lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
behanie je skvele :-) ja beham len tak rekreacne. Ked som pred dvoma rokmi zacal, tak som najskor zabehol tak 500 metrov a vypluval som pluca - prave vtedy som po desiatich rokoch prestal fajcit, ale nakoniec to islo a uz som bez toho nemohol byt. Nakoniec som behaval 5km kazde rano, za kazdeho pocasia, v kazde rocne obdobie :-)
Teraz na jesen som si ale dochramal koleno, tak som dal zimnu pauzu, ale uz planujem niekedy zase vybehnut
Teraz na jesen som si ale dochramal koleno, tak som dal zimnu pauzu, ale uz planujem niekedy zase vybehnut
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
nemate niekto nejake stranky tomuto sa venujuce, ako zacat? Mam nejaku vrodenu chlopotinu a znizenu schopnost znasat fyzicku zataz, takze beh pre mna takmer vzdy znamenal zvracanie, ale verim ze na nejaku rekreacnu uroven by sa to posunut dalo- pomerne ma nebavi vybehnut schody a zomierat..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ja som isiel podla tohoto, velmi pomaly a plynuly treningovy plan pre uplnych bezeckych zaciatocnikov
http://www.coolrunning.com/engine/2/2_3/181.shtml
http://www.coolrunning.com/engine/2/2_3/181.shtml
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
dakujem, prestudujem, dokopem sa-DUFAM
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
-inak ak sa da odporucam behanie v prirode,aspon na moje fotbalom znicene kolena je to ovela lepsie ako asfalt
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Sunwu napísal:behanie je skvele :-) ja beham len tak rekreacne.
Pravda, behanie je cool. Ja beham, ked ma nahanaju a uz mi to velakrat pomohlo .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
teraz fakt neviem ci tento jpeg je moja dnesna session alebo som si robil kardiograf pri pozerani nejakeho horroru
napriek tomu ze nestudujem len hram, sledujem na sebe isty vyvoj a sice smerom ku kludnejsej hre. Napriklad coraz menej casto beriem reraisy od superov osobne. Castejsie sa snazim chladne analyzovat ci z nich dokazem nieco vytazit alebo bude lepsie najst si iny stol a podobne.
napriek tomu ze nestudujem len hram, sledujem na sebe isty vyvoj a sice smerom ku kludnejsej hre. Napriklad coraz menej casto beriem reraisy od superov osobne. Castejsie sa snazim chladne analyzovat ci z nich dokazem nieco vytazit alebo bude lepsie najst si iny stol a podobne.
-
som ti vravel nemas behat pocas hrania ....
also .. kde su ruky vypada ze tam bolo dost potov na ukazku
also .. kde su ruky vypada ze tam bolo dost potov na ukazku
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
nic podstatene sa nedialo, vsetko standardk
prehral som OESFD vs set, trips vs full, par blbeckov mi preplatilo allin so somarinami no a postastil sa aj royalflush aj ked river mi nebol preplateny - standard day at the office
prehral som OESFD vs set, trips vs full, par blbeckov mi preplatilo allin so somarinami no a postastil sa aj royalflush aj ked river mi nebol preplateny - standard day at the office
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.