Keso26 pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Keso26 pokrovy blog

Odoslaťod 7castle 13 Apr 2009 23:30

Keso pekny reportik, len akosi sme sa nedozvedeli ze kolky si skoncil a kolko sme vlastne vyhrali 8-)

JTs - nice
AJo call - ako sam pises, velmi zle, ked to hodis do Pokerstove myslim ze jasne z toho vypadne ze nemas odds proti rozumnym hracom ani omylom
AJo bluff - hmm, asi ok, ale asi by som dal trochu viac, ide o to ze potrebujes vybluffovat 66-QQ a AQ, lepsie ruky zavolaju a horsie nepotrebujes bluffovat, tam je skor lepsie nechat bluffnut jeho. Ja by som dal tesne pod 2/3 potu.
22 - lol easy push, myslim ze toto je spot ked dobri MTT hraci pushuju BRUTAL wide, mozno az ATC, ja by som isiel urcite aspon 50% ak si tam nemal nejaku pushovaciu hi(y)sto(e)riu :)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 14 Apr 2009 08:43

-uz nemusim ani nic pisat,vsetko napisal za mna 7castle

-k tej poslednej ruke s 22 bol jasny push,otazka je ako si na tom bol v turnaji a ci rozdiely medzi cenami uz boli znacne,ak ano nepushoval by som ATC,ale povedzme nieco taketo:vsetky A,skoro vsetky K a Q a vsetky vyssie SC,proste karty s ktorymi mozes aj vyhrat

-respekt za reportik,vydrz a aj vysledok :gl:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod RunAway 14 Apr 2009 10:21

btw ,kto vyhral ME? na všetkých stakes?
RunAway

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Horsey7 14 Apr 2009 10:23

sa kukni do PS lobby
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod keso26 14 Apr 2009 12:39

7castle napísal:Keso pekny reportik, len akosi sme sa nedozvedeli ze kolky si skoncil a kolko sme vlastne vyhrali 8-)

dakujem, som rad ze sa pacil a dobre cital, vysledky o chvilu pridam, neviem preco som na ne zabudol :)
7castle napísal:JTs - nice

ty :)
7castle napísal:AJo call - ako sam pises, velmi zle, ked to hodis do Pokerstove myslim ze jasne z toho vypadne ze nemas odds proti rozumnym hracom ani omylom

yo, to bola najvacsia chyba v turnaji.
7castle napísal:AJo bluff - hmm, asi ok, ale asi by som dal trochu viac, ide o to ze potrebujes vybluffovat 66-QQ a AQ, lepsie ruky zavolaju a horsie nepotrebujes bluffovat, tam je skor lepsie nechat bluffnut jeho. Ja by som dal tesne pod 2/3 potu.
22 - lol easy push, myslim ze toto je spot ked dobri MTT hraci pushuju BRUTAL wide, mozno az ATC, ja by som isiel urcite aspon 50% ak si tam nemal nejaku pushovaciu hi(y)sto(e)riu :)

AJo - trochu viac by sa hodilo, to je pravda, ale v tejto faze medzi 1/2 ci 2/3 potu asi uz nie je prilis velky rozdiel a co by volalo polovicku, volalo by asi aj tretinu a takto mi ostane o nieco vacsi stack, pokial sa mi ho nepodari vyblufovat. Ale mozno sa mylim.
22 - easy push, uplne suhlasim. Pushovacia historia ani hysteria sa nekonala :)

Este chvilu pockam na pripadne ine vyjadrenia a potom nahodim ako to dopadlo.
palo1973 napísal:-k tej poslednej ruke s 22 bol jasny push,otazka je ako si na tom bol v turnaji a ci rozdiely medzi cenami uz boli znacne,ak ano nepushoval by som ATC,ale povedzme nieco taketo:vsetky A,skoro vsetky K a Q a vsetky vyssie SC,proste karty s ktorymi mozes aj vyhrat

..ved prave, ze islo zrovna o fazu, kedy ceny zacali stupat o nieco intenzivnejsie ako do tejto chvile, co ma na jednu stranu chcelo dost ovplyvnovat, ale na druhu stranu zvitazilo spravne rozhodnutie (aj ked so zlym koncom) a pushol som.
palo1973 napísal:-respekt za reportik,vydrz a aj vysledok :gl:

thx alot :gl: 2u2
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod palo1973 14 Apr 2009 12:43

-imo nemozes hrat taketo turnaje "spravne",to znamena hlavne v tejto faze ovela menej pushovat ako by si "spravne" mal,hlavne preto,ze zrejme nehravas 100 $ turnaje denne a urcite tie stupajuce premie boli pomerne zaujimave aj pre teba,samozrejme ak by si ich hraval normalne tak nemas co riesit
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod keso26 14 Apr 2009 12:48

palo1973 napísal:-imo nemozes hrat taketo turnaje "spravne",to znamena hlavne v tejto faze ovela menej pushovat ako by si "spravne" mal,hlavne preto,ze zrejme nehravas 100 $ turnaje denne a urcite tie stupajuce premie boli pomerne zaujimave aj pre teba,samozrejme ak by si ich hraval normalne tak nemas co riesit

no hej, ale 7BB deep pri tom ante ake bolo a vzdalujucou sa poziciou som asi naozaj nemal na vyber
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod palo1973 14 Apr 2009 12:51

-keso 22 bol urcite spravny push,skor som reagoval na 7castla,ze by som tu urcite nepushoval az tak ako kaze wizard,ale o hodne tighter
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod 7castle 14 Apr 2009 23:23

keso26 napísal:dakujem, som rad ze sa pacil a dobre cital, vysledky o chvilu pridam, neviem preco som na ne zabudol :)

Dlha chvila...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod keso26 15 Apr 2009 07:03

7castle napísal:
keso26 napísal:dakujem, som rad ze sa pacil a dobre cital, vysledky o chvilu pridam, neviem preco som na ne zabudol :)

Dlha chvila...

..skus pozriet na spodok reportu ;) ..schvalne som to dal tam, aby to bolo pokope :)

Este dlzim odpovede na otazky, ktore doplnim ked pridem domov. Teraz len v skratke, prva ruka, typek volal s K :spade: 8 :spade: a v druhej borec na SB pushol 33, BB fold a zazrak sa nekonal.
Obrázok používateľa
keso26

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!