Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdov blog

Odoslaťod mysak 23 Máj 2009 12:09

tipuju to, ze padnes na uplnou nulu timto stylem.
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TuKE 23 Máj 2009 12:17

wizdo napísal:Len si obcas rad zahram dobru omahu :fish: :wall: :evil:

Nič v zlom, neber to pls ako útok, skôr ako konštatovanie. Osobne si myslím, že tvoja Omaha je približne na rovnakej úrovni ako moja, akurát čo sme hrali, tak si hral podstatne pasívnejšie. Ja osobne by som sa bál sadnúť si už na NL100, neviem si predstaviť, ako si môžeš sadnúť na NL400, cítiť sa komfortne a hrať svoju A hru. Pochybujem, že máš dostatočný BR na NL100, takže hranie NL400 je IMO hrozná somarina.

Keď som bol mladší a hlúpejší, tiež som za jednu noc z NL25 Holdem vliezol postupne až na NL200, kde som "uluckoval" (redrawol som FH proti dvom papagájom so straightom) ruku, v ktorej som hral o svoje posledné prachy. Viackrát som to nespravil, uvedomil som si možné dôsledky.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod vlade 23 Máj 2009 12:26

Podla mna je Omaha strasny gambling a rozdiel medzi priemernym hracom a top hracom neni az taky velky, kedze po flope je kazda druha situacia 50/50 :D.

Skuste Omahu H/L, to je pekna hra :)
Prílohy
omaha8.gif
omaha8.gif (17.73 ) Zobrazená 1883 krát
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod wizdo 23 Máj 2009 12:35

TuKE napísal:Nič v zlom, neber to pls ako útok, skôr ako konštatovanie. Osobne si myslím, že tvoja Omaha je približne na rovnakej úrovni ako moja, akurát čo sme hrali, tak si hral podstatne pasívnejšie

No ako útok to vonkoncom neberem z takých vecí som vyrástol už dávno. Ale zase TuKE to čo hrám v HU a to čo hrám ja na 6max sú 2 veci kilometer od seba. Ja nie som HU hráč, na to nemám agresivitu. Takže úrovne našej omahy by som nerozoberal...

Nehrám svoju A hru, to je pravda ale zato hrám na hraniciach svojich možností. Možno ti to príde divné ale ja sa na PL200+ cítim pod tak obrovským tlakom, že hrám omahu asi na najvyššej mojej úrovni...

Toť vsio...vždy sa poučím že to nesmiem robiť, ale moje gamblerské a ziskuchtivé hráčske ja ma už len niekedy prebije. Je to pokrok od čias kedy som toto robil normálne. Moje gamblerská časť proste občas potrebuje vybiť sa, netvrdím že nemám strach že nato doplatím, ale dusiť ju v sebe je tá horšia varianta a preto občas popustím vyletím na PL200 a hrám megatight( keso vo svojich najviac nit casom je loose oproti tomu co tam ja stvaram) s tým že nabažiť gamblerskú časť a rýchlo preč.
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod tucniak 23 Máj 2009 12:37

liecba imo :pepi:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod wizdo 23 Máj 2009 12:40

vlade napísal:Podla mna je Omaha strasny gambling a rozdiel medzi priemernym hracom a top hracom neni az taky velky, kedze po flope je kazda druha situacia 50/50 :D.

Skuste Omahu H/L, to je pekna hra :)

HI LO je fajn....a co sak HI LO je 50: 50 po floep vacsinou tiez, 50% ide na HI vyhru a 50% ide na LOW vyhru :ROFL: :ROFL:
wizdo

Odoslaťod wizdo 23 Máj 2009 12:42

tucniak napísal:liecba imo :pepi:

ako? kazajka a predomnou budu hrat karty daju mi AA na flop AAx a povedia ze jaj sorry sak ty nehras :wall: :wall: :lol2:
wizdo

Odoslaťod yegon 23 Máj 2009 12:45

Nakoniec ma to jemne vytiltovalo a sadol som na PL400 a PL200 k slusnym ludom a vyhral si prehrate money naspat a s drobnou vyhrou. Ono je to sranda, ake giganticky je rozdiel medzi PL50 a PL200. OFC som si nasiel limp/call fishky a pekne ich oberal.

nerozumiem tomu, akoze tiez zastavas nazor ze lepsie sa hra a lahsie sa vyhrava s ludmi ktori hraju lepsie? alebo mi nieco uniklo?
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 23 Máj 2009 12:51

yegon napísal:
Nakoniec ma to jemne vytiltovalo a sadol som na PL400 a PL200 k slusnym ludom a vyhral si prehrate money naspat a s drobnou vyhrou. Ono je to sranda, ake giganticky je rozdiel medzi PL50 a PL200. OFC som si nasiel limp/call fishky a pekne ich oberal.

nerozumiem tomu, akoze tiez zastavas nazor ze lepsie sa hra a lahsie sa vyhrava s ludmi ktori hraju lepsie? alebo mi nieco uniklo?

-inak aj ja ked hram obcas 30-50 $ SNG tak mam pocit,ze proti lepsim hracom sa hra "lahsie",lebo na pushe poslusne skladaju a nedorovnaju ta s K6 alebo s 22,ale je to somarina,vsak to predsa chceme aby nas tak dorovnavali,ze obcas uluckuju je ok,na to stacia odolne nervy(neviete kde sa daju kupit? :D ) a dobry br managment
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 23 Máj 2009 12:57

ludia asi maju radost z toho ze proti lepsim hracom im pri ABC hre klesa variance a neuvedomuju si ze tym im klesa aj winrate alebo ROI pretoze superi nerobia tolko chyb ako zli hraci
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!