Sunwu napísal:ako hrat proti shortstackom?
priklad: NL25
Hero TT
all fold, Hero (MP3) raise 1, Shortstacking Asshole (CO) raise to 5, Hero?
vzdy call alebo vzdy fold? ak call, ake ruky patria do nasej calling range?
zmeni sa odpoved v pripade ak je SA 6/6 a ak je napriklad 10/6?
Zalezi na statsoch a stacku. Ak je to dobre hrajuca low stakes fishka a ide podla odporucani + ma 20BB stack, tak 3betuje JJ+, AK a proti takemu range fold - takto to aspon hraju tym shortstackeri prichadzajuci z roznych sites - call QQ+, AK je na hrane.
6/6 a 10/6 sa moc nemeni.
Ak je shortstack fishka, ktora ma tendenciu 3betovat aj veci ako 44, AT a pod. tak je to definitivne call.
EDIT: mala rada - ak mas na stole takychto shorstackov, tak raisuj menej - urcite nie 4BB. Napr. ak otvaram na buttone a na blindoch su shortstacky, tak kludne minraisujem - ak callnu, mam lepsie implied odds a ak pushnu, stoji ma to menej. UTG je rozumne raisovat tak 3BB. Ak maas na stole zmes shorstackerov a velmi loose fishiek a zase sa bojis, ze budes hrat prilis multiway, ak raisnes v early pozicii menej, tak najdi iny stol

.
Sunwu napísal:BB: $25.54 15/7/3.5 Hero (UTG+1): $38.14Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG+1 with A

K
1 fold,
Hero raises to $1,
6 folds,
BB raises to $3, Hero calls $2
Flop: ($6.10) K

T

6
(2 players)BB bets $4.50,
na takomto boarde sa v 3betnutom pote vzdy stackujeme, hej?
No ak mu das range TT+, AK, tak mas 67.5% equity. JJ a QQ tam ma dost casto. AA, KK a AK, ktorym beries karty tym, ze mas A a K, ze by si sa mal stacknut. Ak sa nechces na takomto boarde stacknut, radsej necalluj 3bet

.