Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdov blog
tipuju to, ze padnes na uplnou nulu timto stylem.
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
wizdo napísal:Len si obcas rad zahram dobru omahu
Nič v zlom, neber to pls ako útok, skôr ako konštatovanie. Osobne si myslím, že tvoja Omaha je približne na rovnakej úrovni ako moja, akurát čo sme hrali, tak si hral podstatne pasívnejšie. Ja osobne by som sa bál sadnúť si už na NL100, neviem si predstaviť, ako si môžeš sadnúť na NL400, cítiť sa komfortne a hrať svoju A hru. Pochybujem, že máš dostatočný BR na NL100, takže hranie NL400 je IMO hrozná somarina.
Keď som bol mladší a hlúpejší, tiež som za jednu noc z NL25 Holdem vliezol postupne až na NL200, kde som "uluckoval" (redrawol som FH proti dvom papagájom so straightom) ruku, v ktorej som hral o svoje posledné prachy. Viackrát som to nespravil, uvedomil som si možné dôsledky.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Podla mna je Omaha strasny gambling a rozdiel medzi priemernym hracom a top hracom neni az taky velky, kedze po flope je kazda druha situacia 50/50 .
Skuste Omahu H/L, to je pekna hra
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
TuKE napísal:Nič v zlom, neber to pls ako útok, skôr ako konštatovanie. Osobne si myslím, že tvoja Omaha je približne na rovnakej úrovni ako moja, akurát čo sme hrali, tak si hral podstatne pasívnejšie
No ako útok to vonkoncom neberem z takých vecí som vyrástol už dávno. Ale zase TuKE to čo hrám v HU a to čo hrám ja na 6max sú 2 veci kilometer od seba. Ja nie som HU hráč, na to nemám agresivitu. Takže úrovne našej omahy by som nerozoberal...
Nehrám svoju A hru, to je pravda ale zato hrám na hraniciach svojich možností. Možno ti to príde divné ale ja sa na PL200+ cítim pod tak obrovským tlakom, že hrám omahu asi na najvyššej mojej úrovni...
Toť vsio...vždy sa poučím že to nesmiem robiť, ale moje gamblerské a ziskuchtivé hráčske ja ma už len niekedy prebije. Je to pokrok od čias kedy som toto robil normálne. Moje gamblerská časť proste občas potrebuje vybiť sa, netvrdím že nemám strach že nato doplatím, ale dusiť ju v sebe je tá horšia varianta a preto občas popustím vyletím na PL200 a hrám megatight( keso vo svojich najviac nit casom je loose oproti tomu co tam ja stvaram) s tým že nabažiť gamblerskú časť a rýchlo preč.
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
liecba imo
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
vlade napísal:Podla mna je Omaha strasny gambling a rozdiel medzi priemernym hracom a top hracom neni az taky velky, kedze po flope je kazda druha situacia 50/50 .
HI LO je fajn....a co sak HI LO je 50: 50 po floep vacsinou tiez, 50% ide na HI vyhru a 50% ide na LOW vyhru
- wizdo
tucniak napísal:liecba imo
ako? kazajka a predomnou budu hrat karty daju mi AA na flop AAx a povedia ze jaj sorry sak ty nehras
- wizdo
Nakoniec ma to jemne vytiltovalo a sadol som na PL400 a PL200 k slusnym ludom a vyhral si prehrate money naspat a s drobnou vyhrou. Ono je to sranda, ake giganticky je rozdiel medzi PL50 a PL200. OFC som si nasiel limp/call fishky a pekne ich oberal.
nerozumiem tomu, akoze tiez zastavas nazor ze lepsie sa hra a lahsie sa vyhrava s ludmi ktori hraju lepsie? alebo mi nieco uniklo?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:Nakoniec ma to jemne vytiltovalo a sadol som na PL400 a PL200 k slusnym ludom a vyhral si prehrate money naspat a s drobnou vyhrou. Ono je to sranda, ake giganticky je rozdiel medzi PL50 a PL200. OFC som si nasiel limp/call fishky a pekne ich oberal.
nerozumiem tomu, akoze tiez zastavas nazor ze lepsie sa hra a lahsie sa vyhrava s ludmi ktori hraju lepsie? alebo mi nieco uniklo?
-inak aj ja ked hram obcas 30-50 $ SNG tak mam pocit,ze proti lepsim hracom sa hra "lahsie",lebo na pushe poslusne skladaju a nedorovnaju ta s K6 alebo s 22,ale je to somarina,vsak to predsa chceme aby nas tak dorovnavali,ze obcas uluckuju je ok,na to stacia odolne nervy(neviete kde sa daju kupit? ) a dobry br managment
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ludia asi maju radost z toho ze proti lepsim hracom im pri ABC hre klesa variance a neuvedomuju si ze tym im klesa aj winrate alebo ROI pretoze superi nerobia tolko chyb ako zli hraci
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.