Komedia napísal:Live turnaj 15€BI + 1RB + 1ADD
-
Ja - 40k chipov average bol 15k
enemy - 24k chipov
-
Blindy 300/600 ante 75
-
ja sedím na BB
3ja hraci vratane buttonu limp, pozerám karty Q Q , V pote mame 3400 chipov ja raise na 3625 chipov...
vsetci fold btn Call
-
Flop
8 9 T
Najhorší flop aky som si mohol priať...tak si urobím malý rozbor...v pote mám rovných 10k...Súperov stack 20k a bol to celkom rozumný hráč (ak má flushdraw zloží, str8 draw zloží, pocket pár 8, 9 alebo T by z btn raisoval...takisto JQ ktoré by mu urobila str8 by pravdepodobne raisol z BTN...tak som Pushol allin.Ak má combodraw teda flush-str8 draw + overkarta tak mu z flushu berem 1 out mojím Qčkom a z jeho open postupky mu nehrajú 3ja Jackovia lebo by mi to urobilo vyšší str8) teda počitam s najhorším a to je combodraw + over karta = 14outs + nejaké fold equity lebo nie všetci hrači risknu celý stack na predsalen draw...čiže v najhoršom prípade idem do flipu. (ak by som iba betol flop povedzme 8k on ma pushne idem do allinu s ním..ak betnem 8k on zvolí call na turne už je tiež comited ciže by calloval tiež všetko)Allinom na flope som testol jeho fold equity ale bohužial mi dorovnal a ukázal A 7
-
Turn blank
-
river 3
-
Ostal mi nakoniec average z ktorého som urobil 3tie miesto v turnaji z 35ludí
Len jeden-dvaja hráči mi mudrovali preco som pushol allin na flope z prvej, že oni by to easy foldli
Aký move by ste zvolili vy? Premýšlal som nad tou hrou až do Final table a myslím že som to zahral ako som mal Ak by sme mali obaja stacky 100k+ tak samozrejme hra vyzerá trošku inak...
Sipim ze to bolo v hrone Aky haluzak to zas vyhral ?
Inak to QQ je v pohodke z oboch stran. Z jeho strany je asi trochu na hrane ten call PF ale ten sa da vseliako obhajit