ferkanov poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ferkanov poker blog

Odoslaťod buschle 18 Aug 2009 18:40

a co myslel ten s KK ze mas AQ ?
Naposledy upravil buschle dňa 18 Aug 2009 18:42, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod tucniak 18 Aug 2009 18:40

podla mna je uzasny napad c/c c/c a nasledne na flush/paired boarde donknut a po rr si mysliet, ze sme stale good:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod tucniak 18 Aug 2009 18:52

buschle napísal:a co myslel ten s KK ze mas AQ ?

tsssst to predtym bolo ovela lepsie!
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ferkan 18 Aug 2009 19:28

dzejkej napísal:Gratz :). Na ten call s KK som tiez cumel. Majstrovsky to chlapec zahral :-D . Callovat OOP KK a trapovat na drawy boarde + odcallovat si stack deep je proste skill .. najma ak Ty vies, ze dokaze 3betovat A8o a on vie, ze dokazes callovat s 98o :-D .

Inak - callujes 3bety z blindov s 98o bezne bez historie alebo toto bol specialny pripad? :shock:

bezne to urcite necallujem, iba ked viem ze ma niekto velmi siroku 3betting range z blindov tak v pozicii proti nemu hram vsetko co je hratelne. Nemal som s nim sice ziadnu osobnu historiu ale mal som asi 500 ruk nanho.

Inak to najlepsie - chalanko je velice solid winning reg :D
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Aug 2009 19:50

ferkan napísal:bezne to urcite necallujem, iba ked viem ze ma niekto velmi siroku 3betting range z blindov tak v pozicii proti nemu hram vsetko co je hratelne. Nemal som s nim sice ziadnu osobnu historiu ale mal som asi 500 ruk nanho.

Inak to najlepsie - chalanko je velice solid winning reg :D

No a ked 3betuje wide, nie je lepsie s rukou ako 98o skor 4bet bluffnut? Ved ta ruka hra v 3bet pote mizerne. U mna 4bet > fold > call, pretoze si neviem predstavit, ze aj v pozicii zahram 98o bez iniciativy profitable (ja urcite nie :) ). Napr. v tej ruke prisiel pre Teba dobry board a vytlacit spodok jeho range aj tak znamena investovat viac ako pri 4bete, kedze evidentne je schopny takych divnych check/callov :).

On je seriozne winning reg :-D? To mal megatilt alebo s tymto stylom sa da byt winning reg na PS NL200? :shock:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod ferkan 18 Aug 2009 22:32

rad 4bet bluffujem skor s rukami ako Ax, Kx kvoli tomu ze mam blokre. Iste ze hrat ziskovo 98o v 3betnutom pote asi nebude prilis ziskove. Zahrat to aspon BE si vyzaduje dost skillu, ktory ani ja ako vidime nemam - i ked typek mal evidentne nejaky tilt day ze ma tam volal:) Na druhu stranu ziskas si isty image, na nl200 si uz ludia nejake veci aj vsimaju. Nabuduce mozem callnut KK/AA, nebude mi moct presne definovat range a moje 4bet bluffy zas budu mat vacsi respekt.
Ktovie ci by ma volal v tej 66vsKK hende keby som nevolal a nebluffoval to 98o :D
BTW najlepsi regular podla mna na nl200 funkeemonkee ma fold to 3bet pre mna neskutocnych 44% (ja mam okolo 63% a snazim sa to stlacit pod 60) cize calluje v pozicii naozaj velmi siroku range a ma absolutne nehoraznu winrate vyse 10bb/100. Cize dufam ze ked sa naucim poriadne hrat v pozicii spekulativne hendy v 3betnutych potoch tak to nejake ovocie prinesie :)
Inak tento typek je v longrune viac ako 4bb/100 na nl200 co je na tento limit solid.
ferkan

Odoslaťod dzejkej 18 Aug 2009 23:12

No to mas pravdu, ze card removal efekt pomaha zuzenim tych ich 5bet push range o tych par percent, ale ak hrac (ja) nema gulky aby bluffoval o stack v 3bet pote, tak moc nema moznost callu :-D.

No chvalabohu i 4betovanie tychto ruk pomaha, kedze i to si super znacne rychlo zapamata a bud prestane tolko bojovat o svoje blindy alebo naopak zacne (pocas tilt day najma) 5bet push blbnut a potom mozes na nom zarabat a nemusis ani riesit postflop hru :-D .

A regovia s 10+ bb/100 winrate na PS/FTP su pre mna dost nechapacka celkovo :). Odkedy som videl 15 bb/100 na 100K rukach na NL600, tak verim v existenciu nadcloveka :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod buschle 18 Aug 2009 23:20

no ja som to obcas tiez skusal slowplay KK , AA s tym ze vyberem Qhi flop ale vacsinou to koncilo tak ze super vybral mna s nejakym malym setom :lol2:

A jednej veci v pokri nerozumiem ak Slowplaynem set , alebo nejaku slusnu ruku checkom behind , tak na turn na viac ako 50% dorazi flush . Nechapem tomu ved by to malo byt okolo 20% ak su uz 2 na boarde.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Aug 2009 23:51

buschle napísal:no ja som to obcas tiez skusal slowplay KK , AA s tym ze vyberem Qhi flop ale vacsinou to koncilo tak ze super vybral mna s nejakym malym setom :lol2:

A jednej veci v pokri nerozumiem ak Slowplaynem set , alebo nejaku slusnu ruku checkom behind , tak na turn na viac ako 50% dorazi flush . Nechapem tomu ved by to malo byt okolo 20% ak su uz 2 na boarde.

To znie ako konecne hodnoverny dokaz, ze su herne rigged :ROFL: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod ferkan 19 Aug 2009 07:46

to som si vsimol aj ja, tiez som si zacinal mysliet ze herne su rigged, ale potom som zistil, ze ked ja cakam flush tak pride tak v 5% pripadoch cize dokopy to dava tych 20 % cize vsetko je v poradku :D
ferkan

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!