Poker Heaven
Re: Poker Heaven
Dik admin no presne ten som myslel som asi neco bral ze sa mi poplietli tie datums neva je to davno pase dnes drzte palce na 10000 gadget finale tie ceny su fakt zaujimave. dostal som sa tam cez kvaldu winerom z 392 hracov:D:D:D:D easy
- JoeyRD
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdravim, nevidim v lobby dnesni freeroll, nebo jsem slepej?
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
0x napísal:Zdravim, nevidim v lobby dnesni freeroll, nebo jsem slepej?
skus odinstalovat hernu a stiahnut ju z pokerportal linku, malo by to pomoct mozes pouzit napriklad tento link => Poker heaven
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ahoj,
V sobotu mame zase PokerPortal.sk freeroll, turnaj uz je v lobby. Prosim, prekontrolujte, ci turnaj vidite v lobby.
Ked niekto nevidi turnaj, tak musi odinstalovat hernu, vymazat cookies a potom nainstalovat hernu cez stranky PokerPortal.
Poker Heaven
V sobotu mame zase PokerPortal.sk freeroll, turnaj uz je v lobby. Prosim, prekontrolujte, ci turnaj vidite v lobby.
Ked niekto nevidi turnaj, tak musi odinstalovat hernu, vymazat cookies a potom nainstalovat hernu cez stranky PokerPortal.
Poker Heaven
- Poker Heaven
- Založený: Máj 2007
Poker Heaven napísal:Ahoj,
Poker Heaven
Turnaj je uz v lobby.
A termin 15.8 - http://www.pokerportal.info/freeroll-liga/ sa presuva na tuto sobotu 8.8?
alebo bude aj ten 15.8 ako je avizovany tu.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Zdravim.Som tu novy od vcera.V Poker Heaven nevidim v Lobby zajtrajsi SK,CZ freeroll.UZ som 2x odinstaloval hernu,vymazal cookies,2x znovu nainstaloval hernu cez Pokerportal a nic.Vidim tam len 2 SK,CZ freerolly 12.8. a 13.8. vzdy o 18.30 h GMT casu.Vie mi niekto poradit?Dakujem
- traktorcek
- Založený: Aug 2009
turnaj sa zacina 8.aug. 2009 o 19.30h GMT+2 (pre spravne ukazovanie casu zaciatku turnajov v lobby je potrebne nastavit casove pasmo cez "settings" - "local time" - "GMT+2")
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
traktorcek napísal:Zdravim.Som tu novy od vcera.V Poker Heaven nevidim v Lobby zajtrajsi SK,CZ freeroll.UZ som 2x odinstaloval hernu,vymazal cookies,2x znovu nainstaloval hernu cez Pokerportal a nic.Vidim tam len 2 SK,CZ freerolly 12.8. a 13.8. vzdy o 18.30 h GMT casu.Vie mi niekto poradit?Dakujem
mam ten isty problem tiez tam nemam ten turnaj v lobby
- Jokapo
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
ludia dajú sa zmeniť FFPoints za peniaze ????
- Vanser1
- Založený: Aug 2009
Dnes nemala byt kvalifikacia na PP open na heavene? Kvoli tomu som si tam spravil učet, tak dufam, že budu
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.