kokos ale sak ja si robim srandu ze live poker hras malo ruk neurazam ta preco sa hned do mna pustis
? preto som napisal nieco co si nenapisal lebo ani ja som na teba neutocil nijak ..
kokos ale sak ja si robim srandu ze live poker hras malo ruk neurazam ta preco sa hned do mna pustis
? preto som napisal nieco co si nenapisal lebo ani ja som na teba neutocil nijak ..

vlade napísal:klud, ved ta len pochvalil ze mas dobry winrate![]()
mna by zaujimali tie sng-cka, ake tam davate levely (10min alebo viac?)/buy-iny a kolko priblizne trva jedno?
Ako ked to beries len ako zabavu, tak su to super vysledky len tak popri skole/robote v ramci dlhych vecerov.

takze to hrame takym stylom ze prve 3 levely mas normlane po pol hodine t.j. 20/50 pol hodinu 50/100 pol hodku 100/200 pol hodinu...a potom po 20 min sa zvysuju blindy...ked mas stack 5k tak po 2.5 hodinach hry mas blindy 300/600 a ked nas je 7-8 ludi do 5tich hod mame dohrane
hrame vzdy iba jeden lebo nikomu sa nechce a nebaví taky turbo system push/fold...posediet zahrat si
dakedy dame sng rebuy prvu hodinu a pol...a tak 

dakedy dame buyin 5 eur dakedy 10 ...alebo sizahrame 2-3 euro rebuy...tazko si zahrat normalne sngco live ked nemas dilera normlaneho
ked hras s kamosmi ten cash nic ta netlaci ved to vies
ale ked ide cas a chalanovi padnu karty na zem zbiera ich podobne ide to tazko
ale ak by si skratil cas na tie prve 3 leveli 20 min a ostatne 15 myslim zeby sa dalo dobre zahrat a aj pomerne rýchlo 

bavi Ta live viac ako online?

dzejkej napísal:w4444x je rozbuska na kazdeho, kto reaguje precitlivelo .. evidentne
velmi pekne vysledky su tobavi Ta live viac ako online?
ale inak ten live mam najradsej
na nete si zahram sem tam ze si vlozim 20 eur a hram sa s tym na krpatych limitoch alebo hram si turnaje a tak ...proste pre zabavku ten live beriem o dost vaznejsie...ocom vraví aj fakt ze z netu som mal mozno jeden withdrawl
a vzdy uplne vzdy ked som si poslal nejake peniaze...som ich double-upol pripadne tripleupol ale postupne som prehral vsetko
ale nastastie som nedepositol nejake velke peniaze
neviem sa prinutit k tomu vyuzit napriklad pokertracker potom rôzne deposit bonusy...neviem sa pohybovat v internetovom pokri...celkovo sa mi zdá ze sa to hra dost odlisne 

...a to som hlavne chcel s tym bankroll managemantom...že ako to riešia ostatní...lebo asi nemusim vysvetlovat ze na zivý bankroll treba naozaj slusne peniaze
sice je pravda ze som si mohol uz nieco vybudovat z tých penazí...ale tak lahsie udrzis vyhrané peniaze vo virtualnej podobe ako ked ich vidíš v penaženke hehe 

tucniak napísal:tak mi napada, kedze 'u'll never see your long run life', nie je vhodne adjustovat hru? nehrat max EV ale minimalizovat variance?
ja neviem nepushovat flushdraw/kombodraw na flope? atd?
len tak naokraj:)

Naspäť na Moje pokrové výsledky
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.