Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod mr_kaktus 18 Mar 2009 14:29

dzejkej napísal:Trosku Ta potrapim, Wolf :). Vsimni si, ze k tym rukam prilis nemas tendenciu pisat, co by si robil Ty a preco :).

WolfiKxx napísal:1. hmm JJ by som nerhal AI PF :)

A co by si robil? Aky plan by bol na flope?

WolfiKxx napísal:2. wp

Pacia sa Ti tie raisovania a ich velkosti? Preco?

WolfiKxx napísal:3.QQ noo nepaci sa mi riase na turne wtf pride :diamond: a odovzdas cely stack predpokladam ze mal flush draw

Tak tomuto uz vobec nerozumiem. Co by si na turne robil Ty a preco?

WolfiKxx napísal:5.hmm keby som bol prvy na rade mozno check ale druhy uz ne betnul by som a dufal ze nekto zaplati s Ax
moj skormny nazor :)

"Mozno" :)? Ak by si bol prvy a ten druhy preflop caller, tak snad od neho cakas bet?

Ten flop je paradny na c-bet toho preflop raisera a mas relativnu poziciu = akonahle preflop raiser betne, tak reaguje SB a az potom Ty. Vdaka tomu vies do potu dostat viac penazi, pretoze castejsie ho SB callne aj s nejakym PP alebo draw a mozes raisnut ako keby ste si vymenili pozicie, preflop raiser betne, Ty raisnes a potom to SB musi takmer vzdy polozit. Ano, betovanie rovno je good play, ale nemyslim si, ze nejak zalezi, ci si prvy alebo druhy.

JK ak ťa môžem poprosiť napísal by si mi ako by si to hral ty? resp. čo som podĺa teba spravil zle? dík
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Mar 2009 14:38

Ja by som radsej zakladal na tom, co odpise Wolf. Myslim, ze ked sa Wolf zamysli nad tymi rukami a napise svoj nazor a nejak tu podiskutjeme, tak to bude ucinnejsie :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod WolfiKxx 18 Mar 2009 14:55

uf uf ste si ma podali ale tak hej nepsial som preco by som to ja hral :)
noo ku 1.ja by som re-rasiol na 1.6 $ a keby pushol tak podla readu na hraca :) preco to tlacit hned PF s JJ

2. PF myslim okay...na flope som si nevsimol ze pot je uz 1.42 tak urcite raise aspon na 1$ ... a na turne sa ho nsazit uz dostat do AI

3.nepaica sa mi te mini raisi ...
tucniak napísal:nestiham, len narychlo, wolfix, v 3. sa ti nepaci raise alebo velkost raisu??
velkost raisu sa mi nepaci ...ved mu dava pekne odds na flushku ...ako riase urcite ale ne mini :)

5.dobre nehadam sa :)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod igy94 18 Mar 2009 15:15

ruka JJ - Ja by som napriklad dorovnal ten reraise a zariadil sa podla flopu
2. ja by som to do allinu netlacil, podla mna je ten reraise na flope na 0,6 vpohode, a cele potom mi to pripada ako slowplay setu, hral by som podla readu alebo lacny showdown...
5. urcite by som betoval flop
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Mar 2009 15:46

WolfiKxx napísal:uf uf ste si ma podali ale tak hej nepsial som preco by som to ja hral :)

Veru, utocime :). Ide o to, ze ked sa donutis zamysliet nad tym stylom "ja by som to hral takto a preto", tak Ti to znacne viac da :).

WolfiKxx napísal:noo ku 1.ja by som re-rasiol na 1.6 $ a keby pushol tak podla readu na hraca :) preco to tlacit hned PF s JJ

4bet na 1.6 ma jeden znacny problem a to je ten, ze by si uz v ziadnom pripadne mal foldovat na push. Ak pushne iba shortstack - jasny call, ak pushnu obaja, tiez jasny call a dokonca aj shortstack zlozi a pushne ten druhy velky stack, tak dostavas odds, ze to foldnut nemozes.

Ten spot je celkovo znacne divny a ja by som to skor callol a hral opatrne - set ma potesi, low board tiez :-D.

WolfiKxx napísal:2. PF myslim okay...na flope som si nevsimol ze pot je uz 1.42 tak urcite raise aspon na 1$ ... a na turne sa ho nsazit uz dostat do AI

Ja tiez. Kaktus sice neposkytol ready, ale defaultne ale netuzim callovat taketo male donky a chcem hrat s overpairom o stacky. Ak si vsimneme od neho instafold a teda si povieme, ze nemal vobec nic, tak si tu stratenu value pri QQ vynahradime raisovanim, ked netrafime nic a normalne by sme skladali :). Ak by som v tomto spote vedel, ze je to fishka, co po calle betne zrazu vela s cimkolvek na turne (je takych dost), tak callnem flop s dobrymi rukami, raisnem zle ruky a zarabam :). Kym si to fishka uvedomi, tak uz je davno bez penazi :-D.

WolfiKxx napísal:3.nepaica sa mi te mini raisi ...
tucniak napísal:nestiham, len narychlo, wolfix, v 3. sa ti nepaci raise alebo velkost raisu??
velkost raisu sa mi nepaci ...ved mu dava pekne odds na flushku ...ako riase urcite ale ne mini :)

Ani mne. Kaktus sa boji, aby neprisiel o value, ale je to opacne.
1) ak ma draw, tak zaplati podstatne viac a zhorsis mu implied odds - cim viac investuje, kym mu draw pride, tym menej je pre neho drawovanie vynosne
2) ak ma PP, 8x (raz za uhorsky rok Qx), tak casto callne jeden raise, aj ked bude o dost vacsi a viac penazi dostanes do potu, kym pride karta, ktora ho moze vylakat - diamon, overcard

EDIT: k tej prvej ruke a callu preflop este dovysvetlenie - nemyslim si, ze ma ten call privedie do velkych problemov, pretoze short stack je jasna fishka (divny buy-in, min3bet) a ten sa moze stacknut s cimkolvek (draw, MP) a dlhodobo ho s JJ davame a big stack pred flopom iba calloval a ocakavame od neho priamu hru, kedze vyzera byt pasivnejsej povahy + so shortom v 3way pote bez inciativy bluffovat nebude takmer nikdy
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod ferkan 18 Mar 2009 16:26

Takze z mojho pohladu...
1. hra v pohodicke, MP je shortstack a BB sa potom ako dorovnal raise OOP vobec nebojim, cize happy allin :D
2. gay reraisy, na turne uz mali byt stacky dnu :D
3. to iste, nereraisuj tak malo ked mas silnu ruku,hraju tam ovce a platia so somarinami, treba z toho tazit. Kebyze teraz sa vratim na mikrolimity tak snad vsetko potujem :D
5. happy allin & celebrate :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod mr_kaktus 18 Mar 2009 20:25

Mám za sebou dnešnú session. Dnes to bolo čisté utrpenie, stále som sa motal okolo nuly a po dva a pol hodine som skončil v pluse cca dve tretiny BI takze žiadna sláva. Dokonca ani žiadne zaujímavé ruky sa neodohrali. Akurát som sa raz PF stackol proti týpkovi s 88 vôbec ma netrafilo a jemu ešte na turne docvalal set. A prehral som ešte nejaké drobné proti straight flushu - to ma ani tak nemrzelo :). Idem ešte radšej prečítať niečo zo Sklanskeho :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Mar 2009 21:28

mr_kaktus napísal:po dva a pol hodine som skončil v pluse cca dve tretiny BI takze žiadna sláva

Si nejaky rozmaznany :). Neviem kolko stolov hravas, ale tak pri 3-4 to mas nieco pod 10 bb/100 8-) . Pockaj, ked budes mat po 2.5 hodinach -7 BI :crazy: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 18 Mar 2009 22:11

dzejkej napísal:Pockaj, ked budes mat po 2.5 hodinach -7 BI :crazy: .

niekto tu nema stoploss? :angel:
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Mar 2009 22:15

Horsey7 napísal:niekto tu nema stoploss? :angel:

Ano? Ja osobne stop loss mam, to bol iba priklad ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!