Nenavidim BOP!
Aby som to rozviedol, NENAVIDIM BOP!
Ale nie vazne, keby ste nevedeli, BOP je Battle of Planets, take SNG rebricky na PS ktore pri troche stasta trochu doplnaju RB. Kazdych 100 za sebou iducich turnajov v danom tyzdni je bodovanych (1-100, 101-200, etc.), najlepsich 20 (na mojom BI) vyhrava nejake $$, pricom prve 3 su zaujimave, a top 10 este ticket do freerolu o slusne $$.
A u mna to ma vzdy rovnaky priebeh. Ked som niekedy fakt hot, dohram session, kuknem BOP, vidim ze ma to akurat zastihlo tak, ze sa mi rata poslednych 60, mam to vyborne rozbehnute pomaly na prve miesto, akurat este musim 40 odohrat.
A vtedy sa to vzdy poserie. Hned v uvodnom sete nabehnem na nejake KK<AA AI PF, nasledne s QQ ked donk najde akurat KK (hoci jeho range je akykolvek PP), potom nie som schopny foldnut overpair na monotone boarde (super ma samozrejme made flush s K3o hehe), prehram par flipov, nejake to 80/20, a uz len zufalo v semitilte sledujem ako neuhram ani len breakeven do konca tej 100vky turnajov
Uz sa mi to stalo asi 4. raz, vzdy to ma totalne rovnaky priebeh, casto to stacilo aspon na nejake 8-9 miesto, teraz budem pravdepodobne nejaky 13-14
To ma ozaj nemoze RAZ trafit ta 100vka presne do jednej session ked som hot, alebo nemozem raz po hot session mat tu nasledujucu aspon semidobru?
Ale inak sa dnes nemam velmi na co stazovat, vlastne cely tento mesiac