LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
Všetko som spravil tak ako je napísane a nič. Na PS-ku mi to ide takže nechápem. Napíšte ako presne mate nastavené cesty AutoImport Folders na LuckyAcePoker, lebo už som zúfalý.
EDIT:
Alebo môže byť chyba niekde inde?
EDIT:
Alebo môže byť chyba niekde inde?
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
mam otazku ked chcem zapnut PT3 a na luckyace ktory server mam zapnut
- MojArec
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pod akú sieť patrí luckyace prosím vás?
dik
pre PT3
dik
pre PT3
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
W27 napísal:pod akú sieť patrí luckyace prosím vás?
dik
pre PT3
..pacific poker
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
buschle napísal:888
ale v PT3 je to ako pacific poker a nie 888
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
síce Ďakujem za radu, ale akosik mi blbne PT3 (OS:vista)... keď dám v PT3 auto detect v pacific poker ukaze mi že nie je schopný lokalizovať pacific poker a ešte červeným, že pacific poker nie je nainštalovaný....
riešil som to úplným odinštalovaním tak PT3 ako aj LuckyAce ale nič nepomohlo.... pls help ak niekto vie...
vďaka....
riešil som to úplným odinštalovaním tak PT3 ako aj LuckyAce ale nič nepomohlo.... pls help ak niekto vie...
vďaka....
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
W27 napísal:síce Ďakujem za radu, ale akosik mi blbne PT3 (OS:vista)... keď dám v PT3 auto detect v pacific poker ukaze mi že nie je schopný lokalizovať pacific poker a ešte červeným, že pacific poker nie je nainštalovaný....
vďaka....
musis si to manualne nastavit,pozriet kde sa ti uklada hand history atd
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
WINDOWS 7
Chcel som sa opytat ci niekto nepouziva Windows 7 plus lucky ace soft ... a ze ci mu to ide v poriadku ... (lebo mne nie)
neviem sa dostat do settings ... gameplay, graphics a sound mam zosednute, ako keby som ani nebol prihlaseny a hand history ked otvorim tak vidim len krizik na zatvorenie okna.
Stretol sa niekto s niecim podobnym, alebo nema nahodou niekto podobne problemy na viste??
EDIT: vyriesene windows vista compatibility modom ...
neviem sa dostat do settings ... gameplay, graphics a sound mam zosednute, ako keby som ani nebol prihlaseny a hand history ked otvorim tak vidim len krizik na zatvorenie okna.
Stretol sa niekto s niecim podobnym, alebo nema nahodou niekto podobne problemy na viste??
EDIT: vyriesene windows vista compatibility modom ...
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Zdravim da sa depositnut aj cez paysafecard? lebo niak to nemozem najst..dik
- scand
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.