palo1973 napísal:-petardo ako vies ze je to babenka?moje nicky v niektorych herniach su napr. carolina69,antonella atd...
Tomu vravim riadny bluff
palo1973 napísal:-petardo ako vies ze je to babenka?moje nicky v niektorych herniach su napr. carolina69,antonella atd...
petardo napísal:palo1973 napísal:-petardo ako vies ze je to babenka?moje nicky v niektorych herniach su napr. carolina69,antonella atd...
Tomu vravim riadny bluff
dzejkej napísal:petardo napísal:Ved aj ked pozeram videa ako hraju profici HU tak tiez tam nemaju bohvieco na ruke.Je to pre mna vyborny trenink.
"Maly" rozdiel je v tom, ze profici vedia, co robia. Dobry hrac vie, ake ma super tendencie, co vsetko moze ma na ruke vzhladom na akciu, ako hrat silne ruky, aby ich super zaplatil, ako ho vybluffovat s tym range, ako hrat stredne silne ruky. Limpovanie na BTN s J5s ako default urcite nerobia .
petardo napísal:Ale treba sa to nejako zacat ucit hrat. Aspon v tom clanku je pisane,ze rozhodujuci je flop.Lacny BB preco tam nenakuknut.Ked trafim neni co riesit. Ja som sa len drzal toho co tam bolo pisane. Bluffoval som minimalne a aj to ked bol velky pot.
dzejkej napísal:petardo napísal:Ale treba sa to nejako zacat ucit hrat. Aspon v tom clanku je pisane,ze rozhodujuci je flop.Lacny BB preco tam nenakuknut.Ked trafim neni co riesit. Ja som sa len drzal toho co tam bolo pisane. Bluffoval som minimalne a aj to ked bol velky pot.
V HU bluffovat minimalne? Zaujimave .. Nenakuknut preto, lebo vacsinou netrafis a nemas iniciativu a taktiez davas vela informacii, ze mas dost slabu ruku. Ucit sa hrat poker na HU ma problem, ze su tam narocne situacie.
Ale ved Tvoja vec ...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.