nelz0n napísal:Hufelix napísal:Hašem nebude?
hachem sedi za stolom v prvom teaseri (ruka laak vs. antonius)
celkovo je ten zoznam zly .. bol tam hachem a nie je tam ten mafian (nie elezera)
nelz0n napísal:Hufelix napísal:Hašem nebude?
hachem sedi za stolom v prvom teaseri (ruka laak vs. antonius)
Ivo napísal:Mňa by zaujímal váš názor na to, čo predviedli Laak s Antoniusom. Po tom priebehu tej handy, akosi je nad môj pochop, čo Patrick calloval na riveri, aj vzhľadom na to, koľko bolo v pote prachov. Laak to zahral podľa mňa OK, ale sa prepočítal v tom, kto je PA a Patrick má asi neuveriteľný read, lebo na riveri by to zahodilo asi 99,9% hráčov
dzejkej napísal:Laak je riadny nit a na riveri by betoval bud velmi silnu ruku alebo ruku, ktora na showdown velku sancu nema. Ruku ako TP by checkol behind a neskusal by s nou 3 barrelly - teda jedine, ze by chcel outlevelnut Antoniusove myslenie .
Antonius zvyknuty na viacsie blaznostva pouzil chladnu hlavu, spocital si co poraza, co poraza jeho. mrkol na pot odds callol .. a strasne godlike shockoval tie fishky tam . Dalsia moznost je, ze videl jeho karty .
Ivo napísal:Môžeš mi prosím vysvetliť toto?"spocital si co poraza, co poraza jeho. mrkol na pot odds". No, na základe tohoto by svoje karty utekal zahodiť z gondoly do najtemnejších vôd v hoteli Venezian.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.