dzejkej napísal:Trosku Ta potrapim, Wolf . Vsimni si, ze k tym rukam prilis nemas tendenciu pisat, co by si robil Ty a preco .WolfiKxx napísal:1. hmm JJ by som nerhal AI PF
A co by si robil? Aky plan by bol na flope?WolfiKxx napísal:2. wp
Pacia sa Ti tie raisovania a ich velkosti? Preco?WolfiKxx napísal:3.QQ noo nepaci sa mi riase na turne wtf pride a odovzdas cely stack predpokladam ze mal flush draw
Tak tomuto uz vobec nerozumiem. Co by si na turne robil Ty a preco?WolfiKxx napísal:5.hmm keby som bol prvy na rade mozno check ale druhy uz ne betnul by som a dufal ze nekto zaplati s Ax
moj skormny nazor
"Mozno" ? Ak by si bol prvy a ten druhy preflop caller, tak snad od neho cakas bet?
Ten flop je paradny na c-bet toho preflop raisera a mas relativnu poziciu = akonahle preflop raiser betne, tak reaguje SB a az potom Ty. Vdaka tomu vies do potu dostat viac penazi, pretoze castejsie ho SB callne aj s nejakym PP alebo draw a mozes raisnut ako keby ste si vymenili pozicie, preflop raiser betne, Ty raisnes a potom to SB musi takmer vzdy polozit. Ano, betovanie rovno je good play, ale nemyslim si, ze nejak zalezi, ci si prvy alebo druhy.
JK ak ťa môžem poprosiť napísal by si mi ako by si to hral ty? resp. čo som podĺa teba spravil zle? dík