Beer015: cesta k pokrovemu osvieteniu

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pivo in action

Odoslaťod dzejkej 27 Feb 2009 00:42

Mayday napísal:Party Poker $50.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 47766
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

tennebra_ro (CO): $50.00
minyusz (BTN): $42.38
grygou (SB): $54.87
Hero (BB): $52.86

oboch superov poznam a mam na nich 300 - 400 ruk, kazdy z nich ma VPIP v okoli 40 a vo vseobecnosti su dost loose-passive.

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with A :heart: K :club:
1 fold, minyusz raises to $1.75, grygou calls $1.50, Hero raises to $7.50, minyusz calls $5.75, 1 fold

squeezujem svoje AK a kludne budem spokojny, ak sa hra skonci pre-flop

Flop: ($16.75) T :spade: J :heart: 8 :diamond: (2 players)
Hero checks, minyusz bets $7.96, Hero folds

flopujem gutshot s dvomi overcardami a som OOP. pot je 17$ a super ma dalsich 34$ behind. fold to 3bet ma len 25% ale zase len z 4 vzorovych ruk. predpokladam vsak, ze v jeho range sa bude nachadzat vselico mozne aj nemozne. za predpokladu, ze ma air, alebo len 1 par, mam na neho 10 outov a rozmyslam nad dvomi variantami:
1. donkbetnem to do neho a pripadny push callnem
2. checkraisnem ho all in

druha moznost mi pride ako inteligentnejsia, kedze si myslim, ze tam mam fold equity. super podla ocakavania betuje 8$ do 17$ potu, cize v pripade mojho pushu mu dam odds 1:2. je vsak mozne, ze mam outy len 4, v pripade ak trafil set, 2 pary, alebo nebodaj postupku a tak nakoniec foldujem. vobec vsak neviem, ako som mal tuto ruku zahrat.

Final Pot: $16.75
minyusz wins $15.92
(Rake: $0.83)

No Ty nedonkujes, ale si PFR. Co by sa tu zislo vediet je, ake ma PFR a AF ten nas super. Ak fakt predpokladame, ze je to loose passive fishka, tak tam casto nieco ma a len tak to nefoldne. Tvoja equity proti bet/call pasivneho hraca v 3bet pote je naozaj miziva a ja by som to tiez check/foldol. Ak je to ale fishka, co ma extra male PFR, tak sa mi nepaci prilis to 3betovat (40/2/1 fishky), ak je to ale nieco ako 40/15/1, tak v pohodicke. Neuviedol si kompletne stats, takze akosi neviem.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Mayday 28 Feb 2009 23:35

dzejkej napísal: Ak je to ale fishka, co ma extra male PFR, tak sa mi nepaci prilis to 3betovat (40/2/1 fishky), ak je to ale nieco ako 40/15/1, tak v pohodicke. Neuviedol si kompletne stats, takze akosi neviem.

toto si zacinam v poslednej dobe dost uvedomovat. myslim si, ze je zbytocne mechanicky 3betovat ruky typu AK/AQ proti loose/passive rybam. dorovnaju to vacsinou aj tak, o range ti to nic nepovie a jedine co sa stane, je, ze sa nafukne pot predtym nez vies, co vobec trafis. Staci to callnut a ked trafim, loose-passive fishka mi s radostou doplati, ci uz je pot raisnuty, alebo neraisnuty. myslim, ze 3betovanie v takomto pripade nie je +EV.
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod tucniak 01 Mar 2009 00:03

druhy doplnok je, ze cakat, ze ta loose passive fishka shovne all in je..cudne?ved je pasivny ako rit, ked ta shovne dava ti najavo, ze si uplne beaten vacsinu casu..preto pri uvazovani sa primarne spoliehat na to , ze ta pushne nie je dobre
lebo ked to spravi fakt to nechces volat:)
a casto silnu ruku len callne:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Mayday 01 Mar 2009 12:12

jj tucnika, mas pravdu aj ty :) proste loose-passive fishky su super, ale najprv treba chytit ruku a potom sa z nich tesit :Yahoo!:
Mayday

Odoslaťod Mayday 01 Mar 2009 12:27

Februar - zhrnutie

takze Februar bol prvy mesiac, kedy som sa seriozne venoval pokru, az na 2 - 3 dni bola vsetka hra s Holdem Managerom a Handgrabberom, pravidelne analyzovanie sessions a ruk, ucenie sa praci s HUDom atd.

tu je vysledok:

Obrázok

Obrázok

myslim, ze na taky prvy serioznejsi mesiac to nie je take zle, aj ked je mi jasne, ze mam este hodne na com pracovat.

tu su moje ciele na Marec:

1. 30K ruk
2. hravat castejsie ale kratsie sessions
3. nebyt tak result oriented a nespoliehat sa pri hre tak velmi na statistiky z HUDu :)
4. zlepsit VPIP aj PFR, ako aj pozicnu hru
5. posunut winrate smerom k 10bb/100

rozhodol som sa aj, ze blog budem updateovat zrejme raz tyzdenne, asi v nedelu, kedy postnem grafy, statistiky a zaujimave ruky z prechadzajuceho tyzdna pre vsetkych, ktorych by to mohlo zaujimat. diskusii som otvoreny kedykolvek :)
Mayday

Odoslaťod dzejkej 01 Mar 2009 12:31

Odporucil by som Ti neposielat ruky k diskusii raz tyzdenne. Uz teraz podla mna posielas vela ruk naraz a ludi to moze dost odradzat :).

:gl:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 01 Mar 2009 12:36

agreed, to radsej jednu kazdy den;) ako 7 naraz
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod Mayday 01 Mar 2009 12:44

tak mozem skusit 1 denne, s tym, ze na konci tyzdna vyberem 7 a budem ich potom rozpustat pocas tyzdna. neviem totiz, ci si viem kazdy den najst cas na postovanie ruky. dufam, ze sa mi dari vyberat zaujimave ruky...ked nie, treba dat vediet.
Mayday

Odoslaťod tucniak 01 Mar 2009 12:49

no ide o to, ze vidis, kolko dokaze jeden clovek (nemenovany:P ) napisat k jednej ruke textu, to nasledne spusti nejake reakcie a podla mna fajn diskusiu - ak obcas prispeju aj ti guru nl100 regovia alebo tak ;)

Pre mna osobne, ked postnes 7 ruk naraz, tak si to ledva (ak) precitam, ale pisat ku kazdej roman + sa tie romany potom maju miesat..nie nie:D

nazbierat a rozpustat last week ruky nie je zly napad..:)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod Mayday 01 Mar 2009 17:18

tucniak napísal:no ide o to, ze vidis, kolko dokaze jeden clovek (nemenovany:P ) napisat k jednej ruke textu, to nasledne spusti nejake reakcie a podla mna fajn diskusiu - ak obcas prispeju aj ti guru nl100 regovia alebo tak ;)

Pre mna osobne, ked postnes 7 ruk naraz, tak si to ledva (ak) precitam, ale pisat ku kazdej roman + sa tie romany potom maju miesat..nie nie:D

nazbierat a rozpustat last week ruky nie je zly napad..:)

jj predsa len ak budem dodrziavat moj plan, tak by som mal hrat 1000 ruk denne, cize 7K tyzdenne, z toho sa urcite 7 zaujimavych najde :) pre mna je predsa len najdolezitejsie, aby mi k tym rukam aj niekto nieco napisal, aby som sa poucil a mal moznost vidiet veci z ineho uhlu pohladu.
Mayday

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!