LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
Všetko som spravil tak ako je napísane a nič. Na PS-ku mi to ide takže nechápem. Napíšte ako presne mate nastavené cesty AutoImport Folders na LuckyAcePoker, lebo už som zúfalý.
EDIT:
Alebo môže byť chyba niekde inde?
EDIT:
Alebo môže byť chyba niekde inde?
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
mam otazku ked chcem zapnut PT3 a na luckyace ktory server mam zapnut
- MojArec
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pod akú sieť patrí luckyace prosím vás?
dik
pre PT3
dik
pre PT3
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
W27 napísal:pod akú sieť patrí luckyace prosím vás?
dik
pre PT3
..pacific poker
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
buschle napísal:888
ale v PT3 je to ako pacific poker a nie 888
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
síce Ďakujem za radu, ale akosik mi blbne PT3 (OS:vista)... keď dám v PT3 auto detect v pacific poker ukaze mi že nie je schopný lokalizovať pacific poker a ešte červeným, že pacific poker nie je nainštalovaný....
riešil som to úplným odinštalovaním tak PT3 ako aj LuckyAce ale nič nepomohlo.... pls help ak niekto vie...
vďaka....![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
riešil som to úplným odinštalovaním tak PT3 ako aj LuckyAce ale nič nepomohlo.... pls help ak niekto vie...
![Shout :O:](./images/smilies/shout.gif)
vďaka....
![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
W27 napísal:síce Ďakujem za radu, ale akosik mi blbne PT3 (OS:vista)... keď dám v PT3 auto detect v pacific poker ukaze mi že nie je schopný lokalizovať pacific poker a ešte červeným, že pacific poker nie je nainštalovaný....
riešil som to úplným odinštalovaním tak PT3 ako aj LuckyAce ale nič nepomohlo.... pls help ak niekto vie...![]()
vďaka....
musis si to manualne nastavit,pozriet kde sa ti uklada hand history atd
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
WINDOWS 7
Chcel som sa opytat ci niekto nepouziva Windows 7 plus lucky ace soft ... a ze ci mu to ide v poriadku ... (lebo mne nie)
neviem sa dostat do settings ... gameplay, graphics a sound mam zosednute, ako keby som ani nebol prihlaseny a hand history ked otvorim tak vidim len krizik na zatvorenie okna.
Stretol sa niekto s niecim podobnym, alebo nema nahodou niekto podobne problemy na viste??
EDIT: vyriesene windows vista compatibility modom ...![Fish :fish:](./images/smilies/140.gif)
neviem sa dostat do settings ... gameplay, graphics a sound mam zosednute, ako keby som ani nebol prihlaseny a hand history ked otvorim tak vidim len krizik na zatvorenie okna.
Stretol sa niekto s niecim podobnym, alebo nema nahodou niekto podobne problemy na viste??
EDIT: vyriesene windows vista compatibility modom ...
![Fish :fish:](./images/smilies/140.gif)
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Zdravim da sa depositnut aj cez paysafecard? lebo niak to nemozem najst..dik
- scand
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.