ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Odoslaťod 7castle 07 Júl 2009 20:24

Par dni splavujem Hron a ked sa vratim je tu zas 70 prispevkov k starej znamej teme...

Pokial ide o rigged online, uplne to vystihol Buschle imo, herne rigged nie su, pokusy o collusion su, rozsah ktoremu veria Jano a Tommy je nerealny, etc...

Co fakt nechapem naco su dobre tie urazky, osobne vypady a agresivita (miskokvo, tommyke, w4444x), a najma ten pissing contest. Jeez sak nech si kazdy hra to svoje, a vsetci budeme stastni.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod APminer 07 Júl 2009 21:19

7castle napísal:.................

:good:

ale jak tu nekdo napsal, zda se mi, ze nick "janobendik" pise takove prispevky, ze mam pocit, ze to neni skutecny J.B. ............
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod w4444x 07 Júl 2009 22:41

huh kde ja koho urazam :D ? to ze som povedal ze nech to radsej napise v inom jazyku lebo street flush a rakbag ma vytacaju :) ale inak nemam proti nikomu a nicomu problem :)
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod buschle 08 Júl 2009 07:08

w4444x napísal: nemam proti nikomu a nicomu problem :)

to hovoris len preto, lebo nechces dostat po papuli ked sa nahodou kvalifikujes niekam na live cez tie tvoje stepy :lol2:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod roche01 08 Júl 2009 08:23

7castle napísal:Par dni splavujem Hron

Nesplavovali ste Hron aj cez Brezno? Stretli sme tam nejakých poničených :trikoza3: borcov, čo okolo 8.00 ráno sedeli pred stanmi na lavičke a popíjali Corgoňa
:beer: a veľmi sa im do tých lodičiek veru nechcelo. (Ktovie, či to nakoniec nezbehli autobusom).

7castle napísal:Co fakt nechapem naco su dobre tie urazky, osobne vypady a agresivita.

:good: Absolútny súhlas. Ohľadne tých večných výziev: "Príď na live, zložíme do banku HDP Somálska a Etiópie a uvidíme kto je aký borec": Keď si prečítam spôsob komunikácie týchto vyzývateľov (4. cenová skupina a nižšie), tak je na mieste otázka: Prečo by som sa mal s takýmito ľuďmi stretnúť? Čo mi takéto stretnutie môže dať? Aj keby to boli totálne najlepší live hráči pokru na svete, pokiaľ má takúto kultúru vyjadrovania online, prečo si mám myslieť, že live sa vyjadruje a správa inakšie? Nech si to nikto neberie osobne: Ale ani hráča typu Hellmutha nemusím osobne spoznať, práve kvôli jemu správaniu (a teraz nemám na mysli správanie pri stole, kde to môžem považovať za súčasť stratégie vytáčať súperov). To by som radšej spoznal 7castla, vladeho, roya, yegona a ďalších, ktorí hrajú live alebo online a na chate sa vždy vyjadrujú korektne bez osobných útokov.
Na druhú stranu ani online hráči nie sú neviniatka a pri mnohých hráčoch mám už poznámky (okrem info o ich hre), ktoré ma varujú, že ak pochválim cez chat ich hru, tak sa mi na oplátku vráti kopec nadávok a urážok, ako zle som hru zahral a som len "lucky bastard".
Takže, bez ohľadu na názor, či je poker rigged, otázka skôr znie: Akú reklamu robia niektorí hráči "tej svoje variante" pokru?
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod APminer 08 Júl 2009 09:16

roche01 napísal: ........ 7castla, vladeho, roya, yegona a ďalších, ktorí ................ sa vždy vyjadrujú korektne bez osobných útokov.

:lol2: to bych si nebyl tak jistý :lol2: :lol2: :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod roche01 08 Júl 2009 09:20

APminer napísal:
roche01 napísal: ........ 7castla, vladeho, roya, yegona a ďalších, ktorí ................ sa vždy vyjadrujú korektne bez osobných útokov.

roya poznám osobne, takže ten je celkom ok. A na ostatných si dám dodatočne ban, ak ich spoznám :lol2: .
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod APminer 08 Júl 2009 09:25

roche01 napísal:
APminer napísal:

roya poznám osobne, takže ten je celkom ok. A na ostatných si dám dodatočne ban, ak ich spoznám :lol2: .

právě, že ja je znám všechny napsane a ještě několik navíc :crazy:
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod janobendik 08 Júl 2009 10:02

Ahojte. K roche, Vieš máš pravdu. Na druhej strane daj návrh ako ukludnit ináč frajera, ktorý tuna /pre stovky hráčov/ kričí akí sú live hráči debili, lebo hrajú skoro všetky ruky, sedia v kúdoloch dymu, nevážia si peniaze ..... a on v sterilnom prostredí mamičkinej kuchyne le na rake točí tisíce doláčov......!!!!!!!!!!!!!!!
Mám ho urážať?, nadavať mu? ...... NIE Ja mu dám výzvu, keď je taký dobrý a presvedčený v svojej suverenite nech to dokáže za pokrovým stolom!! PS. Suma bola adekvátna k mesačnému rake 3000.
Niektorí, podotýkam, naozaj iba niektorí , sme tuna hráči a hráči sú už raz takí, moj zlatý roche, chcú hrať o peniažky!! AJ O TVOJE peniažky!! mimochodom nedáme partičku? :) :crazy: :D
APminer, proč te zajima muj nick? Znaš se s janem osobne? ;)
PS. Včera som zase zahral net-turnaj na CDpoker 50K gar. /teraz iba 6.miesto/ a počas turnaja - necelých 6 hodín, sme mali pri mojom stole 3 pokre a 1 čistú postupku a asi 1Ox plný dom proti plný dom /to aby som w4X4 nevytočil/!! NORMÁLNE NIE??
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod APminer 08 Júl 2009 10:21

janobendik napísal: APminer, proč te zajima muj nick? Znaš se s janem osobne? ;)

neznam ;), jen jsem vyjadril svuj pocit a tvoje odpoved mi jeste vic pripada, ze ty nejsi J.B - ale muzu se mylit :pardon:

PS: " ... 3 pokre a 1 čistú postupku a asi 1Ox plný dom proti plný dom ... " - asi nejak tyto handy pritahujes, ja hravam skoro denne nekolik (malych) turnaju a takovou kumulaci jsem jeste nevidel :(
Obrázok používateľa
APminer

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!