Keso26 pokrovy blog
Re: Keso26 pokrovy blog
Keso pekny reportik, len akosi sme sa nedozvedeli ze kolky si skoncil a kolko sme vlastne vyhrali
JTs - nice
AJo call - ako sam pises, velmi zle, ked to hodis do Pokerstove myslim ze jasne z toho vypadne ze nemas odds proti rozumnym hracom ani omylom
AJo bluff - hmm, asi ok, ale asi by som dal trochu viac, ide o to ze potrebujes vybluffovat 66-QQ a AQ, lepsie ruky zavolaju a horsie nepotrebujes bluffovat, tam je skor lepsie nechat bluffnut jeho. Ja by som dal tesne pod 2/3 potu.
22 - lol easy push, myslim ze toto je spot ked dobri MTT hraci pushuju BRUTAL wide, mozno az ATC, ja by som isiel urcite aspon 50% ak si tam nemal nejaku pushovaciu hi(y)sto(e)riu
JTs - nice
AJo call - ako sam pises, velmi zle, ked to hodis do Pokerstove myslim ze jasne z toho vypadne ze nemas odds proti rozumnym hracom ani omylom
AJo bluff - hmm, asi ok, ale asi by som dal trochu viac, ide o to ze potrebujes vybluffovat 66-QQ a AQ, lepsie ruky zavolaju a horsie nepotrebujes bluffovat, tam je skor lepsie nechat bluffnut jeho. Ja by som dal tesne pod 2/3 potu.
22 - lol easy push, myslim ze toto je spot ked dobri MTT hraci pushuju BRUTAL wide, mozno az ATC, ja by som isiel urcite aspon 50% ak si tam nemal nejaku pushovaciu hi(y)sto(e)riu
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-uz nemusim ani nic pisat,vsetko napisal za mna 7castle
-k tej poslednej ruke s 22 bol jasny push,otazka je ako si na tom bol v turnaji a ci rozdiely medzi cenami uz boli znacne,ak ano nepushoval by som ATC,ale povedzme nieco taketo:vsetky A,skoro vsetky K a Q a vsetky vyssie SC,proste karty s ktorymi mozes aj vyhrat
-respekt za reportik,vydrz a aj vysledok
-k tej poslednej ruke s 22 bol jasny push,otazka je ako si na tom bol v turnaji a ci rozdiely medzi cenami uz boli znacne,ak ano nepushoval by som ATC,ale povedzme nieco taketo:vsetky A,skoro vsetky K a Q a vsetky vyssie SC,proste karty s ktorymi mozes aj vyhrat
-respekt za reportik,vydrz a aj vysledok
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
btw ,kto vyhral ME? na všetkých stakes?
- RunAway
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
sa kukni do PS lobby
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
7castle napísal:Keso pekny reportik, len akosi sme sa nedozvedeli ze kolky si skoncil a kolko sme vlastne vyhrali
dakujem, som rad ze sa pacil a dobre cital, vysledky o chvilu pridam, neviem preco som na ne zabudol
7castle napísal:JTs - nice
ty
7castle napísal:AJo call - ako sam pises, velmi zle, ked to hodis do Pokerstove myslim ze jasne z toho vypadne ze nemas odds proti rozumnym hracom ani omylom
yo, to bola najvacsia chyba v turnaji.
7castle napísal:AJo bluff - hmm, asi ok, ale asi by som dal trochu viac, ide o to ze potrebujes vybluffovat 66-QQ a AQ, lepsie ruky zavolaju a horsie nepotrebujes bluffovat, tam je skor lepsie nechat bluffnut jeho. Ja by som dal tesne pod 2/3 potu.
AJo - trochu viac by sa hodilo, to je pravda, ale v tejto faze medzi 1/2 ci 2/3 potu asi uz nie je prilis velky rozdiel a co by volalo polovicku, volalo by asi aj tretinu a takto mi ostane o nieco vacsi stack, pokial sa mi ho nepodari vyblufovat. Ale mozno sa mylim.
22 - easy push, uplne suhlasim. Pushovacia historia ani hysteria sa nekonala
Este chvilu pockam na pripadne ine vyjadrenia a potom nahodim ako to dopadlo.
palo1973 napísal:-k tej poslednej ruke s 22 bol jasny push,otazka je ako si na tom bol v turnaji a ci rozdiely medzi cenami uz boli znacne,ak ano nepushoval by som ATC,ale povedzme nieco taketo:vsetky A,skoro vsetky K a Q a vsetky vyssie SC,proste karty s ktorymi mozes aj vyhrat
..ved prave, ze islo zrovna o fazu, kedy ceny zacali stupat o nieco intenzivnejsie ako do tejto chvile, co ma na jednu stranu chcelo dost ovplyvnovat, ale na druhu stranu zvitazilo spravne rozhodnutie (aj ked so zlym koncom) a pushol som.
palo1973 napísal:-respekt za reportik,vydrz a aj vysledok
thx alot 2u2
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-imo nemozes hrat taketo turnaje "spravne",to znamena hlavne v tejto faze ovela menej pushovat ako by si "spravne" mal,hlavne preto,ze zrejme nehravas 100 $ turnaje denne a urcite tie stupajuce premie boli pomerne zaujimave aj pre teba,samozrejme ak by si ich hraval normalne tak nemas co riesit
-
palo1973 napísal:-imo nemozes hrat taketo turnaje "spravne",to znamena hlavne v tejto faze ovela menej pushovat ako by si "spravne" mal,hlavne preto,ze zrejme nehravas 100 $ turnaje denne a urcite tie stupajuce premie boli pomerne zaujimave aj pre teba,samozrejme ak by si ich hraval normalne tak nemas co riesit
no hej, ale 7BB deep pri tom ante ake bolo a vzdalujucou sa poziciou som asi naozaj nemal na vyber
-
-keso 22 bol urcite spravny push,skor som reagoval na 7castla,ze by som tu urcite nepushoval az tak ako kaze wizard,ale o hodne tighter
-
keso26 napísal:dakujem, som rad ze sa pacil a dobre cital, vysledky o chvilu pridam, neviem preco som na ne zabudol
Dlha chvila...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:keso26 napísal:dakujem, som rad ze sa pacil a dobre cital, vysledky o chvilu pridam, neviem preco som na ne zabudol
Dlha chvila...
..skus pozriet na spodok reportu ..schvalne som to dal tam, aby to bolo pokope
Este dlzim odpovede na otazky, ktore doplnim ked pridem domov. Teraz len v skratke, prva ruka, typek volal s K 8 a v druhej borec na SB pushol 33, BB fold a zazrak sa nekonal.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.