High Stakes Poker 5

Poker v TV, videá a streamy

Re: High Stakes Poker 5

Odoslaťod dzejkej 23 Mar 2009 20:50

Horsey7 napísal:4. diel dost divny..hlavne chudak Tom :shock:

Njn, moze ho tesit, ze z toho Greenstein minie vela na dobru vec :). Ale durrrra moc take prehry zevraj nemrzia - on je znacne odosobneny od tych penazi a preto obcas robi aj take crazy hry :crazy: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Horsey7 23 Mar 2009 20:52

jj paci sa mi na nom, ze to berie v pohode..ved po hre s usmevom dodal nice hand :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod RunAway 20 Apr 2009 17:24

pozerám ,že dosť sa ztohto stáva pomaly už dosť off topic ,ale nedá mi to akurát som dopozeral 8.časť
1.wtf? to čo má znamenať limp AQ/AKs?od esfandiariho ,laaka?vie to niekto nejako zdvovodniť?
a kto by dokázal prečítať ,že lederer po limp/rr z utg mal KK,AA? :lol2:
RunAway

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Barin 20 Apr 2009 17:39

btw GSN asi nahodou uploadla aj deviatu cast, kto by si chcel pozriet v predstihu...

http://www.youtube.com/watch?v=gydHMmiglWQ
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod Horsey7 20 Apr 2009 19:09

ta nova grupa s Laakom, Ledererom a spol. sucks..hlavne teda Laak a Lederer :lol2: cele to je v porovnani s predoslou skupinou ako parodia..okrem Antoniusa (obv. god) a Daniela

//edit

Hachem hra imo tiez very good :poklona:
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod ferkan 20 Apr 2009 20:03

Lederer potvrdzuje ze je hnusny skaredy nit :)
Som myslel ze bude mat aspon tolko slusnosti ze tie esa len limp/callne, takto si mohol rovno na celo napisat ze mam AA :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod RunAway 21 Apr 2009 16:11

neda mi to ,az mi zabehlo ked som videl co urobil lederer s AA , ze sa nehambi a najlepsie bolo ,ze musel ukazat jednu kartu :lol2: ,tusim ,ze clanok o galfondovi bol tu na pp a tam sa pisalo nieco v zmysle ,ze ho nechcu do hsp ,vraj hra velmi tight a preto ma napada otazka :Co tam robi Mr. Lederer?+brunson? a na laaka som radikalne zmenil nazor ,strasne ma sklamal tou jeho hrou v hsp 5, nie ,ze by hral zle ale nemyslel som si ,ze on je az taky nit :wall: inac som zatial take zmiesane pocity s novej group co tam je :pa+antonio+hachem+daniel zatial v poho ,lederer+laak a spol. nic moc
RunAway

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ferkan 21 Apr 2009 21:53

RunAway napísal:neda mi to ,az mi zabehlo ked som videl co urobil lederer s AA , ze sa nehambi a najlepsie bolo ,ze musel ukazat jednu kartu :lol2: ,tusim ,ze clanok o galfondovi bol tu na pp a tam sa pisalo nieco v zmysle ,ze ho nechcu do hsp ,vraj hra velmi tight a preto ma napada otazka :Co tam robi Mr. Lederer?+brunson? a na laaka som radikalne zmenil nazor ,strasne ma sklamal tou jeho hrou v hsp 5, nie ,ze by hral zle ale nemyslel som si ,ze on je az taky nit :wall: inac som zatial take zmiesane pocity s novej group co tam je :pa+antonio+hachem+daniel zatial v poho ,lederer+laak a spol. nic moc

a kedy laak nebol nit ? :) V predoslych seasons to s nim bolo imo este horsie...najviac kecal aby zakryl ze hra kazdu 20tu hru najlepsie checkom az do konca... sa mi zda ze teraz hra praveze viac loose :D
Jeho vrchol bol ked v neviem kolkej season foldol KJs za nejaky standartny raise ked uz pred nim nejaky 3ja minimalne dorovnali :)
Esfandiari tiez spravil nieco podobne ked foldol JTs na BTN za standartny open multiway pri deepstackoch 500k :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod Horsey7 28 Apr 2009 16:26

heh po zhliadnuti 3/4 Ep09 musim len opakovat ze nova skupina je oproti tej predchadzajucej parodia na high stakes poker

Lederer je hroza, Laak este vacsia, Esfandiari tiez des a zachranuju to tam Hachem a samozrejme PA - btw. PA vs. Laak (AJ) je moja najoblubenejsia ruka na HS ever :D

esteze prisiel durrrr, inak by som to asi vypol
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod josipjs 28 Apr 2009 16:44

Ready to get durrrred?

ako najhrosi je ledderer, niet o com, bi ho mali co najskor vyhodit omg :D + bi mali este pribrat dalsieho aggresorra nech to tam zije ....
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Poker v médiách

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!