ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!
Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!
janko pis to radsej po madarsky lebo vidno ze tvoja uroven anglictiny je hrozna
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
janobendik napísal:- to že ovela častejšie vyhrá slabšia ruka ako štatisticky má = udržať aj najslabšie rybičky čím dlhšie v hre- ak odídu od stolov-menej hráčov- menej výberov
- Za rok v živej hre som bol svedkom pri mojom stole asi 2x čistá postupka, cca 10x poker na 1kartu, 1x na 2. to isté zaživam na nete tak za týždeň /hrám max 2 stoly/. Hlavne pre začinajúcich hráčov je "krása" dosť podstatná, čo by ich lakalo, keby zistili plnú pravdu, že k vítazstvu ti v 3/4 prípadoch stačí HigKart, alebo 1 pár, ....
toto podla mna si trepol somarinu no ukaz stats ze vyhra casto ta ruka ktora nema ...mne osobne sa stava ktora ma statisticky udrzat tak sa aj udrzi a vyhra... sem tam sa stane to je jasne ze aj prehra proste statistka ...a s tymi rybickami zase somarina...to ako pracovnici herni sedia kazdy nad jednym stolom a prihadzuju fihskam lucky rivers
nerozrpavaj ze za tyzden vidis 2x straightflush 10x quads ... postni handy
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
boze moj jano ty si to zabil ... ano prave preto aby bolo viac fisiek zakladaju herne veci ako F****Tilt poker academy,vydavaju knihy,party poker este v svojej zlatej ere mal heslo v kazdej reklame "pridte sa NAUCIT hrat poker, my vam pomozeme"
skus rozmyslat takto: regovia/dobry hraci budu hrat dlhsie lebo neBUSTNU za 2-3 dni ... cim dlhsie budu hrat tym viac raku urobia.. uz len moj pripad ked za mesiac robim rake od 1500-3000$ ... mi povedz kolko fishiek treba na taky rake ty hlupak s prepacenim ...fakt ces hrat poker pro ale pritom nerozmyslas ... nechcel som ta urazit ale proste z ludi ako si ty ludia trochu rozumnejsi tahaju penazie v hrach ako je poker
skus rozmyslat takto: regovia/dobry hraci budu hrat dlhsie lebo neBUSTNU za 2-3 dni ... cim dlhsie budu hrat tym viac raku urobia.. uz len moj pripad ked za mesiac robim rake od 1500-3000$ ... mi povedz kolko fishiek treba na taky rake ty hlupak s prepacenim ...fakt ces hrat poker pro ale pritom nerozmyslas ... nechcel som ta urazit ale proste z ludi ako si ty ludia trochu rozumnejsi tahaju penazie v hrach ako je poker
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Ach jaj, preco kazda konfrontacia online vs live musi skoncit vzajomnym napadanim?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Ach jaj, preco kazda konfrontacia online vs live musi skoncit vzajomnym napadanim?
tak tak .. podaktori si tu na seba dobru reklamu prilis nerobia
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
musim suhlasit, uroven prispekvkov niektorych ludi je alarmujuco zla
zacinam mat pocit ze sem chodim uz iba viacmenej kvoli 3-4 blogom, do ostatnych tem sa pomaly bojim kliknut a ani clanky ma akosi nevedia zaujat
zacinam mat pocit ze sem chodim uz iba viacmenej kvoli 3-4 blogom, do ostatnych tem sa pomaly bojim kliknut a ani clanky ma akosi nevedia zaujat
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
janobendik napísal: - Za rok v živej hre som bol svedkom pri mojom stole asi 2x čistá postupka, cca 10x poker na 1kartu, 1x na 2. to isté zaživam na nete tak za týždeň /hrám max 2 stoly/.
však to je OK : - za rok jsi na Live nahral kolik ruk ? vis kolik ruk se rozda za tyden napr. na Stars ? a mas tady statistiku a pravdepodobnost ...................
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
ja viem preco to tak je? mate niekto rad jehovistov? asi vacsina ludi ich neznasa lebo su otravni. Cloveka vzdy dokaze strasne vytocit ked mu niekto vysvetli vyhody niecoho (krestanstva, online pokru, live pokru) a miesto toho aby ho nechal rozhodnut sa mu bude tu svoju "pravdu" dokola vnucovat, napadat ho alebo si z neho robit srandu ak na nu nepristupi.
Toto sa tu deje z oboch stran onlinenistov aj liveistov, zacne to vzdy nevinne niekto napise svoj nazor, druhy nanho zareaguje ale najde sa dost ludi (na oboch stranach) ktorym napisanie svojho nazoru nestaci, musia sa snazit vnucovat ho ostatnym a zosmiesnovat tych ktori sa s nimi nezhodnu
neobhajujem teraz ani jednu stranu, zastupcovia "jehovistov" su na oboch stranach, bohuzial mnohi z nich si to nie su ani schopni priznat, takze neviem naco to vlastne pisem ale uz to mazat nebudem ked to mam hotove
Toto sa tu deje z oboch stran onlinenistov aj liveistov, zacne to vzdy nevinne niekto napise svoj nazor, druhy nanho zareaguje ale najde sa dost ludi (na oboch stranach) ktorym napisanie svojho nazoru nestaci, musia sa snazit vnucovat ho ostatnym a zosmiesnovat tych ktori sa s nimi nezhodnu
neobhajujem teraz ani jednu stranu, zastupcovia "jehovistov" su na oboch stranach, bohuzial mnohi z nich si to nie su ani schopni priznat, takze neviem naco to vlastne pisem ale uz to mazat nebudem ked to mam hotove
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:takze neviem naco to vlastne pisem ale uz to mazat nebudem ked to mam hotove
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
HOWGH
nebo jak se to piše
nebo jak se to piše
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.