Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod SadPraetor 13 Aug 2009 15:30

Zdravim, nedari sa mi importovat Hand History z P****Stars, ruky ukladam localne, na svojom pc, brusil som net, ale nic som nenasiel, nevie niekto poradit, dik
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod igy94 13 Aug 2009 15:52

neviem co myslis pod tym ze si hladal na nete ale tu mas cely navod: http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... ?faqid=147
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod igy94 13 Aug 2009 20:56

SadPraetor poslal som ti ss ze treba stiahnut najnovsiu verziu ale to nestaci, lebo treba stiahnut najnovsiu Beta verziu Holdem Managera ( http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe)... mal som ten isty problem dnes ked som to zapol prvykrat cez prazdniny ale konecne som to vyriesil...ruky sa ukladali do pc ale HM ich nevedel importovat...stiahnutie Beta verzie vsetko vyriesi :)
Obrázok používateľa
igy94

Odoslaťod SadPraetor 14 Aug 2009 19:13

Dik za pomoc, jj bolo to v tej verzii programu, tam bol pes zakopany...
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod Drobec37 14 Aug 2009 21:41

no čaute kupil som si HM asi pred 2 tyždnami a hral som snim cca tyžden a pokazil sa mi pc mam novy windows a akurat som naištaloval HM znova a teraz moja otazka ten kod mam na 2pc´s. a ja som už na tento isty počitač dvakrat naištaloval HM cez ten kod a dal som že to je PC jedna a soms a dost čudoval že to zožralo lebo som myslel že už budem musiet označit ako PC 2.
takže ako HM zistuje či je to ten isty počitač z IP-čky alebo ako troška to nechapem.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod igy94 16 Aug 2009 17:34

kupil uz niekto ten Table Scanner?
Obrázok používateľa
igy94

Odoslaťod Matej Zavacky 18 Aug 2009 19:44

neviete kde moze byt problem ked mi doteraz autoimport v holdem manageri v herni NOIQ fungoval uplne bez problemov a dneska ked som zacal hrat tak mi nechce importovat vobec ruky len stale napise imports error a pocet chyb... vobec neviem ze kde moze byt chyba ... moze to byt v tom ze dneska sa herna noiq updejtovala? zaujimalo by ma co v tom je ...
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod vlade 18 Aug 2009 19:52

Matej Zavacky napísal:neviete kde moze byt problem ked mi doteraz autoimport v holdem manageri v herni NOIQ fungoval uplne bez problemov a dneska ked som zacal hrat tak mi nechce importovat vobec ruky len stale napise imports error a pocet chyb... vobec neviem ze kde moze byt chyba ... moze to byt v tom ze dneska sa herna noiq updejtovala? zaujimalo by ma co v tom je ...

moze to byt v tom, s najvacsou pravdepodobnostou aj bude, skus popozerat na strankach holdem managera ci nevysiel novy update ktory tento problem riesi...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod vlade 19 Aug 2009 17:48

Tu je fixnuta ta chyba pri entraction stieti (NoiQ) => http://www.holdemmanager.net/forum/show ... count=1481
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Drobec37 25 Aug 2009 13:34

HMm takže mam otazku už niekdo použil po zakupení ten kod na HM na obidva počitače? a napr ked sa obidva pc pokazia takže kod sa už neda použit tym padom musim zase kupit novy HM?
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!