roche01 napísal:jj, ako vo včerajšom Mafstory, keď Pipina prehral svoje "poršátko" a Aliho Rolls Royce a teta Márgit prehrala dom, pole a všetko a musela späť v Pipininom stane v posilovni
LOL, uzasny poucny a odstrasujuci priklad zo zivota .
roche01 napísal:jj, ako vo včerajšom Mafstory, keď Pipina prehral svoje "poršátko" a Aliho Rolls Royce a teta Márgit prehrala dom, pole a všetko a musela späť v Pipininom stane v posilovni
janobendik napísal:Josips, plne s tebou suhlasim, ale hadam si nemyslis, ze kazdy na nete DODRZIAVA ten vas bankrol??!!
janobendik napísal:proste ma na ucte povedzme 1000, tak skusi trebars OPL 600 a pri troche stastia /samozrejme ze stastia v 1.rade/ sa chyti a odide od stola s 7-8.000. Ak v tom vidis nieco neskutocne, tak mne sa to stalo uz aspon 10x.
janobendik napísal:Takisto v hre nazivo- aby sme neutekali do zahranicia: v Hrone sa hral CG min 1000 EUR na stol !- !!!!!!!! To chce niekto tvrdit , ze vsetkych 9 hracov ma bankrol 200.000EUR??!!!!!!!!!!
janobendik napísal:Tak uz naozaj nebudte smiesni!! Staci ak raz mas poriadne stastie v CG alebo chytis nejaky turnaj na EPT a hned mas:
- Sebavedomie
- prachy na hru aj s poriadnou rezervou
- uctu a strach z Teba u spoluhracov.......atd
janobendik napísal:proste s tym musis zatial ratat, ze tebe tvoj all-in dorovna niekto trebars s KQs , ale garantujem Ti , ze trebars Minierimu, fishovi... to nedorovnaju.
janobendik napísal:Lenze tuto vyhodu musis ziskat priamo za stolom, nie prispevkami na nete.
janobendik napísal:apropo k limitom, samozrejme, kazdy hra si svoj limit, ktory ho bavi a na aky ma lowe, urcite - som o tom bytostne presvedceny - niekde na limitoch 1-2, 2-4 je vela hracov co herne prestia vsetkych zmamych profikov, su proste lepsi!!
janobendik napísal:Preco teda s nimi nehraju? Chyba im "bankrol"? - NIE, chybaju im GULE riskovat vsetko za vidinu slavy!!! poznam mnohych ktori su vyborni pokristi co hraju nazivo 2-4 a maju s toho istych /na 95%/ cca 500EUR za noc, ako keby isli hrat 10-20 s tym ze mozu byt plus 15.000, ale aj minus. A nie je to bankrolom, lebo maju ho aj na 20-40!!
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.