problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod ferkan 15 Máj 2009 08:00

Komedia napísal:Live turnaj 15€BI + 1RB + 1ADD
-
Ja - 40k chipov average bol 15k
enemy - 24k chipov
-
Blindy 300/600 ante 75
-
ja sedím na BB
3ja hraci vratane buttonu limp, pozerám karty Q :heart: Q :club: , V pote mame 3400 chipov ja raise na 3625 chipov...
vsetci fold btn Call
-
Flop
8 :club: 9 :heart: T :heart:
Najhorší flop aky som si mohol priať...tak si urobím malý rozbor...v pote mám rovných 10k...Súperov stack 20k a bol to celkom rozumný hráč (ak má flushdraw zloží, str8 draw zloží, pocket pár 8, 9 alebo T by z btn raisoval...takisto JQ ktoré by mu urobila str8 by pravdepodobne raisol z BTN...tak som Pushol allin.Ak má combodraw teda flush-str8 draw + overkarta tak mu z flushu berem 1 out mojím Qčkom a z jeho open postupky mu nehrajú 3ja Jackovia lebo by mi to urobilo vyšší str8) teda počitam s najhorším a to je combodraw + over karta = 14outs + nejaké fold equity lebo nie všetci hrači risknu celý stack na predsalen draw...čiže v najhoršom prípade idem do flipu. (ak by som iba betol flop povedzme 8k on ma pushne idem do allinu s ním..ak betnem 8k on zvolí call na turne už je tiež comited ciže by calloval tiež všetko)Allinom na flope som testol jeho fold equity ale bohužial mi dorovnal a ukázal A :heart: 7 :heart:
-
Turn blank
-
river 3 :heart:
-
Ostal mi nakoniec average z ktorého som urobil 3tie miesto v turnaji z 35ludí :Yahoo!:
Len jeden-dvaja hráči mi mudrovali preco som pushol allin na flope z prvej, že oni by to easy foldli :x
Aký move by ste zvolili vy? Premýšlal som nad tou hrou až do Final table a myslím že som to zahral ako som mal :shock: Ak by sme mali obaja stacky 100k+ tak samozrejme hra vyzerá trošku inak...

Sipim ze to bolo v hrone :P Aky haluzak to zas vyhral ? :D
Inak to QQ je v pohodke z oboch stran. Z jeho strany je asi trochu na hrane ten call PF ale ten sa da vseliako obhajit :D
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod 7castle 15 Máj 2009 08:50

NH Komedia, dalo sa aj lepsie imo ale inak v pohode. PF daj viac, pri live hre je fakt 3BB + 1BB kazdy limper + 1BB ked si OOP zlate pravidlo, s 3 limpermi to vychadza 4200, ja by som dal tak 4075 :) To ze si OOP je velky problem takze to treba kompenzovat vyssim raisom, inak ti hrozi ze zavola prvy a potom uz vsetci sak voci potu neeee :lol2:

Na flope je push OK, ale ja by som to nerobil. Pot 10k, super 20k, pomerne zly flop, ale ako si povedal, mas skoro urcite naj ruku, drzis mu :heart: a blokujes str8 cez J, takze to urcite nezhodis (hehe ze fold ti radili - mal si povedat ano chlapci mate pravdu som ja ale somar foldnut som mal). Je to brutalne drawy takze by som dal cca pot, oproti AI to ma imo 2 vyhody, jednak ta moze super dat AI s rukou ktoru by na tvoj AI foldol lebo si mysli ze ma FE, a tiez su obcas situacie, ked ti super zavola velky bet na flope, potom pride brick na turn a tu ti AI zhodi, hoci ma dobre odds - combodraw na turne uz nevyzera tak dobre ako na flope. Ale tie rozdiely su vazne kozmeticke, takze je to skoro jedno.

ferkan napísal:Sipim ze to bolo v hrone :P Aky haluzak to zas vyhral ? :D
Inak to QQ je v pohodke z oboch stran. Z jeho strany je asi trochu na hrane ten call PF ale ten sa da vseliako obhajit :D

Ferkan ale nooo. A7s od supera v pohode? LOLZ. Pre toto je .sk poker funny vec. Hrac oznaceny rozumnym hracom ako "rozumny" spravi uplnu volovinu, a iny dobry hrac povie ze hral v pohode :shock: Okej tak ne uplne v pohode ale ze sa to da obhajit ;)

Limp/callovat A7s hoci aj z btn za 1/7 stacku je volovina, bez diskusie, end of story.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 15 Máj 2009 10:31

-7castle,mal 24k stack a bb bol 600....,cize to nebola 1/7 stacku

-takze podla mna ten limp nebol az taky zly vzhladom na 2 limperov pred nim,A2-A5s by bolo lepsie,lebo ma aj str8 potencial,len je dolezite vediet A7 polozit na A-highe flope a neprehrat polku stacku s tym,resp.bustnut
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

potrebujem pomôcť.

Odoslaťod KoPe 15 Máj 2009 10:40

pred pár dňami som hral jednu session a mám jednu ruku s ktorou si neviem rady. Bol by som rád keby mi s tým niekto pomohol ako to malo byť správne zahraté.

popis medzi riadkami :)

Vážne by mi vaše rady pomohli :)

Poker Stars $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 115738
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG: $0.83
MP: $7.10
CO: $4.38
Hero (BTN): $3.96
SB: $11.14
BB: $2.10

Pre Flop: ($0.07) Hero is BTN with 8 :diamond: 9 :heart:
2 folds, CO calls $0.05, Hero calls $0.05, 1 fold, BB checks

Som si vedomí toho, že som mohol preflop raisnúť, aby som izoloval hráča, ale to nepovažuje až za takú zásadnú chybu :) .

Flop: ($0.17) T :heart: J :spade: K :diamond: (3 players)
BB checks, CO bets $0.05, Hero calls $0.05, BB folds

Na flope som iba dorovnal keďže som mal odds na OESD AT+ som z jeho range vylúčil, lebo to by určite raisoval preflop, ešte navyše keď on vstupoval do hry ako prvý na CO, keďže som súpera tipoval že hitol pár (som mu pripisoval niečo ako T9,T8, J9,J8, poprípade QXs,KXs) to sú ruky s ktorými ľudia radi limpujú, nechcel som reraisovať flop, lebo by mi aj tak nezložil.

Turn: ($0.27) 5 :spade: (2 players)
CO bets $0.15, Hero calls $0.15

Na turne som tiež iba volal, keďže som si hovoril, že asi by mi nezložil na rr takisto ako na flope.

River: ($0.57) 7 :diamond: (2 players)
CO bets $0.40, Hero raises to $1.25, CO calls $0.85

no a na rivri som hitol svoj vytúžený straight, tak som to rr for value, keďže som si bol istý, že mám lepšiu ruku.

Final Pot: $3.07
CO shows Q :club: 9 :diamond: (a straight, Nine to King)
Hero shows 8 :diamond: 9 :heart: (a straight, Seven to Jack)
CO wins $2.92
(Rake: $0.15)

Keď mi ukázal karty som nechápal prečo iba dorovnal keďže mal v podstate nuts(porážalo ho iba AQ), ale tak bol som mu v konečnom dôsledku vďačný, že nešiel AI keďže by som mu to určite preplatil bez váhania.

PS: nemal som na súpera stats, lebo bol pri stole iba pár rúk.

A tak moja otázka. Bolo to správne na rivri rr for value, alebo som mal iba zavolať ??? resp či som to správne zahral na flope/turne ??
Obrázok používateľa
KoPe

Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod ferkan 15 Máj 2009 11:33

7castle napísal:
ferkan napísal:Sipim ze to bolo v hrone :P Aky haluzak to zas vyhral ? :D

Ferkan ale nooo. A7s od supera v pohode? LOLZ. Pre toto je .sk poker funny vec. Hrac oznaceny rozumnym hracom ako "rozumny" spravi uplnu volovinu, a iny dobry hrac povie ze hral v pohode :shock: Okej tak ne uplne v pohode ale ze sa to da obhajit ;)

Limp/callovat A7s hoci aj z btn za 1/7 stacku je volovina, bez diskusie, end of story.

tak ja by som to nevolal, ale vidavam tam ine veci oproti ktorym je toto este OK ak mal teda v danej hende sirsie plany a trosku aj zneuzit poziciu v pripade ze nehitne.
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod keso26 15 Máj 2009 11:47

KoPe napísal:...

chyba bola urcite uz pf, iba callovat sice nie je az take strasne, ked si myslis, ze Ti tam nastupi aj SB, ale lepsie je izolovat a ziskat iniciativu.

chybou na flope je mysliet si, ze mas vsetky outs zive. Jednak Ti Q moze sposobit vyrazne problemy, ak ma super eso a ak si aj myslis ze ho nema, moze mat prave Q ktore Ti blokuje out a z toho dovodu nemozes pocitat so vsetkymi outs. Dalsim dovodom je ze sice dorovnavas s pot odds 4:1, co je s OESD pekne, ale uz to nie je pekne ked odratas spominane outs, cize musis z neho dostat dalsie peniaze aby to bolo ziskove a teda ratas s implied odds, ktore ale nemas prilis velke kedze super je dost pasivny. Aj keby si tie implied odds mal, tak sa Ti bude chciet len velmi tazko stacknut ak pride Q, pretoze Ax je velmi silna cast range vsetkych fishiek.

na turne uz callujes len 3:1 a navyse tam dosiel nejaky backdoor flush a zase sa Ti bude len velmi tazko stackovat ak pride 7s prip Qs

raise na river je ok, kedze Ti tu dorovna kopec horsich ruk
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod 7castle 15 Máj 2009 12:54

palo1973 napísal:-7castle,mal 24k stack a bb bol 600....,cize to nebola 1/7 stacku

Som nenapisal ze limp bol otrasny ale ze limp/call, a ten call bol za 3600 co je 1/7 stacku...
7castle

Odoslaťod Komedia 15 Máj 2009 15:49

7castle napísal:Ferkan ale nooo. A7s od supera v pohode? LOLZ. Pre toto je .sk poker funny vec. Hrac oznaceny rozumnym hracom ako "rozumny" spravi uplnu volovinu, a iny dobry hrac povie ze hral v pohode :shock: Okej tak ne uplne v pohode ale ze sa to da obhajit ;)

Naozaj ako ferkan napísal je to ešte jedna z lepších situácií :D samozrejme c/c PF nič moc ...jeho call mi neskor oddôvodnil tým, že už proti mojmu raisu asi 3ti krat zahadzuje suited eso preto to zavolal...na FT som hral proti nemu este jednu handu on push 22 ja call 66 flop 2xx a polka mojho "shortstacku" fuc :(
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod 7castle 15 Máj 2009 16:22

Komedia napísal:
7castle napísal:Ferkan ale nooo. A7s od supera v pohode? LOLZ. Pre toto je .sk poker funny vec. Hrac oznaceny rozumnym hracom ako "rozumny" spravi uplnu volovinu, a iny dobry hrac povie ze hral v pohode :shock: Okej tak ne uplne v pohode ale ze sa to da obhajit ;)

Naozaj ako ferkan napísal je to ešte jedna z lepších situácií :D samozrejme c/c PF nič moc ...jeho call mi neskor oddôvodnil tým, že už proti mojmu raisu asi 3ti krat zahadzuje suited eso preto to zavolal...na FT som hral proti nemu este jednu handu on push 22 ja call 66 flop 2xx a polka mojho "shortstacku" fuc :(

Hehe ja viem ze sa tam deje aj horsie sak tam obcas chodim :)
7castle

Odoslaťod Horsey7 17 Máj 2009 21:37

Poker Stars $6.00+$0.60 No Limit Hold'em Tournament - t150/t300 Blinds + t40 - 7 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

SB: t5854 M = 8.02
BB: t8625 M = 11.82
Hero (UTG): t19538 M = 26.76
UTG+1: t21500 M = 29.45
MP: t10780 M = 14.77
CO: t10593 M = 14.51
BTN: t13110 M = 17.96

Pre Flop: (t730) Hero is UTG with T :heart: T :diamond:
Hero raises to t900, 2 folds, CO calls t900, 2 folds, BB calls t600

Flop: (t3130) 2 :diamond: 6 :spade: 3 :diamond: (3 players)
BB checks, Hero bets t2100, CO raises to t9653 all in, BB folds, Hero?

5 ITM
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!