Holdem manager
Re: Holdem manager
Tak jsem šel podle tohodle návodu a nic... http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... ?faqid=127
Pak jsem omylem kliknul na Database management a vyskočilo na mě tohle:
což asi bude příčina problému... Asi tak nějak tušim co to po mě chce abych vypnul, ale nemůžu to za Boha najít... Tak kdyby mi někdo uměl pomoct, tak bych byl vděčný..
to Vlade: hraju u Ladbrokers poker (microgaming) a nikde jsem nenašel, jestli mam zaplé automatické ukládání (v options to neni, takže je podle mě defaultně nastaveno aby se to ukládalo)
Btw, když jsem teď zapnul HM a dal auto import files, tak to importovalo nějakých 100 hand (a hned pod tim 100 dupliucates). Pak když jsem odehrál nějakou hru, tak tam vždycky skočilo tohle:
takže jako když to pozná změnu v souboru, ale handu to nenačte...
Se z toho asi brzo zbláznim...
Pak jsem omylem kliknul na Database management a vyskočilo na mě tohle:
což asi bude příčina problému... Asi tak nějak tušim co to po mě chce abych vypnul, ale nemůžu to za Boha najít... Tak kdyby mi někdo uměl pomoct, tak bych byl vděčný..
to Vlade: hraju u Ladbrokers poker (microgaming) a nikde jsem nenašel, jestli mam zaplé automatické ukládání (v options to neni, takže je podle mě defaultně nastaveno aby se to ukládalo)
Btw, když jsem teď zapnul HM a dal auto import files, tak to importovalo nějakých 100 hand (a hned pod tim 100 dupliucates). Pak když jsem odehrál nějakou hru, tak tam vždycky skočilo tohle:
takže jako když to pozná změnu v souboru, ale handu to nenačte...
Se z toho asi brzo zbláznim...
-
Ricta - Príspevky: 187
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Hi, dotaz... potreboval by som nejaké info ohľadne importovania databáz do HM. O čo ide... používal som PT3 a teda mám stats na hráčov tam. No a chcel by som začať viac využívať HM a uplatniť tie info čo mám v PT3. Poradí mi niekto nejako rozumne - postup? Ako ich naimportujem do mojej databázy v HM? Dík...
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ricta... Ten table scaner... to asi viem. Ak ide o PS, tam musíš mať nastavenú tú medium - veľkosť písma. Musíš mať vo Viste vypnuté vyhlaďovanie textu. Doma sa možem pozrieť presne, kde a čo. Tu nemám Visty.
-
Už sa neunúvajte s radou... poriešené.
-
Mam jednu licenciu navyše HM smal stakes ak by mal niekto zaujem možeme sa dohodnuť.
-
skallo18 - Príspevky: 90
- Založený: Jún 2007
Hufelix napísal:Ricta... Ten table scaner... to asi viem. Ak ide o PS, tam musíš mať nastavenú tú medium - veľkosť písma. Musíš mať vo Viste vypnuté vyhlaďovanie textu. Doma sa možem pozrieť presne, kde a čo. Tu nemám Visty.
Ok, když budeš mít čas tak se mrkni... Dík
-
Ricta - Príspevky: 187
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Ahoj uz sa to tu niekto pytal ale spytam sa zase.
Mohli by ste mi pls poradit ako mam naimportovat hands z Noiq?
Popripade mohli by ste mi dat link a nejaky ten postup co mam stiahnut...?
mam aj licenciu len este som nevložil kod, takze mam zatial len trial verziu....... tak chcem najprv vyriesit to s NOIQ
Dík
mam aj licenciu len este som nevložil kod, takze mam zatial len trial verziu....... tak chcem najprv vyriesit to s NOIQ
Dík
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
ma niekto possledne dva dni problem s ongamom a HM _
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Paliking napísal:Ahoj uz sa to tu niekto pytal ale spytam sa zase.
Dík
stiahnut nepotrebujes nic, len nastavit adresar do ktoreho noiq uklada handhistory
u mna je to takto
v noiq klientovi musis mat nastavene nech sa ukladaju HH na disk je to v menu options uplne dole
takto nejako
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
hen z pred 4 rokov typkovi pomozes a mne nie yegone ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.