7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: SNG world - 7castle's blog
-zatial som videl len 15 min,ale mam par otazok
1.kenric super hrac,roi 14% vymyslal rozne tricky moves(limp AA,a vtedy ked ta rr,ked si mal AK a board bol xQQxA) a ty vravis(s cim suhlasim),ze treba hrat priamociaro-bola to od neho zhoda nahod,alebo hrava tak?,nakoniec by vlastne prehral tie limpnute esa,(ak by tam nebolo 55) s rukou KQ ktora by po raise nebola v hre
2.neuvazoval si dat s tym AK po tej call,raise,call akcii pf all in?nestaci tam FE+prinajhorsom asi flip,ak predpokladame,ze zavola len jeden,vo vseobecnosti som pripraveny ist pf all in s AK aj v leveli 1,proti jednemu superovi,hlavne ak to nie je super winning player-zle?
1.kenric super hrac,roi 14% vymyslal rozne tricky moves(limp AA,a vtedy ked ta rr,ked si mal AK a board bol xQQxA) a ty vravis(s cim suhlasim),ze treba hrat priamociaro-bola to od neho zhoda nahod,alebo hrava tak?,nakoniec by vlastne prehral tie limpnute esa,(ak by tam nebolo 55) s rukou KQ ktora by po raise nebola v hre
2.neuvazoval si dat s tym AK po tej call,raise,call akcii pf all in?nestaci tam FE+prinajhorsom asi flip,ak predpokladame,ze zavola len jeden,vo vseobecnosti som pripraveny ist pf all in s AK aj v leveli 1,proti jednemu superovi,hlavne ak to nie je super winning player-zle?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-7castle diky,fajn video ,neviem ake je to pracne na cas,atd.ale cisto teoreticky ak by si pokracoval niekedy mohol by si urobit nieco pre pokrocilych,myslim tym vynechat predohru a ist rovno na vec(t.j bubble,resp. ak ostava 5 hracov)
-
Páčilo sa mi to, výborný pokec a dokonca som sa i niečo priučil... dúfam v pokračovanie!
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hehe, paradne sa bavim na KQo ruke hned na zaciatku na QK5ss flope, kde Tvoj comment paradne graduje ..nepremyslal si niekedy o komentovani sportovych prenosov ? ..very nice, tesim sa na pokracovanie, cize turn, river a vlastne cely zvysok videa
Edit : uz som presvedceny, TY MUSIS vymenit sucasnu gardu slovenskych sportovych komentatorov
Edit : uz som presvedceny, TY MUSIS vymenit sucasnu gardu slovenskych sportovych komentatorov
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Vdaka za doterajsie reakcie, vecer sa Palo vyjadrim k tym dvom rukam, a aj k comukolvek dalsiemu co mate.
Chcem ale poprosit kazdeho kto si to pozrel, dajte mi vediet, co sa vam pacilo co nie, ci je tento system dobry, ci ste stihali, ci sa vam to zdalo pre prilis/malo pre zaciatocnikov, ci to bolo zrozumitelne, ci ste z toho nieco mali, co tam chybalo, etc.
Chcem ale poprosit kazdeho kto si to pozrel, dajte mi vediet, co sa vam pacilo co nie, ci je tento system dobry, ci ste stihali, ci sa vam to zdalo pre prilis/malo pre zaciatocnikov, ci to bolo zrozumitelne, ci ste z toho nieco mali, co tam chybalo, etc.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-mne sa to velmi pacilo,ale ako som pisal,rad by som privital nejaky "zostrih",to ze treba foldovat na zaciatku vieme,a pre uplnych zaciatocnikov je urcene video na pokracovanie na jednom zo spriatelenych slovenskych pokrovych for,4 stoly su idealne,ale kedze smerodatna pre uspech v sng je prave bubble play o tom by som toho privital co najviac,
-inak videli sme aj pekny priklad s tym KQ ako sa da vypadnut v leveli 1 ci 2 s marginalnou rukou(nemyslim tuto ruku KQ konkretne) ale ak limpneme nejaku blbost,resp.dorovname sb vs bb,a chytime dva pary(nemusia to byt top two pair),nikdy nevieme kde presne sme a take prehry su najhorsie
-ale celkovo
-inak videli sme aj pekny priklad s tym KQ ako sa da vypadnut v leveli 1 ci 2 s marginalnou rukou(nemyslim tuto ruku KQ konkretne) ale ak limpneme nejaku blbost,resp.dorovname sb vs bb,a chytime dva pary(nemusia to byt top two pair),nikdy nevieme kde presne sme a take prehry su najhorsie
-ale celkovo
-
mas dobry hlas , nechces radsej robit eroticku linku ?
inak dobre video , nevidel som nic co by mi vadilo a moc sa v sngs uz nevyznam takze
inak dobre video , nevidel som nic co by mi vadilo a moc sa v sngs uz nevyznam takze
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
prve sng video ktore som videl dokonca , Vyborne.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Zaujímavé aj poučné. Hráš to, poviem "automaticky". A tu ma napadá otázka: Baví ťa to ešte? Ja hrávam tiež sem tam SNG, ale nie toľko stolov. Hmm, zlatý live poker.
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Ivo napísal:Zaujímavé aj poučné. Hráš to, poviem "automaticky". A tu ma napadá otázka: Baví ťa to ešte? Ja hrávam tiež sem tam SNG, ale nie toľko stolov. Hmm, zlatý live poker.
-ivo odpoviem ti za 7castla protiotazkou:"nebavilo by ta zarabat radovo tisice dolarov mesacne?"
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.