kde se vám hraje nejlíp?
Re: kde se vám hraje nejlíp?
imo uz aj Prima ma lepsi soft ako UB
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Zatiaľ vďaka za rady, naozaj mi z toho vychádza, že by som sa mal pozrieť na Ultima bet alebo Apoker, lebo z tých o ktorých som počul a čítal, je možno toto jediné, kde je asi aj slušný soft. Otázkou ostáva o koľko sú tam slabší hráči, ako na PS a FT. Tým pádom môžem prejsť k tomu, že na FT už konto mám, takže tam je pre mňa nejaký depozit bunus a rakeback stratený. Tiež sa hovorí, že sú tam najlepší hráči. Faktom je, že nehrám vysoké limity, ale na týchto softoch je často naozaj problém nájsť stôl, kde vysedávajú zelení mužíčkovia a ak sa taký nájde, tak červení sú pri nich ako garda odstreľovačov za pár sekúnd a ich stack je zlikvidovaný v okamihu. Možno to na tom PS naozaj nie je tak zlé, možno som len mal zlé obdobie, lenže s porovnaním inde, kde som pol roka nič tak masívne nezažil, mi to príde, že to nie je obdobím, ale hráčmi. Píšte svoje postrehy ďalej...
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Hufelix napísal:Tým pádom môžem prejsť k tomu, že na FT už konto mám, takže tam je pre mňa nejaký depozit bunus a rakeback stratený
online-herne/rakeback-v-herni-kde-som-uz-registrovany-t2422.html#p63587
-
To ale nemení nič na kvalite hráčov... čo je dosť dôležité, aj keby tu možnosť rakebacku bola.
-
skus sa spytat buschleho ako je to s kvalitou hracov na FTP ale imo v herni, kde je obrovsky pocet stolov dokazes aj adekvatne tableselectovat..
zajtra si dam exkurziu na FTP kde mam tiez account bez RB a kuknem ake dokazem najst NL10/20 stoly
zajtra si dam exkurziu na FTP kde mam tiez account bez RB a kuknem ake dokazem najst NL10/20 stoly
-
Ok, skús... ja som tam svojho času vyhral v jednom veľkom turnaji nejakých 220$, ale tie som nedávno vybral a ostalo mi tam už asi len 10. Selektovať sa dá, to je jasné... no ja nemám tabletracker zatiaľ, mimochodom, ak sme pri tom, tak oplatí sa ho mať???
-
Rad Vam dam svoje skusenosti z herni, v ktorych som zaregistrovany. Postupne:
B**n - totalny podvod
Pacific Poker (cash games) - z desiatich ALLINov s A A 9 krat prehram, takze posudte sami
PokerHeaven - pravidelne turnaje OK, SnG a cash games opdobne ako B**n
F****Tilt - myslel som, ze poctiva herna ale matematika vravi, ze z 10 handov pri 95 percentnej sanci na uspech ked prehrate 10 nieco nemoze byt s kostolnym poriadkom (tiez cash games a SnG)
Wi****m hill - velmi dobra herna, mam z nej dobry pocit
P****Stars - n.1, neprekonatelna herna
B**n - totalny podvod
Pacific Poker (cash games) - z desiatich ALLINov s A A 9 krat prehram, takze posudte sami
PokerHeaven - pravidelne turnaje OK, SnG a cash games opdobne ako B**n
F****Tilt - myslel som, ze poctiva herna ale matematika vravi, ze z 10 handov pri 95 percentnej sanci na uspech ked prehrate 10 nieco nemoze byt s kostolnym poriadkom (tiez cash games a SnG)
Wi****m hill - velmi dobra herna, mam z nej dobry pocit
P****Stars - n.1, neprekonatelna herna
- kazo62
- Založený: Aug 2009
Velmi vycerpavajuce informacie!
kazo62 napísal:B**n - totalny podvod
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
P****Stars je pre sr**ov ... a preto som tam dneska poslal moj BR a stahujem sa tam ... ale ne... teraz vazne ... kedysi platilo FT=PS ... FT mal navrch co sa tyka bonusov, ale zas PS to dohanal supportom a trafikom...
po update plati ze PS je najlepsia herna ... sice FT vyzera teraz omnoho lepsie ... //jo antonius v ciernom obleku=zaruceny uspech\\ . moznosti multitablingu sa zhorsili kvoli tomu ze pomocne softiky momentalne citaju hru "vizualne" nie "z textu" co zbabralo moznosti multitabelingu a odpisalo iste moznosti hrania (stackovanie stolow,cascadovanie) .. genialny pomocny software "full tilt shortcuts" musel byt nahradeny s "poker shortcuts" ktore su momentalne v beta testa a maju milon chyb... preto som zvolil PS...
neviem ako to je s cashkov pretoze pri nej vecsinou plati cim slabsi hraci tym lepsie a az tak silno na trafiku nezalezi ...cize sa oplati hravat aj na mensich herniach .... ale ako SNG hrac myslim ze realne su 3 herne PS,FT,Party ... sry ked som na niaku zabudol ...mozte doplnit
edit: celkom zaujimavy je novy updte fulltiltu co sa tyka bezpecnosti.. pouziva kontrolnu otazku a pin kod pri prihlasovani ... velmi efektivna vecica ale na RSA sa asi nechyta IMO
este by som doplnil: co sa tyka rakebacku na fulltilte tak uz ani to neni to prave "orechove" kedysi to bola brutalita teraz uz v konkurencii trochu zaostava kedze nieje problem zohnat 33% rakeback na inej herni ...dokonca som videl na niakej anglickej 40% hned zo zaciatku .... niakym zazracnym vypoctom som vypocital ze pri SupernovaElite sa vas rakeback na Stars pohybuje niekde medzi 30-34% = nice.... este tak spravit supernova elite
taktiez CAP 16 stolov na fulltilte je pomaly raritka
po update plati ze PS je najlepsia herna ... sice FT vyzera teraz omnoho lepsie ... //jo antonius v ciernom obleku=zaruceny uspech\\ . moznosti multitablingu sa zhorsili kvoli tomu ze pomocne softiky momentalne citaju hru "vizualne" nie "z textu" co zbabralo moznosti multitabelingu a odpisalo iste moznosti hrania (stackovanie stolow,cascadovanie) .. genialny pomocny software "full tilt shortcuts" musel byt nahradeny s "poker shortcuts" ktore su momentalne v beta testa a maju milon chyb... preto som zvolil PS...
neviem ako to je s cashkov pretoze pri nej vecsinou plati cim slabsi hraci tym lepsie a az tak silno na trafiku nezalezi ...cize sa oplati hravat aj na mensich herniach .... ale ako SNG hrac myslim ze realne su 3 herne PS,FT,Party ... sry ked som na niaku zabudol ...mozte doplnit
edit: celkom zaujimavy je novy updte fulltiltu co sa tyka bezpecnosti.. pouziva kontrolnu otazku a pin kod pri prihlasovani ... velmi efektivna vecica ale na RSA sa asi nechyta IMO
este by som doplnil: co sa tyka rakebacku na fulltilte tak uz ani to neni to prave "orechove" kedysi to bola brutalita teraz uz v konkurencii trochu zaostava kedze nieje problem zohnat 33% rakeback na inej herni ...dokonca som videl na niakej anglickej 40% hned zo zaciatku .... niakym zazracnym vypoctom som vypocital ze pri SupernovaElite sa vas rakeback na Stars pohybuje niekde medzi 30-34% = nice.... este tak spravit supernova elite
taktiez CAP 16 stolov na fulltilte je pomaly raritka
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.