Mayday napísal:Party Poker $50.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 47766
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
tennebra_ro (CO): $50.00
minyusz (BTN): $42.38
grygou (SB): $54.87
Hero (BB): $52.86
oboch superov poznam a mam na nich 300 - 400 ruk, kazdy z nich ma VPIP v okoli 40 a vo vseobecnosti su dost loose-passive.
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with A K
1 fold, minyusz raises to $1.75, grygou calls $1.50, Hero raises to $7.50, minyusz calls $5.75, 1 fold
squeezujem svoje AK a kludne budem spokojny, ak sa hra skonci pre-flop
Flop: ($16.75) T J 8 (2 players)
Hero checks, minyusz bets $7.96, Hero folds
flopujem gutshot s dvomi overcardami a som OOP. pot je 17$ a super ma dalsich 34$ behind. fold to 3bet ma len 25% ale zase len z 4 vzorovych ruk. predpokladam vsak, ze v jeho range sa bude nachadzat vselico mozne aj nemozne. za predpokladu, ze ma air, alebo len 1 par, mam na neho 10 outov a rozmyslam nad dvomi variantami:
1. donkbetnem to do neho a pripadny push callnem
2. checkraisnem ho all in
druha moznost mi pride ako inteligentnejsia, kedze si myslim, ze tam mam fold equity. super podla ocakavania betuje 8$ do 17$ potu, cize v pripade mojho pushu mu dam odds 1:2. je vsak mozne, ze mam outy len 4, v pripade ak trafil set, 2 pary, alebo nebodaj postupku a tak nakoniec foldujem. vobec vsak neviem, ako som mal tuto ruku zahrat.
Final Pot: $16.75
minyusz wins $15.92
(Rake: $0.83)
No Ty nedonkujes, ale si PFR. Co by sa tu zislo vediet je, ake ma PFR a AF ten nas super. Ak fakt predpokladame, ze je to loose passive fishka, tak tam casto nieco ma a len tak to nefoldne. Tvoja equity proti bet/call pasivneho hraca v 3bet pote je naozaj miziva a ja by som to tiez check/foldol. Ak je to ale fishka, co ma extra male PFR, tak sa mi nepaci prilis to 3betovat (40/2/1 fishky), ak je to ale nieco ako 40/15/1, tak v pohodicke. Neuviedol si kompletne stats, takze akosi neviem.