NOVINKY na PP.sk
Re: NOVINKY na PP.sk
Ja len tolko, ze Jano sa dnes dockal...
Dosiel som az niekedy okolo 19:30. Mal som nabity vikend, ale tak stihol som...
Jano mal rozohraty 10 EUR double chance a aj napriek tomu, ze break bol az o nejakych 30 min. si odsadol a povenoval sa mi. Za co mu patri vdaka, lebo som chcel byt dnes uz konecne doma v nejakom normalnom case. Myslim, ze obe strany sme si povedali asi to iste, co odznelo tu v istej uzamknutej diskusii + to, ze ma Jano na mna tazke srdce za to, ze som do tej diskusii zatiahol aj jeho hernu a z mojich postov tu mohlo pre inych medzi riadkami vyzniet, ze uroven PokerBenlux naschval zhadzujem. Ja som ale priamy clovek, preto sa vyjadrujem priamo, a preto som takisto nemal zaujem sa skryvat za monitorom, ako tu napisal tommy.
Takze opakujem, ze to, co som v tej teraz uz uzamknutej diskusii o uvedenej herni napisal boli moje dve osobne skusenosti, ktore som ziskal pri mojich dvoch osobnych navstevach minuly rok. A za tym, co som napisal si stojim. Jednoducho som to tak zazil, tak som to tak napisal. Takisto som napisal, ze sa mi nepacia turnaje, ktore tam momentalne su. Aj za tym si stojim.
Chcem ale zdoraznit, ze sa v ziadnom pripade nejednalo o cielene miereny vedomy utok, ci uz ako snaha pomoct inej herni, alebo z nejakej inej pohnutky. To, co nevyhovuje mne, moze vyhovovat niekomu inemu a naopak. V tomto smere som to vysvetlil aj Janovi, no povazujem za ferove to napisat este raz aj tu.
Inak, si myslim, ze aj napriek tomu, ze mame na vela veci dost odlisne nazory to bolo kratke stretko v relativne "priatelskom" duchu. A co sa tyka toho clenstva, tak to sa vraj u nich nerusi. Bud tam hram, alebo nie. Kedze z clenstva v PB KE nevyplyvaju ziadne povinnosti, a kedze mal Jano rozohraty turnaj, tak som na tom zruseni netrval.
Dosiel som az niekedy okolo 19:30. Mal som nabity vikend, ale tak stihol som...
Jano mal rozohraty 10 EUR double chance a aj napriek tomu, ze break bol az o nejakych 30 min. si odsadol a povenoval sa mi. Za co mu patri vdaka, lebo som chcel byt dnes uz konecne doma v nejakom normalnom case. Myslim, ze obe strany sme si povedali asi to iste, co odznelo tu v istej uzamknutej diskusii + to, ze ma Jano na mna tazke srdce za to, ze som do tej diskusii zatiahol aj jeho hernu a z mojich postov tu mohlo pre inych medzi riadkami vyzniet, ze uroven PokerBenlux naschval zhadzujem. Ja som ale priamy clovek, preto sa vyjadrujem priamo, a preto som takisto nemal zaujem sa skryvat za monitorom, ako tu napisal tommy.
Takze opakujem, ze to, co som v tej teraz uz uzamknutej diskusii o uvedenej herni napisal boli moje dve osobne skusenosti, ktore som ziskal pri mojich dvoch osobnych navstevach minuly rok. A za tym, co som napisal si stojim. Jednoducho som to tak zazil, tak som to tak napisal. Takisto som napisal, ze sa mi nepacia turnaje, ktore tam momentalne su. Aj za tym si stojim.
Chcem ale zdoraznit, ze sa v ziadnom pripade nejednalo o cielene miereny vedomy utok, ci uz ako snaha pomoct inej herni, alebo z nejakej inej pohnutky. To, co nevyhovuje mne, moze vyhovovat niekomu inemu a naopak. V tomto smere som to vysvetlil aj Janovi, no povazujem za ferove to napisat este raz aj tu.
Inak, si myslim, ze aj napriek tomu, ze mame na vela veci dost odlisne nazory to bolo kratke stretko v relativne "priatelskom" duchu. A co sa tyka toho clenstva, tak to sa vraj u nich nerusi. Bud tam hram, alebo nie. Kedze z clenstva v PB KE nevyplyvaju ziadne povinnosti, a kedze mal Jano rozohraty turnaj, tak som na tom zruseni netrval.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Novinka v diskusii, hope you enjoy
(ak by si niekto nevsimol, tak su to tie taby uplne hore, kde sa prepina medzi prispevkami, blogmi, partiami a chatom)
(ak by si niekto nevsimol, tak su to tie taby uplne hore, kde sa prepina medzi prispevkami, blogmi, partiami a chatom)
-
admin - Príspevky: 22450
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
admin napísal:Novinka v diskusii, hope you enjoy
Ja osobne chodim cez link "Zobraziť nové príspevky" kde sa mi pred prispevkom zobrazuje cervena znacka, ktora mi dava info o tom ze som dane vlakno este necital.
V tomto novom systeme cez taby mi to nezobrazuje co je dost na skodu, ale niekomu to bude vyhovovat aj bez cervenych znaciek.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
co tak dat to iste aj na uvodnu stranku? btw preco vlastne neoznacuje tie neprecitane temy to by nemal byt problem
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
veery najz Vlado
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
yegon napísal:co tak dat to iste aj na uvodnu stranku? btw preco vlastne neoznacuje tie neprecitane temy to by nemal byt problem
bude to aj tam
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Horsey7 napísal:veery najz Vlado
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Vlado musim ta pochvalit. Teraz je to forum vymakane prehladne.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:Vlado musim ta pochvalit. Teraz je to forum vymakane prehladne.
jo, paradne to je, vlado je najviac najsikovnejsi admin
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:buschle napísal:Vlado musim ta pochvalit. Teraz je to forum vymakane prehladne.
jo, paradne to je, vlado je najviac najsikovnejsi admin
Veru .. minimalne na tomto fore!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.