kde se vám hraje nejlíp?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: kde se vám hraje nejlíp?

Odoslaťod Horsey7 11 Mar 2009 16:45

imo uz aj Prima ma lepsi soft ako UB
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Hufelix 11 Mar 2009 17:24

Zatiaľ vďaka za rady, naozaj mi z toho vychádza, že by som sa mal pozrieť na Ultima bet alebo Apoker, lebo z tých o ktorých som počul a čítal, je možno toto jediné, kde je asi aj slušný soft. Otázkou ostáva o koľko sú tam slabší hráči, ako na PS a FT. Tým pádom môžem prejsť k tomu, že na FT už konto mám, takže tam je pre mňa nejaký depozit bunus a rakeback stratený. Tiež sa hovorí, že sú tam najlepší hráči. Faktom je, že nehrám vysoké limity, ale na týchto softoch je často naozaj problém nájsť stôl, kde vysedávajú zelení mužíčkovia a ak sa taký nájde, tak červení sú pri nich ako garda odstreľovačov za pár sekúnd a ich stack je zlikvidovaný v okamihu. Možno to na tom PS naozaj nie je tak zlé, možno som len mal zlé obdobie, lenže s porovnaním inde, kde som pol roka nič tak masívne nezažil, mi to príde, že to nie je obdobím, ale hráčmi. Píšte svoje postrehy ďalej...
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Horsey7 11 Mar 2009 17:28

Hufelix napísal:Tým pádom môžem prejsť k tomu, že na FT už konto mám, takže tam je pre mňa nejaký depozit bunus a rakeback stratený

online-herne/rakeback-v-herni-kde-som-uz-registrovany-t2422.html#p63587
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod Hufelix 11 Mar 2009 17:38

To ale nemení nič na kvalite hráčov... čo je dosť dôležité, aj keby tu možnosť rakebacku bola.
Obrázok používateľa
Hufelix

Odoslaťod Horsey7 11 Mar 2009 17:42

skus sa spytat buschleho ako je to s kvalitou hracov na FTP ale imo v herni, kde je obrovsky pocet stolov dokazes aj adekvatne tableselectovat..

zajtra si dam exkurziu na FTP kde mam tiez account bez RB a kuknem ake dokazem najst NL10/20 stoly ;)
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod Hufelix 11 Mar 2009 17:54

Ok, skús... ja som tam svojho času vyhral v jednom veľkom turnaji nejakých 220$, ale tie som nedávno vybral a ostalo mi tam už asi len 10. Selektovať sa dá, to je jasné... no ja nemám tabletracker zatiaľ, mimochodom, ak sme pri tom, tak oplatí sa ho mať???
Obrázok používateľa
Hufelix

Odoslaťod kazo62 11 Aug 2009 00:46

Rad Vam dam svoje skusenosti z herni, v ktorych som zaregistrovany. Postupne:
B**n - totalny podvod
Pacific Poker (cash games) - z desiatich ALLINov s A A 9 krat prehram, takze posudte sami
PokerHeaven - pravidelne turnaje OK, SnG a cash games opdobne ako B**n
F****Tilt - myslel som, ze poctiva herna ale matematika vravi, ze z 10 handov pri 95 percentnej sanci na uspech ked prehrate 10 nieco nemoze byt s kostolnym poriadkom (tiez cash games a SnG)
Wi****m hill - velmi dobra herna, mam z nej dobry pocit
P****Stars - n.1, neprekonatelna herna
kazo62

Založený: Aug 2009

Odoslaťod dzejkej 11 Aug 2009 01:05

Velmi vycerpavajuce informacie!

kazo62 napísal:B**n - totalny podvod
Pacific Poker (cash games) - z desiatich ALLINov s A A 9 krat prehram, takze posudte sami
F****Tilt - myslel som, ze poctiva herna ale matematika vravi, ze z 10 handov pri 95 percentnej sanci na uspech ked prehrate 10 nieco nemoze byt s kostolnym poriadkom (tiez cash games a SnG)

:good:
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 11 Aug 2009 06:45

kazo62 napísal:....
Prílohy
fail.jpg
fail.jpg (14.8 ) Zobrazená 3383 krát
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod MiskoKvo 12 Aug 2009 17:22

P****Stars je pre sr**ov ... a preto som tam dneska poslal moj BR a stahujem sa tam :D :D ... ale ne... teraz vazne ... kedysi platilo FT=PS ... FT mal navrch co sa tyka bonusov, ale zas PS to dohanal supportom a trafikom...

po update plati ze PS je najlepsia herna ... sice FT vyzera teraz omnoho lepsie ... //jo antonius v ciernom obleku=zaruceny uspech\\ . moznosti multitablingu sa zhorsili kvoli tomu ze pomocne softiky momentalne citaju hru "vizualne" nie "z textu" co zbabralo moznosti multitabelingu a odpisalo iste moznosti hrania (stackovanie stolow,cascadovanie) .. genialny pomocny software "full tilt shortcuts" musel byt nahradeny s "poker shortcuts" ktore su momentalne v beta testa a maju milon chyb... preto som zvolil PS...

neviem ako to je s cashkov pretoze pri nej vecsinou plati cim slabsi hraci tym lepsie a az tak silno na trafiku nezalezi ...cize sa oplati hravat aj na mensich herniach .... ale ako SNG hrac myslim ze realne su 3 herne PS,FT,Party ... sry ked som na niaku zabudol ...mozte doplnit

edit: celkom zaujimavy je novy updte fulltiltu co sa tyka bezpecnosti.. pouziva kontrolnu otazku a pin kod pri prihlasovani ... velmi efektivna vecica ale na RSA sa asi nechyta IMO

este by som doplnil: co sa tyka rakebacku na fulltilte tak uz ani to neni to prave "orechove" kedysi to bola brutalita teraz uz v konkurencii trochu zaostava kedze nieje problem zohnat 33% rakeback na inej herni ...dokonca som videl na niakej anglickej 40% hned zo zaciatku .... niakym zazracnym vypoctom som vypocital ze pri SupernovaElite sa vas rakeback na Stars pohybuje niekde medzi 30-34% = nice.... este tak spravit supernova elite :D

taktiez CAP 16 stolov na fulltilte je pomaly raritka :(
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!