabudnite ... taky profi netovy multytableri robia rozhodnutia do par sekund s kludnou hlavou a este ich to aj bavi... dat nanom opodstatneny read je nemozne ....

SAMOZREJME MYSLIM CASH GAME nie TURNAJe... bo v turnajoch vplyva viac stress kvoli blajndom,bubble....

pri multitablingu nema cas na take rozmyslanie a rozbor hry ako pri 1 stole...pri live ma casu kolko chce a ver tomu ze nebude davat check/bet/fold v priebehu par sekund a z toho vznikaju tells podla toho co uz robí nemyslís?...taktiez nemá v hlave zabudovaný pokertracker a vsetky podobne programy ktore mu na desatinu ciarku ukazu preflop agression a podobne statistky nevyznam sa dotoho lebo online nehravam...a taktiez si myslim ze napisat ze "strcia do vrecka iveyho hellmutha brunsona kida prip. iných hráčov" je na smiech :lol2: keby si povedal ze zahraju vyrovnanu partiu keby hrali takyto "turnaj" aj live aj online je to uplne pohode...Prirovnal by som to k futbalu...majster sveta sa nemoze porovnavat s majstrom sveta vo futsale...lebo obaja su profesionali v tom svojom...
Naposledy upravil Komedia dňa 14 Feb 2009 18:00, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod trikoza 14 Feb 2009 17:50

Komedia napísal:pri multitablingu nema cas na rozmyslanie...hraje tutti a nema cas sa venovat statistikam supera...

:wtf:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod Komedia 14 Feb 2009 17:59

trosku som upravil tu spravu nespravne som ju formuloval :)
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod trikoza 14 Feb 2009 18:05

vyrazne pochybujem ze tito high stakes hraci nejak masivne multitabluju, staci sa pozriet kolko ruk za rok odohraju

phil ivey hrava dva stoly a ani u inych to nebude vyrazne ine... pri 2-4 stoloch 6max ci pri dvoch stoloch HU mas kopu kooooopu casu kazdy krok dokladne premysliet aj na zaklade dokladneho prestudovania statistik supera... a najvacsia hovadina je ze hraju tutti, pozri si obcas akciu alebo nejake ruky na tych najvyssich online stakes, tam sa hra vselijako len nie tutti...
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod Komedia 14 Feb 2009 18:15

ja vobec nesledujem online veci len som reagoval na miskoKVOov argument zeby online hraci znicili live islo iba oto :) To tuti bolo myslene na ten masivny multitabling
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod yegon 14 Feb 2009 19:00

to zas tak neber komedia to su len take reci :)

ja si medzi top hracmi nezavisle na tom ci live alebo online predstavujem ze totalne znicit znamena mat winrate 1PTBB/100 ruk :)

live hraci vedia vsetko to co aj onlinenisti akurat sa to naucili inym sposobom a volaju to cit pre hru a nie matematika

jedinu totalnu dominaciu co som kedy videl bol bryce co hraval HU limit a bol schopny svojim matematickym stylom behom pol hodinky najst leaky supera a tlacit na ne plnu supu, myslim ze vytrieskal vsetko co sa dalo a za rok uhral 3+ miliona USD co je uplne huge
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Feb 2009 15:51

MiskoKvo napísal:sa kuknite kdo teraz vyhrava WSOP a podobne sutaze? 21 rocny Dan ...druhy bol 23 rocny rus ... ktory skoncil 2hy na WSOP europe etc...

Toto ma pobavilo, pretoze prave ten 21 rocny Dan je najviacsia fishka na Full Tilte :lol2: . Odvtedy ako vyhral, tak sa zacal venovat cash games na nosebleedoch, tak je vyhladavany easy money ciel.

Radsej nech zostane pri MTT a nech ma nadalej stastie :crazy: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!