Freeroll Liga

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Freeroll Liga

Odoslaťod Zavrelak 08 Júl 2009 16:48

tak ten turnaj byl nebo ne jinak dnes tam sou 2 freerolly docela zajimavy...... :P
Zavrelak

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Tchaban 12 Júl 2009 18:37

Škoda, že se na Lucase nesešlo dost lidí :(
Tchaban

Založený: Feb 2008

Odoslaťod vlade 12 Júl 2009 18:47

Tchaban napísal:Škoda, že se na Lucase nesešlo dost lidí :(

Skusime ho dat nastavit zasa o tyzden, musite zavolat kamosov nech idu hrat, nech sa nas tam tych 50 nazbiera. Maju taku podmienku, tak co uz s nimi :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod majoh81 12 Júl 2009 18:48

na lucase to posrali ze ho nedali vtedy ked mali a teraz to nikto nevedel ze sa dnes hra lebo to tu na fore nebolo dane skor az dnes ani ziadne odpovede na otazky preco nebol a ci bude nahradny termin nic proste to nemalo sancu ked si na lucase dali poziadavku na min 50 hracov co myslim velmi dobre vedeli ze sa nenajdu :evil:
Tak teraz sa pytam bude nahradny termin? ak ano treba to oznamit citatelom ovela skor :gl:
majoh81

Založený: Feb 2009

Odoslaťod vlade 12 Júl 2009 18:50

majoh81 napísal:na lucase to posrali ze ho nedali vtedy ked mali a teraz to nikto nevedel ze sa dnes hra lebo to tu na fore nebolo dane skor az dnes ani ziadne odpovede na otazky preco nebol a ci bude nahradny termin nic proste to nemalo sancu ked si na lucase dali poziadavku na min 50 hracov co myslim velmi dobre vedeli ze sa nenajdu :evil:
Tak teraz sa pytam bude nahradny termin? ak ano treba to oznamit citatelom ovela skor :gl:

suhlasim, ale po tom co minuly tyzden aj ked bol dohodnuty tak sa nakoniec nehral, tak som sledoval v herni ze kedy ho nastavia a hned som ho hodil na stranku. Ako som pisal vyssie, skusime ho dat buduci tyzden s tym ze registracia bude otvorena skor, aj turnaj bede skor zobrazeny v herni. Hned ako tam bude to dam na stranku samozrejme.
vlade

Odoslaťod majoh81 12 Júl 2009 19:02

diky :Yahoo!:
majoh81

Založený: Feb 2009

Odoslaťod Jokapo 13 Júl 2009 16:17

hra sa dnes na heavene, vcera som sa registroval na turnaj teraz ho v lobby nemam... :wall: :wall:
Jokapo

Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod vlade 13 Júl 2009 17:31

Jokapo napísal:hra sa dnes na heavene, vcera som sa registroval na turnaj teraz ho v lobby nemam... :wall: :wall:

turnaj tam normalne je, 58 hracov prihlasenych, skus pozriet ci nemas zapnuty nejaky filter na turnaje.
vlade

Odoslaťod gmmirets 13 Júl 2009 21:22

:sos:
Zdravím, tak som sa regol na DOYLES ROOM a chcel prihlasit do turnaja FREEROLL Ligy ale vyžaduje sa tam heslo. Ako sa dostanem k tomu heslu? Ak niekto viete :Bravo: tak helpnite prosím, vopred vďaka. :poklona:
gmmirets

Založený: Júl 2009

Odoslaťod PUMPACC 19 Júl 2009 15:35

nechce ma to regnuť na dnesny freeroll na sun poker
registroval som sa cez vas banner .

da sa pomoct.

dakujem.
Obrázok používateľa
PUMPACC

Založený: Mar 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!