Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Alenka987 07 Mar 2009 14:50

ako nastavim v holdem manageri aby sa mi zobrazovali statistiky z poslednych 100 odohranych hier
Alenka987

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: PostgreSql problem

Odoslaťod vlade 07 Mar 2009 19:11

BananaJoe napísal:Zdravim chcel som si vyskusat HM a najprv mi treba nainstalovat to PostgreSql vypisovalo mi vela chybovych hlasok a riesil som jednu za druhou ale nakoniec ma dostala hlaska, ktoru neviem vyriesit .... pri instalacii mi vypise ... User 'postgres' could not be created: access Denied , z google som vycital ze treba vypnut UAC ale tak to je iba vo Wiste kedze ja mam XP tak tam som to nenasiel vedel by mi niekto pomoct ? Vdaka

To by mohlo byt tiez nieco s admin opravneniami, ked sa prihlasujes do XP, tak si ako admin alebo len ako uzivatel?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: PostgreSql problem

Odoslaťod BananaJoe 07 Mar 2009 19:49

vlade napísal:
BananaJoe napísal:Zdravim chcel som si vyskusat HM a najprv mi treba nainstalovat to PostgreSql vypisovalo mi vela chybovych hlasok a riesil som jednu za druhou ale nakoniec ma dostala hlaska, ktoru neviem vyriesit .... pri instalacii mi vypise ... User 'postgres' could not be created: access Denied , z google som vycital ze treba vypnut UAC ale tak to je iba vo Wiste kedze ja mam XP tak tam som to nenasiel vedel by mi niekto pomoct ? Vdaka

To by mohlo byt tiez nieco s admin opravneniami, ked sa prihlasujes do XP, tak si ako admin alebo len ako uzivatel?

Som iba ako uzivatel, ale tak som pomerne vyriesil problem a to ze som si nainstaloval PT3 a tam pri instalovani som nemal ziadne problemy s PosgreSQL .... mozem teraz pouzit ten PostgreSQL aj pre HM ??
BananaJoe

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 07 Mar 2009 19:58

To by myslim malo fungovat, pretoze PosgreSQL mozes mat nainstalovane len raz, to je vlastne sluzba ktora spravuje posgreSQL databazy a tam mozes mat potom vytvorenych databaz kolko chces. A napriklad k jednej z nich sa pripajat z jedneho programu (PT3) a k druhej z nich z ineho programu (Holdem manager)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod jedy 11 Mar 2009 03:50

Zdravim,

mám taky problém s HM.

Hraju na U***et, import mám nastavenej na U***et složku, ten funguje bez problému. V Table Managerovi vidím stůl, kde hraju, ale vidím ho jako prázdný/vypnutý. Staty se mi nezobrazují. Zkoušel jsem ručně vyhledat stůl ( přes ten červenej čtvereček v Table Finderu ), ale taky to nepomáhá. S prominutím se s tim seru asi 3 hodiny a už si nevím rady :o

Pomůže mi někdo? Nejlépe kdo hraje na U***et, jestli by mi nascreenoval všechny ty tabulky atd., a já si to podlě něj "opíšu".

Díky za odpovědi :poklona:
jedy

Založený: Mar 2009

Odoslaťod Horsey7 11 Mar 2009 09:51

mas nastavene Hero name?
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod jedy 11 Mar 2009 11:44

Ano.
Nejdřív jsem tam měl jedy357(Alias), ale jak jsem zprovoznil import handů, tak jsem si nastavil Hera - jedy357(PRM).

Něco dalšího? :(
jedy

Založený: Mar 2009

Odoslaťod obivano 21 Mar 2009 19:49

Neviete ako je to s HM a Absolute pokrom? Ci to funguje atd alebo ci na to treba handgrabber kde sice licencie mam na vsetko ale n absolute idleminer mi kluc neposlali, tam asi treba len meno a heslo zo stranky. Help meh plz :))
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Mar 2009 19:49

HEM zvlada Absolute Poker a netreba Ti ziadny hand grabber.

EDIT: nabuduce nebut lenivy a pozri si to na ich stranke http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... px?faqid=5 ;)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Zyronko 22 Mar 2009 20:30

objednal som si HM licenciu..ale mam stale problemy s postgresql instalaciou..uz pocas instalacie mi vypisuje 2 chyby ze nejake 2 databazy su installed ale nie su activated..a potom este nejaky error..a ked chcem sa pripojit k databaze tak vypise error :

Server doesn't listen
The server doesn't accept connections: the connection library reports
could not connect to server: Connection refused (0x0000274D/10061) Is the server running on host "127.0.0.1" and accepting TCP/IP connections on port 5432?
If you encounter this message, please check if the server you're trying to contact is actually running PostgreSQL on the given port. Test if you have network connectivity from your client to the server host using ping or equivalent tools. Is your network / VPN / SSH tunnel / firewall configured correctly?
For security reasons, PostgreSQL does not listen on all available IP addresses on the server machine initially. In order to access the server over the network, you need to enable listening on the address first.
For PostgreSQL servers starting with version 8.0, this is controlled using the "listen_addresses" parameter in the postgresql.conf file. Here, you can enter a list of IP addresses the server should listen on, or simply use '*' to listen on all available IP addresses. For earlier servers (Version 7.3 or 7.4), you'll need to set the "tcpip_socket" parameter to 'true'.
You can use the postgresql.conf editor that is built into pgAdmin III to edit the postgresql.conf configuration file. After changing this file, you need to restart the server process to make the setting effective.
If you double-checked your configuration but still get this error message, it's still unlikely that you encounter a fatal PostgreSQL misbehaviour. You probably have some low level network connectivity problems (e.g. firewall configuration). Please check this thoroughly before reporting a bug to the PostgreSQL community.

uz som skusal vselico..neviete mi pomoct pls ???? uz som bezradny :wall:
Zyronko

Založený: Máj 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!