lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
to iba ta posledna, river bol asi blank ked som vyhral
som zistil ze converter nezvlada ked sa dostanem allin a v HH je ze mne alebo superovi vratilo nejake chipy lebo jeden z nas mal viac. V hh je to ako hero wins xxx a converter to poklada za koniec hry a dalsie streets neparsuje, ked si to vsimnem tak ten riadok zmazem ale tu ma to netrklo
som zistil ze converter nezvlada ked sa dostanem allin a v HH je ze mne alebo superovi vratilo nejake chipy lebo jeden z nas mal viac. V hh je to ako hero wins xxx a converter to poklada za koniec hry a dalsie streets neparsuje, ked si to vsimnem tak ten riadok zmazem ale tu ma to netrklo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
No dobre, ale v akej herni to hrávaš? Som myslel, že na PS a teda, že ak používaš ten DC konvertor, tak by sa to malo zobrazovať OK. Teda aspoň mne sa to zobrazuje OK
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
pouzivam DC convertor ale HM nejak upravuje handhistories zrejme tam je pes zakopany
dnes asi hrat poker nebudem, prave som sa vratil z pripravnej 48km tury z kamzika smeron na pezinsku babu a spat, trvalo mi to 8 hodin a som rozbity ako ciganska hracka, mam zimnicu a asi umriem
ak to prezijem tak mam plane ist s bratrancom o 2 tyzdne 100km pochod takze to uz umriem na 100%
rad som vas spoznal
dnes asi hrat poker nebudem, prave som sa vratil z pripravnej 48km tury z kamzika smeron na pezinsku babu a spat, trvalo mi to 8 hodin a som rozbity ako ciganska hracka, mam zimnicu a asi umriem
ak to prezijem tak mam plane ist s bratrancom o 2 tyzdne 100km pochod takze to uz umriem na 100%
rad som vas spoznal
-
yegon napísal:...100km pochod...
to ma aky zmysel?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
pochodis kusok:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Takze na chatu nedojdes? Zaplatil si aspon ?
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:Takze na chatu nedojdes? Zaplatil si aspon ?
yegon na chatu pride.......peso
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Yegon sa nám zbláznil.
R. I. P.
R. I. P.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
noc som prezil ale mam iste (rozumej katastrofalne) bolesti a nohy zospodu rozhrhane ako keby som ich nechal ozuzlat piraniam takze len krivkam a chalani v robote zo mna urcite budu mat srandu - idem sa nastopat ibalginom aby som mohol aspon ako tak fungovat
na chatu pridem, tura tam je sucastou pripravy na 100km pochod ktory planujem tyzden nato ale obavam sa ze to nedam
zmysel je v tom ze uz 2 roky sa chystam na trnavsku stovku a nikdy mi to nevyjde. Je to masova akcia - pochod z bratislavskej zeleznicnej stanice cez karpaty do brezovej. Tento rok presne na ten datum (predvcerom) pripadla svadba kamaratky takze som zase raz nemohol ist. Vcera som dal prvu 1/4 tej trasy a vratil som sa naspat - jedina vec ktora mi dava sancu na uspech na kompletnej stovke je to ze som prepalil tempo a tych 48km som dal za 8 hodin pricom na 100ku byva zvykom tych 22+. Musim vymysliet aj nejaky rozumny sposob ochrany noh lebo ked ti na 40-tom kilometri praskne pluzgier ktory sa vytvoril pod pluzgierom ktory praskol 20km predtym tak to dost brani slobode pohybu
na chatu pridem, tura tam je sucastou pripravy na 100km pochod ktory planujem tyzden nato ale obavam sa ze to nedam
zmysel je v tom ze uz 2 roky sa chystam na trnavsku stovku a nikdy mi to nevyjde. Je to masova akcia - pochod z bratislavskej zeleznicnej stanice cez karpaty do brezovej. Tento rok presne na ten datum (predvcerom) pripadla svadba kamaratky takze som zase raz nemohol ist. Vcera som dal prvu 1/4 tej trasy a vratil som sa naspat - jedina vec ktora mi dava sancu na uspech na kompletnej stovke je to ze som prepalil tempo a tych 48km som dal za 8 hodin pricom na 100ku byva zvykom tych 22+. Musim vymysliet aj nejaky rozumny sposob ochrany noh lebo ked ti na 40-tom kilometri praskne pluzgier ktory sa vytvoril pod pluzgierom ktory praskol 20km predtym tak to dost brani slobode pohybu
-
pokerportal je jedna banda zhnitych lenivcov (nie ty yegon)...trenuj a das to takato turistika ma svoje caro.
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.