nejake vysledky odo mna. po skaredom downswingu (11 BI) to vo februari zatial vcelku ide: (v grafe nie su zaznamenane asi 2-3 dni, ktore boli tak 4 BI dole)
![Obrázok](http://i115.photobucket.com/albums/n298/theMayday/20090213winningsfebruary.jpg)
pripajam niekolko ruk, na zaciatok sa samozrejme musim (ako inak), postazovat:
bad beattento je obzvlast hnusny. tipek je tight regular (16/14/21/8.0), len dorovnavam 3 bet, nech som nenapadny a checkujem flop aby som indukoval continuation bet, cez co pushujem all in. chlapec mal iba jeden jediny out, kedze diamondove Q by mi dalo flush a on by potreboval este sparovat board (alebo stvrte Q) na full house/poker. ok, to by sme mali, teraz zaujimavejsie ruky:
runner-runner full housetu by som rad pocul nazory. jasne, flopnut nut flush a prehrat na runner runner full house je hnusne, ale zda sa mi, ze som mal pushovat na turne, ked sa board sparoval, aby som sa vyhol tomu, co sa nakoniec stalo. a call na river...co tam cloveku ostava, mam zahodit? fakt neviem, ci som tuto ruku zahral dobre, alebo zle.
slowplay against fishtoto som tiez dojebabral, podla mna. k stolu som si sadol len 5 min. predtym, avsak hned som si vsimol, ze dvaja tipci, s ktorymi hram tuto ruku, su aggro donks. checkujem turn s K high flush, lebo mam pocit, ze obaja maju totalne nic a tak chcem indukovat nejaku action na riveri. chyba? lebo zase kto rata prave s tym, ze jeho J6 hitne jeden zo 4 outs?? nejake nazory?
hlupe pivototo som zahral tak zle, ze sa to normalne hanbim sem postovat. chcem vsak pocut nazory, ze co som s tym mal robit.
set alebo neset, to je tu otazkanad tymto som si lamal hlavu este dlho. mal chlapec set? uprimne povedane, moj prvy instinkt bol SET! hned ako ma re-raisol na flope. chlapec je regular (31/15/23/5.0) mam na neho 160 ruk a limpcallne moj raise. s cim by to mohol tak robit? obvykle su to bud male pary, alebo mensie suited connectors. bol to podla vas dobry fold? ak ano, nemal som foldnut uz skor? na turne? alebo dokonca na flope?? alebo som sa radsej nemal hrat na Cunninghama a dorovnat to? help
ok to su vsetky ruky na dnes, mam este jednu question:
o par dni sa mi podari clearnut bonus na luckyace a rad by som sa poobzeral po inych hernach aby som rozsiril svoje moznosti. moje poziadavky su nasledovne:
1. moznost rakeback
2. dobry traffic
3. dostatok ryb na urovni nl50/nl100
4. dobre s'n'g turnaje (struktura, uroven hracov etc.) v rozsahu 10 - 30$
5. dobre MTT (struktura, uroven hracov) v rozsahu 10 - 30$
6. kompatibilne s holdem managerom bez nutnosti kupovat handgrabber
rad vyskusam aj viacero roznych herni, nemusi jedna zrovna vyhovovat vsetkym poziadavkam. cakam na odpovede, diky
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)