High Stakes Poker 5

Poker v TV, videá a streamy

Re: High Stakes Poker 5

Odoslaťod dzejkej 27 Feb 2009 14:59

nelz0n napísal:
Hufelix napísal:Hašem nebude? :)

hachem sedi za stolom v prvom teaseri (ruka laak vs. antonius)

celkovo je ten zoznam zly .. bol tam hachem a nie je tam ten mafian (nie elezera) :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Ivo 27 Feb 2009 15:12

Mňa by zaujímal váš názor na to, čo predviedli Laak s Antoniusom. Po tom priebehu tej handy, akosi je nad môj pochop, čo Patrick calloval na riveri, aj vzhľadom na to, koľko bolo v pote prachov. Laak to zahral podľa mňa OK, ale sa prepočítal v tom, kto je PA a Patrick má asi neuveriteľný read, lebo na riveri by to zahodilo asi 99,9% hráčov
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod Ivo 27 Feb 2009 15:31

Ivo napísal:Mňa by zaujímal váš názor na to, čo predviedli Laak s Antoniusom. Po tom priebehu tej handy, akosi je nad môj pochop, čo Patrick calloval na riveri, aj vzhľadom na to, koľko bolo v pote prachov. Laak to zahral podľa mňa OK, ale sa prepočítal v tom, kto je PA a Patrick má asi neuveriteľný read, lebo na riveri by to zahodilo asi 99,9% hráčov

no ale, čo je pre neho 80k, však?
Ivo

Odoslaťod dzejkej 27 Feb 2009 15:38

Laak je riadny nit a na riveri by betoval bud velmi silnu ruku alebo ruku, ktora na showdown velku sancu nema. Ruku ako TP by checkol behind a neskusal by s nou 3 barrelly - teda jedine, ze by chcel outlevelnut Antoniusove myslenie :).

Antonius zvyknuty na viacsie blaznostva pouzil chladnu hlavu, spocital si co poraza, co poraza jeho. mrkol na pot odds callol .. a strasne godlike shockoval tie fishky tam :poklona: :D . Dalsia moznost je, ze videl jeho karty :lol3: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod trikoza 27 Feb 2009 19:24

Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod DevilMayCry 27 Feb 2009 19:55

najcerstvejsie co so sa tyka zlozenia je toto:

http://pokeronamac.com/news/high-stakes-poker-season-5-update/
Naposledy upravil DevilMayCry dňa 27 Feb 2009 20:07, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Ivo 27 Feb 2009 20:01

dzejkej napísal:Laak je riadny nit a na riveri by betoval bud velmi silnu ruku alebo ruku, ktora na showdown velku sancu nema. Ruku ako TP by checkol behind a neskusal by s nou 3 barrelly - teda jedine, ze by chcel outlevelnut Antoniusove myslenie :).

Antonius zvyknuty na viacsie blaznostva pouzil chladnu hlavu, spocital si co poraza, co poraza jeho. mrkol na pot odds callol .. a strasne godlike shockoval tie fishky tam :poklona: :D . Dalsia moznost je, ze videl jeho karty :lol3: .

Môžeš mi prosím vysvetliť toto?"spocital si co poraza, co poraza jeho. mrkol na pot odds". No, na základe tohoto by svoje karty utekal zahodiť z gondoly do najtemnejších vôd v hoteli Venezian.
Ivo

Odoslaťod WolfiKxx 27 Feb 2009 20:06

takze ostava druha moznost videl mu karty :lol2:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod dzejkej 27 Feb 2009 20:37

Ivo napísal:Môžeš mi prosím vysvetliť toto?"spocital si co poraza, co poraza jeho. mrkol na pot odds". No, na základe tohoto by svoje karty utekal zahodiť z gondoly do najtemnejších vôd v hoteli Venezian.

Mozem to skusit, ale z mojej hlavy to nie je, pretoze ja jeho CG hru moc vysledovanu nemam :) .. O Laakovi sa hovori, ze je nit a ze by jeden par na takom boarde na riveri checkol behind. Taktiez z early position by sa s malym parom alebo SC do hry moc nehrnul.

Ak mu na zaklade tych tvrdeni das range KK, QQ, AJ a rozsirime ho tiez AA a AK. Kde to KK reprezentuje viac ako napr. QQ, ale to tu riesit nemusime.

AA-KK + AK = 24 kombinacii
AJ = 16 kombinacii

Pri takom range PA poraza 40% a ak som spravne videl na videu, tak potrebuje vyhrat v 28% pripadov. Takze dokonca mu mozes pridat aj 22-44 a stale je to call (poraza 32%). Samozrejme ak by mu PA nevedel dat do range AJ, tak vlastne nema co porazat :). Netusim, co sa mu vrtalo hlavou a ci mu tam daval aj nejake ATs a podobne, ale evidentne je hero :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Ivo 28 Feb 2009 19:27

Pri takom range PA poraza 40% a ak som spravne videl na videu, tak potrebuje vyhrat v 28% pripadov. Takze dokonca mu mozes pridat aj 22-44 a stale je to call (poraza 32%). Samozrejme ak by mu PA nevedel dat do range AJ, tak vlastne nema co porazat :). Netusim, co sa mu vrtalo hlavou a ci mu tam daval aj nejake ATs a podobne, ale evidentne je hero :-D.[/quote]
Aj keď je Phil Laak nit, ten range ktorý si bral do úvahy je príliš úzky, Patrick musel brať do range podstatne viac phole caards Phila. Pot odds bolo to posledné, načo Patrick myslel imo, to bol lose call ako sviňa, ale podľa všetkého mal fantastický read.
Ivo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Poker v médiách

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!