Full Tilt Poker
Re: 1 vklad
Pravdu mas, ani ja to tam nemam, nemozes pouzit netteler alebo moneybookers? Na tieto dve internetove penazenky dostnes peniaze z kreditky v momente.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: 1 vklad
jak to tak sleduju tak si budu muset něco z toho založit..ještě poraď co je výhodnější :)
- Liliputek
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: 1 vklad
Moneybookers je uplne v pohode, neviem povedat ci je netteler vyhodnejsi, pretoze ta sluzba pre slovakov nefunguje.
MB ma poplatky za vyber 1.8 Eura na kreditku aj na ucet a posielanie z MB na MB maximalne 0.5 Eura tusim. Zalozenie moneybookers je zadarmo
MB ma poplatky za vyber 1.8 Eura na kreditku aj na ucet a posielanie z MB na MB maximalne 0.5 Eura tusim. Zalozenie moneybookers je zadarmo
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: 1 vklad
výběr na kreditku ??? to mě nějakou pošlou ?? nebo tu co mám si zadám do jejich databáze??
- Liliputek
Re: Re: Re: Re: Re: 1 vklad
už jsem to registroval....už to skoro chápu :)
- Liliputek
Re: Re: su
No fakt jsou, vetsinou jsou toho typu, ze prvni postupuje do nejake dalsi kvalifikace na nejaky vetsi turnaj. Ale tyto S'n'G nemaji s pokrem vubec nic spolecneho. Prvni pulhodinu je to tak, ze 80% hracu da all-in. Vyjde vyjde, nevyjde nevyjde, hodim si dalsi. A kdyz vyjde a ma clovek tak 5-6x pocatecni stack, tak pak uz se da trochu hrat. Dalsich 20 minut foldovat a pak bude mozna poker. Jednou jsem takovy vyhral, ale v dalsi kvalde uz uspech nebyl.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.