Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod vlade 12 Máj 2009 22:54

SadPraetor napísal:Potreboval by som trochu poradit s Holdem Manager vs. PokerGalaxy, na zaciatok hadam ako importovat historiu z PG, z U***et i z VictorChandler (vcpoker) sa mi to podarilo, ale PG nie a nie, je to moja preferred herna,
A ak viete o nejakych zaludnostiach pri pouzivani tohoto softu na tejto herni tak mozete vopred upozornit
Thx in advance
Cya Sad

PG a cela ta siet neni podporovana v Holdem Managerovi, v dalsej verzii HM by mala byt myslim...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod SadPraetor 13 Máj 2009 07:35

da sa to, teda aspon import ruk, len treba pouzit akysi konvertor, ktory zaznamy upravy do inej formy, s hudom to uz take slavne asi nebude
no ja zatial sa len ucim interpretovat vsetky tie udaje, takze to neponahla
dak za odpoved
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

hud

Odoslaťod Zyronko 16 Máj 2009 19:56

prosim o radu nekoho kto pouziva HM na starsoch na 6maxe cash game..hraval som doteraz na Fulltilte a tam mi HUD zobrazilo ako malo..presne kazde meno k danemu hracovi..a tu na starsoch mi pri kazdom hracovi zobrazi nekoho ineho..ked si ich popremiestnujem mysou tak zasa na druhom stole sa to tiez zmeni..proste total chaos ked multitablujem...pls poradite ako nastavit aby kazde meno so stats bolo pri danom hracovi ? diki
Zyronko

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: hud

Odoslaťod igy94 16 Máj 2009 21:35

Zyronko napísal:prosim o radu nekoho kto pouziva HM na starsoch na 6maxe cash game..hraval som doteraz na Fulltilte a tam mi HUD zobrazilo ako malo..presne kazde meno k danemu hracovi..a tu na starsoch mi pri kazdom hracovi zobrazi nekoho ineho..ked si ich popremiestnujem mysou tak zasa na druhom stole sa to tiez zmeni..proste total chaos ked multitablujem...pls poradite ako nastavit aby kazde meno so stats bolo pri danom hracovi ? diki

nastav si v herni v options aby si si sadal vzdy na rovnake miesto napr. napravo dole a potom budes mat stats pri kazdom hracovi spravne - aj pri tebe
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

HM install

Odoslaťod Zyronko 18 Máj 2009 10:39

mam otazocku..pokazil sa mi ntbook kde som mal HM nainstalovane..musel som ho dat do opravy..tam mi povedali ze pravdepodobne mi sformatuju disk,takze tam nebude nic potom..zatal rozmyslam ze si HM nainstalujem na mamin notebook a budem hravat ten mesiac tam...lenze potom ked dostanem naspat svoj kde bude sformatovany disk bude mozne tam znova nainstalovat HM so zakupenym CD keyom ?? lebo to by bola v poradi uz tretia instalacia..a tam je pisane ze na 2 pc..ako to funguje ked nekto potrebuje reinstall pc a potom znova pouziva ten serial key k HM ?
Zyronko

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: HM install

Odoslaťod vlade 18 Máj 2009 10:50

Zyronko napísal:mam otazocku..pokazil sa mi ntbook kde som mal HM nainstalovane..musel som ho dat do opravy..tam mi povedali ze pravdepodobne mi sformatuju disk,takze tam nebude nic potom..zatal rozmyslam ze si HM nainstalujem na mamin notebook a budem hravat ten mesiac tam...lenze potom ked dostanem naspat svoj kde bude sformatovany disk bude mozne tam znova nainstalovat HM so zakupenym CD keyom ?? lebo to by bola v poradi uz tretia instalacia..a tam je pisane ze na 2 pc..ako to funguje ked nekto potrebuje reinstall pc a potom znova pouziva ten serial key k HM ?

hmm, myslim ze oni to tam maju proti takymto pripadom nejako osetrene, podla mna ked im napises na support ze aky mas problem tak to urcite vyriesia nejako. Myslim ze u nich na fore sa to uz aj niekto pytal, skus to tam popozerat www.holdemmanager.net/forum/
vlade

Odoslaťod Ricta 20 Máj 2009 22:38

Zdravim, koupil jsem si HM a narazil jsem na stejný problém jako již někteří přede mnou... Po počátečních problémech se mi podařilo rozchodit import, ikdyž teda nevim no... :) Vypadá to jako, že se to importuje, ale když pak kliknu na cash games, tak se moje statistiky neměněj, takže asi něco bude špatně... Od toho se asi bude odvíjet to, že mi nefunguje HUD... Naskočí mi jenom table manager a ukazuje moje puštěné stoly jako prázdné, když kliknu na table finder, hodí mi to tohle
error.jpg
error.jpg (10.31 ) Zobrazená 2547 krát
takže je asi něco opravdu špatně s importem... :)

Ostatním jste pomohli to rozchodit, snad pomůžete i mě... :)

Možná mam něco zaplého, co ten HM blokuje (mam windows vista, u nich člověk nikdy neví), nebo nevim. Když jsem používal PT3, tak jsem taky občas míval problémy s importem, ale to bylo u Ongame a nakonec to fungovalo normálně... Snad poradíte... :)
Obrázok používateľa
Ricta

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Horsey7 20 Máj 2009 22:51

mas nastavene hero name? mas pridane spravne foldre na import? http://www.holdemmanager.net/setup/QuickStartGuide.html
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Ricta 20 Máj 2009 23:00

hero name mam, folder na import je správný (nastavený podle rad od yegona na začátku topicu), akorát si teda nejsem jistej tim archive folder.... prostě jsem někde (řekněme náhodně) vytvořil složku a dal to do ní. Může být, nebo to musí být nějkaý specifický adresář?
Obrázok používateľa
Ricta

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 20 Máj 2009 23:35

Ricta napísal:hero name mam, folder na import je správný (nastavený podle rad od yegona na začátku topicu), akorát si teda nejsem jistej tim archive folder.... prostě jsem někde (řekněme náhodně) vytvořil složku a dal to do ní. Může být, nebo to musí být nějkaý specifický adresář?

Z akej siete importujes? Ten archive folder moze byt hocikde, to je jedno.

Zjavne ti to nenacita historiu pocas hrania. Skus pozriet v herni ci mas zapnute ukladanie historie. Tiez by som skusil odohrat par ruk a pozriet sa do adresara kde sa ma historia ukladat, ci tam nieco pribudlo (ak nie, treba pozriet to ukladanie historie, problem bude tam). Ak tam subory su, tak spusti holdem manager, zapni auto import folders (proste to tlacitko, neviem presne ako sa vola) a pozri sa ci ti tam nejake hry nacitalo (zobrazi to hned na tej obrazovke ako imported hands alebo nieco podobne). Na tejto obrazovke vidno aj import errors, pre istotu tiez pozri ci tam je 0.

Nasledne skus pozriet do toho adresara kde sa ma historia ukladat, ci tam tie subory ostali, alebo su uz prenesene do archivu.
vlade

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!