Freeroll Liga
Re: Freeroll Liga
tak ten turnaj byl nebo ne jinak dnes tam sou 2 freerolly docela zajimavy......
- Zavrelak
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Škoda, že se na Lucase nesešlo dost lidí
- Tchaban
- Založený: Feb 2008
Tchaban napísal:Škoda, že se na Lucase nesešlo dost lidí
Skusime ho dat nastavit zasa o tyzden, musite zavolat kamosov nech idu hrat, nech sa nas tam tych 50 nazbiera. Maju taku podmienku, tak co uz s nimi
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
na lucase to posrali ze ho nedali vtedy ked mali a teraz to nikto nevedel ze sa dnes hra lebo to tu na fore nebolo dane skor az dnes ani ziadne odpovede na otazky preco nebol a ci bude nahradny termin nic proste to nemalo sancu ked si na lucase dali poziadavku na min 50 hracov co myslim velmi dobre vedeli ze sa nenajdu
Tak teraz sa pytam bude nahradny termin? ak ano treba to oznamit citatelom ovela skor
Tak teraz sa pytam bude nahradny termin? ak ano treba to oznamit citatelom ovela skor
- majoh81
- Založený: Feb 2009
majoh81 napísal:na lucase to posrali ze ho nedali vtedy ked mali a teraz to nikto nevedel ze sa dnes hra lebo to tu na fore nebolo dane skor az dnes ani ziadne odpovede na otazky preco nebol a ci bude nahradny termin nic proste to nemalo sancu ked si na lucase dali poziadavku na min 50 hracov co myslim velmi dobre vedeli ze sa nenajdu
suhlasim, ale po tom co minuly tyzden aj ked bol dohodnuty tak sa nakoniec nehral, tak som sledoval v herni ze kedy ho nastavia a hned som ho hodil na stranku. Ako som pisal vyssie, skusime ho dat buduci tyzden s tym ze registracia bude otvorena skor, aj turnaj bede skor zobrazeny v herni. Hned ako tam bude to dam na stranku samozrejme.
- vlade
diky
- majoh81
- Založený: Feb 2009
hra sa dnes na heavene, vcera som sa registroval na turnaj teraz ho v lobby nemam...
- Jokapo
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Jokapo napísal:hra sa dnes na heavene, vcera som sa registroval na turnaj teraz ho v lobby nemam...
turnaj tam normalne je, 58 hracov prihlasenych, skus pozriet ci nemas zapnuty nejaky filter na turnaje.
- vlade
Zdravím, tak som sa regol na DOYLES ROOM a chcel prihlasit do turnaja FREEROLL Ligy ale vyžaduje sa tam heslo. Ako sa dostanem k tomu heslu? Ak niekto viete tak helpnite prosím, vopred vďaka.
- gmmirets
- Založený: Júl 2009
nechce ma to regnuť na dnesny freeroll na sun poker
registroval som sa cez vas banner .
da sa pomoct.
dakujem.
registroval som sa cez vas banner .
da sa pomoct.
dakujem.
-
PUMPACC - Príspevky: 17
- Založený: Mar 2008
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.