Sunwu napísal:rigged!
Rigged by to bolo, keby ste mali vsetci traja AA .
Sunwu napísal:rigged!
dzejkej napísal:Sunwu napísal:rigged!
Rigged by to bolo, keby ste mali vsetci traja AA .
Pepi napísal:...
buschle napísal:Pepi napísal:...
ja som poslednu hru HU NL100 co som hral prehral proti Royal flushu . 5minut predtym ako ma super vybavil s quads proti top fullhousu.
Vtedy som to uzavrel na NOIQ pokri .
..to zas ale nebol dovod skoncenia tam , skoncil som tam preto lebo mi nechceli dat Clearnuty first depozit bonus ze som prekrocil 50% rake... cez tie ich bonusy tam.
fidelko napísal:Zatialco pri SNG su dlhodobo smola a stastie uplne vyrovnane,tam ked chytim zopar badbeatov,tak uplne kludne si pockam,kedy naopak pomozu mne.To pri cash tam by som ten pomer odhadol na 80/20 v moj neprospech.
fidelko napísal:Druha vec ,kde vidim velky rozdiel je naozaj vyherna kombinacia-pri SNG velmi casto aj vyssia karta,pri cash hadam ani neexistuje aby niekto vyhral na vyssiu kartu-tam naopak ta biju ciste postupky proti fullhousu,running flushe proti postupkam a setom ako na beziacom pase.
fidelko napísal:Zatialco pri SNG su dlhodobo smola a stastie uplne vyrovnane,tam ked chytim zopar badbeatov,tak uplne kludne si pockam,kedy naopak pomozu mne.To pri cash tam by som ten pomer odhadol na 80/20 v moj neprospech.
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.