PokerPortal vylet na chatu :)
Re: PokerPortal vylet na chatu :)
Ja by som 1/2 ako chudobny student bral , to hravame s kamosmi a pri normalnej hre neprehram viac ako 500sk...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
trikoza napísal:ja sa tiez chystam skor venovat inym "cinnostiam" ako pokru ale celkom sa tesim na drunk FLIP4ROLLZ s yegonom
predtym cashoutni aby si nemal prilis velky roll lebo EV ma predbieha tak ze mu uz nevidim ani paty tak ked prehram nech nie som na mizine
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-tuke je mi to jasne a je pomerne lakave sledovat lepsich hracov odo mna,napr. ako yegon ako hraju cash game v nejlepsom pripade aj s vysvetlenim preco to tak urobil,taky live coaching za 5 korun,avsak hoci pokristi su zrejme rozumnejsi a inteligentnejsi ako hraci co u nas v krcme hraju/hrali oko,aj tam sa to zacne stale korunou a o hodinu su na stole stovky a tisicky,v priamej umere so stupajucou hladinou alkoholu,takze nechcem aby sa to prilis zvrhlo
-idem tam s tym,ze spoznam ludi rovnakej krvnej skupiny,ktorych uz rok "poznam" cez pismenka,nejdem tam s umyslom vyhrat nejake peniaze,ale samozrejme nechcem ani nikomu zacvakat letnu dovolenku
-proste mne osobne by sa viac pacili veci ako gitara,harmonika,gulas,pivo,zabava a nie len pokrove kufriky.....
-idem tam s tym,ze spoznam ludi rovnakej krvnej skupiny,ktorych uz rok "poznam" cez pismenka,nejdem tam s umyslom vyhrat nejake peniaze,ale samozrejme nechcem ani nikomu zacvakat letnu dovolenku
-proste mne osobne by sa viac pacili veci ako gitara,harmonika,gulas,pivo,zabava a nie len pokrove kufriky.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Pravdu povediac, od Yegona by som sa pri live cash veľmi neučil, on s tým nemá veľmi skúsenosti a je to yegon*
Nevidel by som tragicky, ako som povedal, pri 2/5sk neprehráš za večer viac ako 1500, čo 50e, teda nič čo by niekomu zaplatilo dovolenku.
Ako mne je jedno čo tam budete robiť, bohužiaľ som mimo, ale ísť na chatu, kde sa nedá hrať futbal, nie sú tam baby a je tam 30 pokrových hráčov, nehrať poker mi príde ako masochizmus, ale ako si povedal, proti gustu žiaden dišputát
*yegon = tutovkár
Yegon = Yegon
Nevidel by som tragicky, ako som povedal, pri 2/5sk neprehráš za večer viac ako 1500, čo 50e, teda nič čo by niekomu zaplatilo dovolenku.
Ako mne je jedno čo tam budete robiť, bohužiaľ som mimo, ale ísť na chatu, kde sa nedá hrať futbal, nie sú tam baby a je tam 30 pokrových hráčov, nehrať poker mi príde ako masochizmus, ale ako si povedal, proti gustu žiaden dišputát
*yegon = tutovkár
Yegon = Yegon
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
a jako spravni pokeristi nemuzeme prece zapomenout na to, ze se budeme vsazet
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
nebo bychom tam mohli dotahnout nb, pripojit se na net a hrat na dataprojektoru vsichni a rikat si, proc by to tak kdo zahral
-
spax napísal:nebo bychom tam mohli dotahnout nb, pripojit se na net a hrat na dataprojektoru vsichni a rikat si, proc by to tak kdo zahral
a mozno by sme si mohli doniest MAGIC THE GATHERING A TREJDOVAT SI KARTICKY !!!!
cmon ideme na chatu nie na detsky vylet
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:spax napísal:nebo bychom tam mohli dotahnout nb, pripojit se na net a hrat na dataprojektoru vsichni a rikat si, proc by to tak kdo zahral
a mozno by sme si mohli doniest MAGIC THE GATHERING A TREJDOVAT SI KARTICKY !!!!
random gay sex imo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
w4444x napísal:spax napísal:nebo bychom tam mohli dotahnout nb, pripojit se na net a hrat na dataprojektoru vsichni a rikat si, proc by to tak kdo zahral
tak imho, kdyz tam chcete hrat cg a divat se na to, jak kdo hraje a hrat to mezi sebou, tak mi tohle prijde jako nejjednodussi napad
-
ja navrhujem strip poker
samozrejme nejaky net a nb bude good
samozrejme nejaky net a nb bude good
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.