High Stakes Poker 5
Re: High Stakes Poker 5
ja som mal rad Eliho
josipjs si vytlac na A4 (format papiera ziadne eso styri ) by s y a nalep na monitor
josipjs si vytlac na A4 (format papiera ziadne eso styri ) by s y a nalep na monitor
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
naaahodou robim pokroky teraz mam v 2/3 prispevkou by tak ako to ma byt ale nie vzdy sa zadari .... ale snazim sa no ....
som grammar
a Ledderer je Tight
som grammar
a Ledderer je Tight
-
josipjs - Príspevky: 544
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
hehehe durrrr 86o vs AKs lederer
..nh ..a ten ledererov vyraz v tvari po showdowne
..nh ..a ten ledererov vyraz v tvari po showdowne
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
AKs limp by Lederer je najhorsi pokrovy okamih ever..fakt nechapem odkial je on pokrova star..NL100 regular ho rozoberie na kusy imo
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Neviete s akymi chipmi hraju? Pripadaju mi ako Paulons Pharaoh, ale nejsom isty??
- Mirindo
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
chudacisko Daniel, dobre ho to tam nici, jednak ma dost smolu a potom zle nacasasovana agresivita. Zda sa mi ze sa to aj dost podpisalo na jeho hre a ze zacina byt trochu zlomeny.
z 10-tej epizody sa mi dost lubila posledna handa durrr JJ vs PA 86s no a som zvedavy co predvedie Dario v dalsej epizode.
z 10-tej epizody sa mi dost lubila posledna handa durrr JJ vs PA 86s no a som zvedavy co predvedie Dario v dalsej epizode.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
jj Daniela mi je trochu luto..btw. PA mal T6s
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
to sa aj ja fakt teism na Daria a Durrra pri stole .... urcite bude o zabavu postarane
-
Teda ja som doteraz tieto veci moc nepozeral ale teraz sa to snazim dobehnut kedze idem do Vegas a chcem vediet ked niekoho stretnem
Tak kukam tu epizodu 10, a v tej tretej casti je nenormalne dobry 2minutovy monolog Laaka, uz davno som sa tak nenasmial
Tak kukam tu epizodu 10, a v tej tretej casti je nenormalne dobry 2minutovy monolog Laaka, uz davno som sa tak nenasmial
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ono sa veci taketo oplati kukat, vzdy sa zasmejes v kazdej epizode a v hocijakom serialy, ci PAD, ci HSP ci NHC
a verim ze aj nove Show the Ace bdue slubne ....
a verim ze aj nove Show the Ace bdue slubne ....
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.