V posledných 12-tich mesiacoch neupozornil žiadny z nemecky hovoriacich mladých talentov na seba viac ako práve \"P****Stars ShootingStar\" Johannes Strassmann. Tri platené umiestnenia na WSOP, štyri na EPT, z toho dva finálové stoly a takisto finálový stôl v turnaji Party Poker Million VI hovoria jasnou rečou.Johannes Strassmann sa narodil v Bad Honefe blízko Bonnu v rodine lekárky a spisovateľa. Detstvo prežil v Bonne. Vo svojich 12-tich rokoch musel kvôli ochoreniu matky odísť na internát do Heppenheimu. Tam sa venoval úspešne hlavne basketbalu, avšak aj šach patril medzi jeho záľuby. Ako 16-ročný sa vrátil späť do Bonnu, kde aj zmaturoval. Už počas štúdií hrával úspešne online, nie však poker, ale hru StarCraft v teame \"ToT\" a patril medzi 20 najlepších Nemcov.Zanedlho po objavení online pokru prerušil svoje štúdium profesionálneho vojaka. Medzičasom 23-ročný Strassmann žije spolu so svojou priateľkou Monikou v Berlíne. Tu je rozhovor s ním:Redaktor (R): Aké boli tvoje prvé kroky v pokri?Johannes Strassmann: Mal som okamžite úspech. S 5-timi dolármi, ktoré som dostal zadarmo som sa prepracoval od tých najnižších limitov. Počas základného výcviku som takmer tri mesiace nemohol hrať poker a keď som prišiel domov na dovolenku, vyhral som za 2 a pol týždňa cca 5.000$. V armáde som zarábal asi 1.600 euro mesačne, takže som sa rozhodol,...
Zobraziť celý článok