Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Dano2903 19 Feb 2009 22:44

roche01 napísal:páni, tak sa rozhodujem, či kúpiť HM alebo nie.
Chcem sa opýtať tých, čo už s ním majú skúsenosti: Hrávam SNG aj na Bodogu a na istej stránke som sa dočítal, že pri používaní HM bude s Bodogom problém, pretože sa z Bodogu nedá hand history ukladať na hard disk a tým pádom HM nevie sťahovať hand history, čiže mi pri hre na Bodogu bude nanič.
Na druhú stranu na oficiálnej stránke HM ( http://www.holdemmanager.net/ ) som Bodog našiel medzi supported sites, takže som teraz zmätený :(
Viete mi v tom urobiť niekto jasno? A do akej miery dokážem na Bodogu využiť HM, ak sa z neho nedá sťahovať hand history do HM?

potrebujes na to tuto vecicku http://www.idleminer.com/bodog-hand-grabber-details
Obrázok používateľa
Dano2903

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod roche01 23 Feb 2009 07:23

Zdravím,

nainštaloval som si trial verziu HM. Pri jej spúšťaní mi vypísalo, že sa HM nevie spojiť s psotgreSQL a odporučilo mi ho odinštalovač a nainštalovať nanovo. Tak som to urobil presne podľa návodu na stránke HM. Po niekoľkých pokusoch sa mi to podarilo a HM som spojazdnil (vrátane načítavania rúk, zobrazovania HUD apod.).
Problém však nastane, keď vypnem PC a znova ho zapnem. Spustím HM a on sa opäť nevie spojiť s postgreSQL. Tak ho musím nanovo odinštalovať a potom opäť spustiť HM. A potom to už opäť všetko funguje ako má vrátane importu všetkých rúk z predchádzajúcich dní.
Neviete, čím by to mohlo byť? Vzhľadom k tomu, že som počítačový analfabet, netuším, čo robím zle ani ako to celé funguje, tak ak by mi niekto vedel dať "ľudovú" radu, budem vďačný. :poklona:
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod buschle 23 Feb 2009 08:18

OS ?
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod roche01 23 Feb 2009 09:10

buschle napísal:OS ?

XP
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod buschle 23 Feb 2009 09:17

roche01 napísal:

XP

uff, tak s xp by to nemalo robit ziadne problemy,
nastavoval si si to podla navodu- to pripojenie na postgre ?
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod roche01 23 Feb 2009 09:24

buschle napísal:
roche01 napísal:

XP

uff, tak s xp by to nemalo robit ziadne problemy,
nastavoval si si to podla navodu- to pripojenie na postgre ?

jj, presne podľa toho návodu. Ale nejaký problém mám pri tom poslednom screenshote:
Tam ked to mám takto ako je to napísané a dám next, tak mi to vyhodí nejakú chybovú hlášku. Tak musím zrušiť to zaškrtnutie Initialize database cluster a potom mi to už nainštaluje postrgreSQL v poriadku (aspoň mi to teda vypíše takú hlášku).
Prílohy
images_PostgresInstall5.jpg
images_PostgresInstall5.jpg (70.23 ) Zobrazená 1962 krát
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod roche01 23 Feb 2009 10:21

keďže HM mám inštalovaný doma, tak nemôžem postnúť všetky chybové hlášky, ktoré mi vyhadzuje. Keď sa vrátim z práce, tak urobím screenshoty a trochu to tu nimi zaspamujem :D . Dúfam, že dáky computerový macho v tom uvidí to, čo ja v tom nevidím a pomôže mi to rozbehať.
Predsa len ho mám len 2 dni a musím povedať, že sa mi pozdáva ako analytický soft a rád by som si ho aj kúpil.
Ale ak mám pri každom zapnutí PC odinštalovať a nainštalovať postgreSQl, tak to ostanem len pri svojom sedliackom rozume.
Veď tá procedúra trvá niekedy dlhšie ako SNG, ktorý hrám :lol2:
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod macccho 23 Feb 2009 17:35

mam otazocku je hm schopny pracovat s dvomi a viac hernami naraz. Ako priklad: chcem hrat na PS a FT v ten isty cas a potrebujem aby mi hud hadzal statistiky na stoly. Skusal to uz niekto (or to musim odtestovat sam :P )?
Obrázok používateľa
macccho

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Feb 2009 18:39

macccho napísal:mam otazocku je hm schopny pracovat s dvomi a viac hernami naraz. Ako priklad: chcem hrat na PS a FT v ten isty cas a potrebujem aby mi hud hadzal statistiky na stoly. Skusal to uz niekto (or to musim odtestovat sam :P )?

Otestuj to sam a napis :-D. Mne sa ale zda, ze som hral naraz UB a popritom testoval nieco aj na Party a islo to. Taktiez som pozeral mass tabling video na CR, kde chlapik hral dokopy 40 stolov naraz a mal tam PS aj FTP naraz.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PostgreSql problem

Odoslaťod BananaJoe 01 Mar 2009 11:35

Zdravim chcel som si vyskusat HM a najprv mi treba nainstalovat to PostgreSql vypisovalo mi vela chybovych hlasok a riesil som jednu za druhou ale nakoniec ma dostala hlaska, ktoru neviem vyriesit .... pri instalacii mi vypise ... User 'postgres' could not be created: access Denied , z google som vycital ze treba vypnut UAC ale tak to je iba vo Wiste kedze ja mam XP tak tam som to nenasiel vedel by mi niekto pomoct ? Vdaka
BananaJoe

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!