keso26 napísal:Ale ako vravim, v pohode mi posli aj 20 fotiek, ja to vo photoshope spravim za 2 minuty
To robíš ručne prosím pekne?
Skúšal si už niekedy Zoner?
keso26 napísal:Ale ako vravim, v pohode mi posli aj 20 fotiek, ja to vo photoshope spravim za 2 minuty
http://hokej.idnes.cz/kral-oveckin-je-nejuzitecnejsim-hokejistou-nhl-podle-novinaru-i-hracu-1zk-/nhl.asp?c=A090619_065924_nhl_par
TuKE napísal:keso26 napísal:Ale ako vravim, v pohode mi posli aj 20 fotiek, ja to vo photoshope spravim za 2 minuty
To robíš ručne prosím pekne?
Skúšal si už niekedy Zoner?
yegon napísal:ja som pre manzelku vyvinul najjednoduchsiu metodu zmensovania obrazkov na svete ku ktorej nepotrebujes ziaden softver
1. otvoris si folder s fotkami a oznacis tie ktore chces zmensit - mozes aj po jednej alebo drzis stlaceny CTRL a klikas mysou na obrazky a tie sa ti pridavaju k oznacenym (CTRL+A oznaci vsetko)
2. ked mas oznacene fotky tak na jednu z nich kliknes PRAVYM tlacitkom na myske a zvolis Send to -> mail recipient
3. vyskoci ti okienko ktore sa ta pyta ci chces fotky pred poslanim zmensit a ak kliknes na "show more options" tak si mozes vybrat aj rozmer
4. ked das ok tak ti to fotky zmensi a prida do novej mailovej spravy - tam uz len das v menu File->Save attachments a ulozis si ich zmensene kam chces
na prvy pohlad to mozno znie komplikovane ale je to super funkcia aj pre posielanie fotiek takze ked si to clovek raz skusi pouziva to stale a uz to nezabudne
APminer napísal:uz bych rada neco uluckovala
keso26 napísal:APminer napísal:uz bych rada neco uluckovala
???..APik ani si sa nepochvalila ze si v tej Kanade podstupila operaciu svojho zovnajsku
APminer napísal:jinak v sobotu ti drzim palce
PS: na oplatku mi drz palce v nedeli - jde na U***et Masters do Prahy a uz bych rada neco uluckovala
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.