Rozhovor s Johannes Strassmannom - z nuly vybudoval majetok
Re: Rozhovor s Johannes Strassmannom - z nuly vybudoval majetok
PokerStrategy: Gibt es auch irrationale Vorlieben bei dir am Pokertisch? Hast du zum Beispiel eine bestimmt spekulative Lieblingshand, oder ist dir die analytische Vorgehensweise und das korrekte Spiel wichtiger?
Tonding: Korrektes Spiel und in einer bestimmten Situation die passende Entscheidung zu treffen sind mir am wichtigsten.
PokerStrategy: Wie soll es sonst weitergehen mit dem Pokerspieler Holger Kanisch? Kannst du dir vorstellen, dass Poker langfristig eine wichtige Rolle in deinem Leben spielt?
Tonding: Das weiß ich noch nicht genau. Ich will auch keine übereilten Entscheidungen treffen, die ich später vielleicht bereue. Ich lasse das alles langsam angehen und versuche nichts zu überstürzen.
Cast rozhovoru s Holgerom Kanischom,zaujalo ma,ze je to o poznanie opatrnejsie a aj rozumnejsie ako u Stassmanna.
Pre 7castla:ak sa s nim stretnes na EPT/WPT neboj nedorovna ta s oblubenou handou ako policajt,vzdy sa totiz snazi robit spravne rozhodnutia.
Chlapik vyhra niekolko stotisic euro a nevie este,ci bude hrat poker v jeho zivote v buducnosti dolezitu ulohu.
EDIT:tusim bol 2x druhy na EPT tohto roku,teraz v Dortmunde,inak vsetky ohlasy su,ze to mal jednoznacne vyhrat,ze je ovela lepsi ako Sandra
Tonding: Korrektes Spiel und in einer bestimmten Situation die passende Entscheidung zu treffen sind mir am wichtigsten.
PokerStrategy: Wie soll es sonst weitergehen mit dem Pokerspieler Holger Kanisch? Kannst du dir vorstellen, dass Poker langfristig eine wichtige Rolle in deinem Leben spielt?
Tonding: Das weiß ich noch nicht genau. Ich will auch keine übereilten Entscheidungen treffen, die ich später vielleicht bereue. Ich lasse das alles langsam angehen und versuche nichts zu überstürzen.
Cast rozhovoru s Holgerom Kanischom,zaujalo ma,ze je to o poznanie opatrnejsie a aj rozumnejsie ako u Stassmanna.
Pre 7castla:ak sa s nim stretnes na EPT/WPT neboj nedorovna ta s oblubenou handou ako policajt,vzdy sa totiz snazi robit spravne rozhodnutia.
Chlapik vyhra niekolko stotisic euro a nevie este,ci bude hrat poker v jeho zivote v buducnosti dolezitu ulohu.
EDIT:tusim bol 2x druhy na EPT tohto roku,teraz v Dortmunde,inak vsetky ohlasy su,ze to mal jednoznacne vyhrat,ze je ovela lepsi ako Sandra
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Palo: ves zevsetko co je na PS.com je (c) ? nemozes kopirovat nic bez ich suhlasu tak pozor abi ta niekto nevydieral ....
PS. poslem ti SS abi si vedel co musis spravit abi som ta neudal
ale ked uz kopirujes,tak pls radsej v anglictine (alebo aj Aj a De ked uz chces pouzivat mrtvy jazyk akoje nemcina)
(inak dopredu dakujem ak mi neikto upravi chyby ci bduem mat v tomto poste preda len clovek sa uci na vlastnych chybach )
PS. poslem ti SS abi si vedel co musis spravit abi som ta neudal
ale ked uz kopirujes,tak pls radsej v anglictine (alebo aj Aj a De ked uz chces pouzivat mrtvy jazyk akoje nemcina)
(inak dopredu dakujem ak mi neikto upravi chyby ci bduem mat v tomto poste preda len clovek sa uci na vlastnych chybach )
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Rule #1: pise sa "ABY"
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-no myslim ze proti dvom vetam by nemali nic,ale aj tak diky za radu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ahojte chalani Strassmana poznam osobne je to velmi dobry hrac a velky gambler, proste taka spravna pokrova krvna skupina!
ako sa vysplhal hore - jednoducho hral bez mantinelov toho Vasho bankrolu / spravny hrac aj tak na bankrol kasle/ a vyslo mu to.
Napr. Trdlo sa divi ako je mozne za 3!!!!! mesiace urobit z 5 - 30K?!! Jednoducho pod so mnou na nejaky medzinar.turnaj kde sa hra omaha PL 20-40 dame do banku 1000 a pri troche stastia rano mame po 100.000!! / samozrejme plati aj opak/. Garantujem Ti, ze pri moznosti vyhry takej sumy budes srat na ten Vas bankrol, vyhrabes z gati posledne loowe a ides do toho!! A kto nie moze len o velkych prachoch snivat pri tukani online na stole 0,02-0,05.
ako sa vysplhal hore - jednoducho hral bez mantinelov toho Vasho bankrolu / spravny hrac aj tak na bankrol kasle/ a vyslo mu to.
Napr. Trdlo sa divi ako je mozne za 3!!!!! mesiace urobit z 5 - 30K?!! Jednoducho pod so mnou na nejaky medzinar.turnaj kde sa hra omaha PL 20-40 dame do banku 1000 a pri troche stastia rano mame po 100.000!! / samozrejme plati aj opak/. Garantujem Ti, ze pri moznosti vyhry takej sumy budes srat na ten Vas bankrol, vyhrabes z gati posledne loowe a ides do toho!! A kto nie moze len o velkych prachoch snivat pri tukani online na stole 0,02-0,05.
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
live hraci zase utocia ! by ma zaujmalo ako chces hrat poker bez bankrollu ? to sa hrate o chipy ci ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
janobendik napísal:Ahojte chalani Strassmana poznam osobne je to velmi dobry hrac a velky gambler, proste taka spravna pokrova krvna skupina!
nehnevaj sa na mna ale to co si napisal je dobra hovadina.......keby som si sam nevyskusal ake je to prehrat cely roll ked nedodrzujes BM tak by som ti to mozno aj uveril......BM je podla mna najzakladnejsia vec ktoru by sa mal kazdy naucit hadam este pred pravidlami pokru...........povedz mi ako chces bez BM zvladat variance????
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
no ono je to cele tak trosku zavadzajuce..Jano Bendik ma urcite bankroll, pri ktorom je tych $1000 na Omahu len zlomkom, cize zas tak vazne by som to nebral
a tiez je jasne, ze live hraci su vzdy vacsi gambleri ako ti online
a tiez je jasne, ze live hraci su vzdy vacsi gambleri ako ti online
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
tak tak, pocuvajte jana, vsetci hor sa na NL5000! a zajtra chcem tu vidiet od vsetkych reporty
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
janobendik napísal:Ahojte chalani Strassmana poznam osobne je to velmi dobry hrac a velky gambler, proste taka spravna pokrova krvna skupina!
Hehe Jano ja som za kazdu srandu ale ze z 1000 spravit 200k za vecer pri "troche" stastia to uz je aka haluz
Sranda je tiez to, ze takych co pri moznosti velkej vyhry srali na bankrol a vyhrabali z gati (a este aj od kamosov) je strasne vela, 5% z nich bolo uspesnych a 1% slavnych, a zvysnych 95% umyva taniere v restikach.
A ozaj by si mohol zobrat na vedomie ze su ludia co zacinaju dost z nuly, kludne aj na mikrolimitoch, a koncia bohati, akurat maju trocha zodpovednosti voci sebe a preto na to idu postupne... cize nejaky vysmech z mikrolimitov nie je namieste.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.